90 napos fogyókúrát kezdtem, ki tart velem? (beszélgetés)
Nekem is azt mondják,pár kilót felszedtem.Aztán belenézek a tükörbe és tényleg látszik.Nem beszélve a ruhákról.Én még csak kávét ittam.
Sziasztok
A tegnapi lökés oka, hogy egy ismerős megjegyezte, h jól felszedtem pár kilót :( :(
Reggeli: banán eddig
Szia.Persze,gyere csak.Többen vagyunk,jobban megy.Van támogatás akkor
Szia ! Persze,hogy csatlakozhatsz.Én is kb.10 éve csináltam és akkor 65 kilóról 53 kiló lettem.
Most azt hiszem kicsit nehezebben tudom betartani.De el kéne ismét rendesen kezdeni.Mert 6 kilót még le kell adnom.Most 64 kiló vagyok.Nekem is azt hiszem a mozgás hiányzik.Sok sikert ZiziZoé !!! :)
Sziasztok
Szeretnék csatlakozni ha befogadtok :)
A történet: kb. 8 éve lefogytam 65ről 58-ra a 90 napos segítségével. 60-at tartottam egészen fél évvel ezelőttig, de fél éve a stressz, szomorúság és ebből következően a stressz evés miatt csokival és popcornnal és mértéktelenséggel sikerült elérnem ismét a gyűlölt 65 kilót.
Próbáltam a Dukánt és a Paleot, de nem tudtam betartani :( Így ismét a 90 naposban bízom, és abban, hogy 90 nap múlva ismét 60 kiló lehetek.
Hetente 3x járok spinningre, illetve azt tervezem lépcsőzni fogok.
Ha ilyen ügyes voltál ,akkor biztos az a 12 kiló is lemegy.Nem baj ha nem pár hónap alatt.Szép nyugodtan,egyenletesen.Sok sikert Zel hozzá !!:)
köszönöm:) hát nehezen, 1,5 év alatt fogytam ennyit! Még 12kg:))) Szerencsére az utobbi nem látszik rajtam!
Hogy tudtál ennyit leadni Zel?Gratulálok.Csak így tovább.Mennyit szeretnél még fogyni?
Azt elhiszem nem könnyü, nehéz! Én most úgy détázom ahogy régencsinàltam!
vega kajat hamiztam, zöldségek salàtàk, és gyümik, kenyeret, tésztafélék, zsiros ételek mind kihagytam! Nem fogod elhini de igy fogytamle 43kg-t! :-) Ja és este 6-tol nem eszem, de sajnos egy picit elengedtem magam! :(((
Mostanában többet bűnöztem,nem igazán tudom most betartani.Régebben jobban bírtam.Nem tudom mi lehet az oka.Talán nincs elég motivációm ,pedig fogynom kéne .
És nem hízol? Azért a desszertért nem irigyelek.
Lényeg hogy érezd jól magad.
Semmi extra. Ne hizzak ez a célja vele. Desszertnek pedig naponta 7 szem gyógyszer.
Csak a szokásos. Napi 6szori (3 óránkénti) evés. Három főétkezés. Barnakenyér, napi 8 pohár viz stb. Semmi ext
Most diétázol ? Ha igen,melyiket ?
Köszönöm. Aranyosak vagytok. :) Egyenlőre azt eszem, amit a dietetikus felirt. (3óránként, mint a kisbabák)... és próbálom magam összerakni és megenmészteni ezt az egész katyvaszt.
Nemnem ettől lettem rosszul. A vérvizsgálat alapján már a cukor is régebóta fennáll. Csak nem fogytam - pedig a diétát betartottam - ezért mentem el a vizsgálatra.
Milyen másik diétával próbálkoztál?
köszönöm, kedves vagy:) ez mar nem fog kifogni rajtam, hidd el en mar csak tudom, nem könnyü, mert en masfajta dietaval sokat fogytam, de elakarom érni azt a celt amit kitüztem magamnak:)))
Szia Zel.Sokszor nehéz betartani,néha bünözök is.
De azért próbálom betartani.Neked is sok sikert !Meg Mikerának is.
Sziasztok, köszönöm aranyosak vagytok! :) Szerencsére már jol vagyok, fogytam is egy picit, nem sokat. Majd folytatom en is, 65 a célom! :))) Kitartàst kívànok mindenkinek, és sok sikert magunknak! :)))
Zel én is jobbulást kivánok.Hát nekem is nehéz betartani a diétát,mindig mást ennék.A szülinapok ,névnapok is beleszólnak.
Zel jobbulást kívánok !!!!Most én is kicsit másképpen étkeztem.Majd visszarázodok .Szerintem a hetet kihagyom mivel szabin vagyok és úgy se tudom ilyenkor betartani.Majd jövő héten folytatom.
sziasztok, hat nem vagyok most a helyzet magaslatan, beteg vagyok :( hanyok meg stb. azt sem tudom mar holtartok
Volt fehér cserkó.Az milyen? Nem mertem megvenni.
Igen,szerintem is most majd könnyebb lesz.Megyek is cseresznyéért.Már nagyon kívánom.Gyümölcsnapon szerintem el is lennék vele.
Szerintem most könnyebb lesz fogyni,mert jönnek a gyümik a zöldségek,több lesz a választék.
Remélem.Már jó lenne.De ha még többet adnék le azt se bánnám.
További ajánlott fórumok: