90 napos Újratöltve! Január 4.-től! (beszélgetés)
Speciel nekem is ilyen "gép-közeli" problémám van. Sokszor csak beleolvasok, aztán rohanok tovább.
Vecy: ahogy látom Veled együtt haladok még. :)
Nekem még áll a mérleg. Vagyis megint kileng 1-1,5 kg-ot. Gondolom ez normális lehet, mert az elsőben is végig megvolt ez a kilengés. Azért jó lenne, ha valaki meg tudna ebben erősíteni. Mármint olyan, aki méregeti magát gyakran :)
Húúú, tegnap olyan finom krumplifőzeléket ettem, hogy csak na. És ez még mind semmi...én csináltam :)
Ma CH napon bevallom, ettem egy fél zacskó AboNett "chips"-et. Nem tudom, hogy ez most bűn-e vagy sem, de felfaltam mindet :D
Viszont, annyit iszok, mint egy teve...Nálatok is van ilyen jelenség?
Diii: miért megy ilyen nehezen? Nem vagy elég kreatív a főzésben? Vagy mi a baj? Már egy ideje szenvedsz ezzel a diétával, pedig nekem és Vecynek is jól megy, mint látod. És mind a ketten "bűnözünk" néha. Nem értem mi lehet Nálad. Már egy ideje töröm rajta a fejem, de nem nagyon tudok rájönni. Lelkileg jól vagy?
Semmi gond, csak gondoltam feltárok még egy lehetőséget (ami az én esetemben pl. fennállt).
Én ma CH napot tartok a nagy kavarodás közepette.
Holnap gyümivel folyt.
Szombatra kell a fehérje nap, buli lesz valszeg pörköltevéssel :)
...vagy inkább azért nem írunk, mert nem vagyunk non-stop gépközelben.
:)
Én beléptem ebbe a fogyis csapatba. Verseny, hogy 3 hónap alatt ki mennyit bír fogyni. De inkább egymás segítése, motiválása. Ha van kedvetek vágjatok bele ti is.
Üdv a klubban :DDDD
De most láttam az RTL-en a nagy fogyókat, és belelkesültem!
Holnaptól szigorúbb leszek én is, mert most nagyon elengedtem a gyeplőt :(
Megyek is futok egyet.
sziasztok:)
huh...hát...ez az első hét..kemény volt...nem is írtam,hogy miket ettem,mert hát kb.70%an tudtam teljesíteni(néha du.is becsúszott gyümi)..a mai nap meg egyáltalán nem fehérje nap,így holnap lesz fehérje napom:)
Mindjárt vége a melónak, aztán eltehetem magam holnapra. Már félek az izomláztól reggel. Holnap szabadnapos leszek és zöldség napos. Az sem rossz.
Este a barátnőm menni akar velem fitnesselni, meglátjuk, hogy bírom. Jó éjt mindenkinek!
Nos remegnek a combjaim, elég nehézkes a lépcsőzés. De legalább érzem, hogy tettem valamit. Vecy te futsz még?
Ebédem süllő volt egy kis tartárral, nagyon fincsi, az lesz a vacsi is. Éljen a fehérje nap!
Sziasztok!
Na nem mentem fitnessterembe, DE megcsináltam Réka Add önmagad dvd-jét. Nagyon nehéz volt, néha kis pihi becsúszott, de majd jobb lesz. Kiváncsi vagyok, hogy megyek le a lépcsőn. Még ma dolgozni kell menni.
Annyira örülök, hogy végre sportolok!! Büszke vagyok magamra és teljesen motivált, hogy le fogok fogyni!!
Hajrá csajok, megcsináljuk!
Én is nyomom veled a gyümölcsnapot. Eddig király.
Vettem három almát, három narancsot, meg három banánt, meg mandulát (nem sózott).
Eddig mindenből 1-1-et ettem, a mandula vész esetére van.
nekem holnap gyümi napom van:]azt megcsinálom mindenféleképpen!:]
Nah,most pedig megyek tornázniiiiiiiiiii:]:]
Oké :)
Nálam most leginkább a költséghatékony megoldások vannak előnyben. Abból próbálok "élni", ami itthon van.
hát tudjátok én ilyen dolgokban..csak a norbisat eszem meg és a durumot...:]én megfogadtam,hogy se fehér kenyér se cukor (kivétel Jó reggelt keksz)..így nehéz..
hát nem tudom,de áhj..