6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért (beszélgetés)
Csak nem mi üldöztük el..
Azért kicsit érzékeny a lelkem, mert itt más fórumokon sokkal gázabb dolgokat kapnak emberek...
Bár az is igaz, hogy amikor életemben először fórumoztam egy másik oldalon, akkor én is ugyanígy elpucoltam, mert sokként ért a sok buta, önző "tanulatlan" ember reagciója...
Szóval valahol megértem..
Nagy pályára születtél Withlove, játszál is azon.. Csak mindig nagyon sok irigyed lesz.. Én is így valék ezzel..
Nem értem mért jobb ha a panaszkodást olvassák engem szabályosan letör én is rossz kedvű leszek.Mai napig azért olvasok romantikus könyveket mert a szép befejezés feldob.
Szerintem aki nem bírja a jó sztorit csak azért nem bírja mert irigy hogy neki nem olyan jó nem olyan érdekes az élete.Én a sajátommal kapcsolatba azt érzem érdekes életem van még akkor is ha éppen rossz történik.Mert tudom hogy utána jön a jó.
Ez annyira várható volt, hogy törli magát sajnos! Én sokkal kevesebbet bírok, én már hamarabb felidegeltem volna magam annyira, hogy azt mondjam, na szevasztok...
Én nagyon sajnálom.
Igen, hidd el, ez tuti, hogy emberek többsége nem bírja elviselni a jó sztorikat! Csak a szomorúságot, panaszkodást! Mondhatom remek...
A 40 oldalas nem könyv :)
48 oldal terjedelem fölött könyv :)
na azért annyira nem siralmas én nem olvastam de akkor legyen.
Mit csinál Emma éppen???
Pedig tök jó!
Én már jöttem egyszer össze egy város egyik vezető emberével így, ráadásul már két gyerekkel...
No annyira komoly végül nem történt, szerencsére, és a házasságomat is helyre lehetett hozni, azóta csak jobb lett...
Nem vagyok alapvetően arra büszke, hogy másfele kacsintottam házasan, de arra igen, hogy kijöttem belőle jól..
És ilyen horderejű dolgok még annakelőtte is történtek velem... A barátaim erre már csak azt mondják, hogy ez olyan rám jellemző tempó...
Anyám csak életművésznek hív.
Ők arra mondanák, hogy kamu, ha valami simán menne nekem...
Ettől persze a neten ki lehet találni bármit, ellenőrizni úgyse tudom, de attól, hogy ilyen a tempó, még önmagában egyáltalán nem biztos, hogy kamu...
Kaptunk..Bar nem tul nagy de hat nem is akartunk nagyot..Meg folosleges szerintem...Maj jovore:-))
Piros-arany lesz az egesz lakas,karacsonyfa minden egyeb:-))
Emma elso karacsonya:-))Juhhhhheeeeee!!!!!!!
Hat innen mindent kitorolnek:-)))
Egyebkent az Emmi anno dedanyaink idejen nagyon divatos nev volt es szerintem gyonyoru..Miert ne mutatkozhatna be ugy valaki hogy Dr...Emmi vagyok mondjuk 30-40 evesen???Szebb mint pl Dr... Virdzsina lenne...
További ajánlott fórumok:
- Nem értem miért, a babával a pocakomban elhagyott!
- Hová vigyem a barátnőmet fillérekből, avagy a nőknek semmi sem jó?
- Megcsalt, én is hibáztam, elhagyott, meg akarok halni. Tud valaki segíteni?
- Elhagyott 16 hetes terhesen
- Párom elhagyott 37 hetes terhesen.Mindezt egy messenger...
- Miért zavarja a barátnőmet, hogy az exem a barátom? Neki is lehetnek barátai.