90 napos Újratöltve! Január 4.-től! (beszélgetés)
hát én úgy gondoltam,hogy 10-naponta fogok mérlegelni..később jó lesz a 15 nap:]..mert engem tényleg nagyon elkeserít..és feladom...és elszomorodom..és mi lesz...hát persze,hogy zaba..nah,ebből nem kérek:]
am két napja minden este meghallgatom a Le tudlak fogyasztani-t mp3on..nekem nagyon tetszik:]hátha.:]habár én hiszek az ilyen dolgokban:]
Nyugalom! :)
A szervezetnek kell ám némi türelem. Ne mérlegelj sűrűn. Adj időt magadnak. Bőven. Nem fogsz két hét alatt világot megváltani. Ráadásul így rossz érzéseid lesznek a fogyival kapcsolatban. Én is biztos hogy alig fogyok vagy fogytam, de valahogy nem is vagyok rosszul tőle. Nem élem meg kudarcnak. Van egy-két ruhám, ami már majdnem nagy, illetve most már szívesebben viselem, mert nem feszül annyira. Innen tudom, hogy valamennyi ment le.
hát remélem jobb lesz:(
de a mérleg is..áhh..utálom..kevesebbet eszem és mégis hízok!:(a sok sz*mét diéta:(
áh..szörnyen vagyok..úgy meghúzódott a jobb oldalon a nyakam,hogy nem bírom elfordítani!RETTENETESEN FÁJ!Kihúzni a nyakam se bírom:(nagyon fáj!!!:(:(ááh..már a sírás határán vagyok...amikor anya megpróbálta kimasszírozni akkor már kicsit könnyes lett a szemem:(kentük ma mindennel de nem jobb!
nem tudtok valamit,hogy mit csináljak?
elküldtem privibe:)
huh.annyira fáj a derekam,hogy meghalok!lehet,hogy azért mert hiányzik neki a torna:]
sziasztok!
áhj...ma akkorát csalódtam a srácban,hogy most annyira motivált vagyok,hogy mindent megteszek,hogy lefogyjak...édes bosszú...áhh..de szomorú vagyok:(
De legalább motivált vagyok..hogy mire nem képes egy szerelmi csalódás...:(
Akkor Dii, mindent bele, hogy a nyáron felhőtlenül tudj a nyakába ugrani, amikor találkoztok, hogy "mennyire régen láttad, és hogy hiányzott"
:))))
rendben:)Nem hagyom abba,megpróbálom megcsinálni!nem s megpróbálom!MEGCSINÁLOM!
Most belül akkora zűrzavar van,hogy csak na...tudjátok aki tetszik srác....az jövő hét pénteken elballag a suliba...és nem történt semmi...pedig ő barátnőim szerint olyan édesen néz...hát..talán majd egyszer...de ez olyan rosszul érint...:(
Teljesen jogos amiket írsz...... :(
Megpróbálom magam rávenni, hogy mégiscsak betartsam.
Diii: gondoltam, hogy valami nincs egészen rendben. Ilyenkor a diéta is sokkal nehezebben megy. De ne hagyd abba!!! Most még be-becsúszik egy kis "bűnözés", de hidd el, jobb lesz. Nem nagy gond szerintem, ha egy-két kocka csokit vagy egy túrórudit megeszel. Azt még el tudja dolgozni a szervezeted és a lelkednek is jót tesz.
Én pont ezért iszok naponta 2 pohár gépi kapucsínót. Van, amikor annyira várom már, hogy majd' meghalok, de van, amikor a második már kimarad, mert nem kívánom.
NE HAGYD ABBA!!! Trükközz! Pl: húsnapon délre egyél husikát sajttal, zöldséggel, vacsira meg másmilyen husit (sonkát) tormával és salátával. Nem kell ugyanazt, csak "egy típusba esőt". :)
Vecy: ez Rád is vonatkozik!!! Tessék szépen csinálni az adott napot!!! És nem abbahagyni itt nekem, mert én csak MIATTATOK kezdtem el újra, mert úgy fellelkesítettetek. Nem akarom ezt is egyedül befejezni. Ha meg nassolni akartok, akkor ott a szotyi. Nekem nagyon bejött. Megyek ki kutyát sétáltatni és közben elfogy egy 40 g-os zacsi. Aztán meg sokszor este, tévézés közben is. :) De legalább nem édesség.
Csigi: nem adom fel. Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy már egyszer megcsináltam. Nem mondom, hogy most könnyebb, denem is olyan rossz. Vannak olyan napok, amikor csak úgy elmegy az idő és észre sem veszem. De néha nagyon nehéz. Most egy kicsit el vagyok keseredve, mert nem azt mutatja, amit akarok...
Diiiiiiiiiii, nem vagy egyedül :))))))))
én délelőtt tartom a gyümölcsöt, aztán jön ami jön, de önmagamhoz képest majd fele annak, amit régebben megettem. És inkább este futás! Aztán lesz ami lesz.
:)
Gratula a krumplifőzelékhez. Én is nagyon szeretem.
:)
Az túlzás, hogy nekem de megy ez a 90 napos.
Leginkább nem megy mint megy, de majd lesz valahogy. Annyi biztos, hogy legalább kevesebbet eszek, mint előtte. Bár a hétvégén rámjött valami, mert a szokásoshoz képest többet ettem, és úgy éreztem, még ennem kell.
:))
De majd a héten kiböjtölöm.