A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
ennek örülök.:)jó egészséget nektek.
sajnálom, h a cicád nem fogadja el, de ez még változhat.
szia,
tényleg nagyon szép kismacska.
a kecsketej higításáról én se találtam semmit, de "józan paraszti ésszel" azt gondolom, hogy vmennyire kell higítani azt, ami a kecskéből kijön:)
az alábbi egy jó oldal, de itt is inkább tápszerekről írnak. még a zakuszka tanya blogon láttam, h kecsketejjel táplálják a kiscicákat, szóval az irány jó...
Nagyon szép cica!
A kecsketej higítást nem tudom sajnos.Valamelyik cicatejhez adtak cumisüveget cumikkal.Azt hiszem a fressnap f-ban.
Sziasztok!!!!
Sok tanácsot olvastam itt,nagyszerencsére!!Mert nem tudtam hogy segiteni kell neki,de már minden ok.Ma estétől,pedig már kecsketejet eszünk,fecskendővel.Mert a cumi még nagy, amit kaptam :))Majd utánna nézek,mert azt nem tudom hogy kell-e higítani a kecske tejet.Vagy valaki esetleg tud tanácsot adni?
Teszek fel képet a picurkámról.
szia. egyetlen ötletem az, h ha esetleg ismersz olyasvalakit, akinek van szoptatós macskája, odaadni neki, hátha a macska elfogadja. kéthetesen nehéz ügy; normál tejet nem is lehetne adni neki, bár azt nem írtad, milyen tejjel próbálkozol.
vannak tippek a neten, és most ezt találtam elsőnek:
Üdv mindenkinek!
Nemrég került hozzám egy cica sajnos úgy néz ki nem tudom megtartani. Fekete nőstény cica nagyon szelíd és nyugodt, de sajnos a másik macskám akit születése őta nevelek nem bír kijönni vele.
A részleteket képeket az adatlapomon találtok.
Új otthont keresek neki.
Változik az izlésük,lehet,hogy most elfogadja a száraz tápot.A legkissebb csomagot vedd.
Ma a szemetes felé mentem,de nem volt ott a cicus.Minden nap arra járok dolgozni,úgyhogy majd figyelem.
és Hill's gyógytápokat használtatok már? Érzékeny még a gyomra, muszáj vennem neki. Bár félek, hogy felesleges lesz, mert egyszerűen semmi száraztápot nem hajlandó megenni. :(
Neki csak a házikoszt kellene, annyi mindennel próbálkoztunk már.
Szerintem tuti nincs gazdija, mert ha lenne, nem a szemetesben turkálna :(
Valahogy mindenképpen meg kéne fognod, és ha más nem, bevinni egy menhelyre.
Én is csak a kaját tudom javasolni, azzal valahogy csalogasd magadhoz.
Sziasztok,
Tudtok ajánlani valami jó probiotikumot cicáknak, olyat amit esetleg neten is megtudok rendelni? Muszáj ennek a kis cicusnak rendbe tenni a bélflóráját! :) és persze egy kicsit hízlalni, mert ő is, de a gazdi is lefogyott a héten a sok aggódásba... :/
Nah, akkor ez szuper hír!
Csak így tovább, gyógyulgasson a kicsi!!! :)
nem akarom elkiabálni, de ma jobban van. sőt már tegnap is kért enni, ma is...többször. :) dorombolgat, járkálgat... vizet is issza magától. széklet is volt, nem mondom h kemény, de a teljesen hígnál kicsit összeállósabb. A diarsanyl pasztát adom neki, eddig segít. Bár azért még látom, hogy néha fáj a poci, de gondolom ez sem múlik el egyik napról a másikra.
Sajnos itt csak tüneti kezelést lehet folytatni, mert nekik kell legyőzni a vírust, remélem hogy jó úton haladunk és erős szervezete van az én kis drágámnak <3
Köszönöm, hogy utánanéztél a betegségnek a gyógyszert pedig megnézem!!! :)
Utána olvastam pontosan a parvonak.
Hasmenés, láz, hányás, levertség :(
Amúgy eszik? Gondolom nem :(
Ha már elkezd enni, az jó jel. Próbálj neki adni egy kis nyers csirkemájat, vagy csirkemell sonkát.
Próbáld meg rábeszélni Apukádat, legalább addig engedje bevinni a lakásba, amíg nem lesz jobban.
Meleg kell neki, és kint az utcán ilyen betegen ki fog hűlni, és meghal. Gondolom, azt te sem szeretnéd. Ha minden kötél szakad, és nem engedi semmiképpen sem bevinni, akkor csempészd be. Mentsd meg ezt a kis drágát, nehogy Lina után ő is elmenjen :(
Azt is olvastam még, hogy parvora állítólag nagyon jó a Tamiflu nevű gyógyszer. Ez humán gyógyszer, próbálj neki venni, hátha...
De kérlek, ne hagyd kint az utcán egyedül :(
Jaj :(
Nincs jobban?