90 napos fogyókúrát kezdtem, ki tart velem? (beszélgetés)
szép kártyán volt pénzem, amit erre költöttem.
Nem olcsó, de nem is drágább, mint a többi rendelős oldal.
Kb. 700 Ft volt egy ebéd, de nem volt finom. Sose éreztem azt, h ettem egy jót.
Igen, végigcsináltam, és amíg 8 évig gyümölcsöt reggeliztem utána, nem ettem pékárut csak hetente 1x, semmi bajom nem volt, röhögve tartottam az 58-60 kilót.
Utána reggelire egyszer kiflit ettem, másnap is, utána is és rászoktam a reggeli pékárúra. (hiba volt)
Elkezdtem esténként popcornt enni, mert kiborított a párom, kiborítottak a barmok a munkahelyen és "megérdemlem".
Délutánonként ugyanezen okból elkezdtem csokit zablni....
És kb. 5 hónap alatt feljött 5 kiló... + rendeltem egy hónapig update ebédet, az utolsó kettő attól....
Az jó ha semleges,mert én is szeretem a gombát.
Akkor én is eszem bátran.És a 3 hónapot végig csináltad? Víznapot én nem tartottam még.Ki se bírnám.
Akkor is 65 kg voltam, és 58 lettem a végére. Víz napot egyet tartottam, de majdnem "belehaltam", estére nagyon rosszul voltam, így többet nem tartottam.
Fehérjenap legtöbbször gombás csirkemellet ettem, vagy curry-s joghurtos csirkemellet, vagy mustáros csirkemellet, de a vége felé volt olyan, h az 1 szelet kenyérből sonkás-sjtos melegszendvicset csináltam, mert nagyon kívántam :D
Keményítőnap sokszor ettem olyan krumplifőzeléket, amihez megfőztem a krumplit, tettem bele babérlevelet, és amikor megfőtt, kivettem belőle krumplit, összeturmixoltam és visszatettem bele.
10 éve a gomba még "semleges" volt :D nem fehérje
Az összes fórumon, cikkben az volt, h gomba mindennap ehető. Így fehérjenap sokszor ettem csiperke gombás husit, keményítőnap általában nem ettem, ch nap meg kb. minden ebédre ezt a gombás bolognait ettem, sajt nélkül.
Jó reggelt !! Én barackot ettem reggelire.
Ebédre tésztát de nem tudom még mit rakjak rá.
A gomba az fehérje és azt ch napon etted? Így is fogytál?
jó reggelt :)
emlékszem hogy ch nap annyira nem volt ötletem 10 éve, h minden ch nap gombás-paradicsomszószos spagettit ettem :D
tegnap voltam spinningen, ma reggel málnát eszem és meggyet :)
Én a szokásos kávén már túl vagyok. Reggelire hideg sárgadinnyét hoztam.
Pont kb. ilyenkor kezdtem 10 éve a 90 napost, azért jó, mert tegnap a zöldségesnél sokféle gyümölcs volt, amit szeretek. Málna, meggy, cseresznye, sárgadinnye, barack. Így a gyümölcsnapok is lehetnek változatosak :) Télen meg kb. banán-narancs ami nincs aranyárban.
Muszáj, mert most már tényleg rossz a bőrömben :(
Ma:
R: szokásos riska tejes kávé
R2: 25 dkg meggy, 10 dkg málna
E: csirkemell, burgonyasaláta (light)
V: passz? :D
Jó reggelt !
ZizoZoé nagyon komolyan veszed.Biztos sikerülni fog.
Én eddig csak cserkót ettem.Most majd husit és ubit,parit.
Jó reggelt :)
A hétre még rendeltem a múlt héten fittnesz menüt, azt már nem tudom lemondani, így ebédre azt eszem.
Így alakult a tegnapi nap:
R: tejeskávé, 0,1 %os riska tejből, édesítővel
E: light rántott sajt, cukkinifőzelék (590 kcal)
V: zsírszegény túróból paprikával, pirospaprikával körözött, 2 szelet abonett
E: spinning - 60 perc
Spinning után a maradék túró.
Ma meggyet reggelizek.
Ma sok cserkót ettem gyüminapomon.Holnap fehérjenap.
Husit eszem sok ubival,paradicsommal:)
További ajánlott fórumok:
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- 10 napos fogyókúra
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Ma kezdtem. Ki tart velem? (90 napos)
- Víz fogyókúrába kezdtem. Sosem ittam elég folyadékot, na...
- Elkezdtem fogyókúrázni, és van otthon futógépem, az érdekelne hogy mennyit kellene használni naponta, hogy érjen valamit?