50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk. (beszélgetés)
Gyöngyikém az elképzelhető, hogy idegalapon van a betegséged legfőképpen ez a legfőbb bajok okozója.
Aggódsz sok mindenért meg kell felelned az iskolában, otthon is ellátni a teendőket, ez teherként zúdul rád. Bocs, hogy megkérdezem a férjed már felépült néhány szót írjál róla légyszíves röviden helyrejött a műtéte óta?
Kívánok sok kitartást, türelmet és jómunkát.
Szívélyes üdv. Ágnes
Lányok!!(Pista!)
Bizony nagyon jó volt találkozni, jó lenne ha személyesen is ismerhetnénk egymást! Úgy beszélgettünk, mont két régi barátnő, nagyon jó volt.
Klarissza! Érdekes én kérdeztem a doktornőt, hogy torna vagy űszás nem segíthet-e, ő csak legyintett, azt mondta csináljam, ha jól esik, ártani nem árt...
Ma állítom délután kint melegebb volt mint bent.
Elegem van már a panel lakásból...............
Most fürcsiztem fázom nagyon,jön a híradó megnézem aztán mjad meglátom lehet hogy olvasni fogok.
Jó éjt:
A balesetit én is ismerem egy kicsit belülrül.
Oda jártam fél évig rehabilitációra.
Az aranykezű kedves Kricsfalusy doktor bácsihoz
Sziasztok !
Klarissza nem fogsz eltévedni ,mert roppant egyszerű a Keletitől megközelíteni. Ágnes biztosan tudja ,hol a Baleseti kórház . Mert abban az épületben vizsgálnak.
Nem semmi a Te kálváriád sem hallod.
Ma kaptam egy gyógytornásztól levelet,aki nem érti miért rögtön az idegsebészetre elttem küldve a kéz zsibbadás miatt MRi.ig gyógytornát javasol.
Jó reggelt!
Na megint egy új diagnózis: semmi baja a gerincemnek...stresszes, ideges vagyok , etől megfeszül a nyakam a vállam és ettől fáj.
Kedves volt a doktornő, már ismerem egy ideje, adok a véleményére.Felírt egy enyhe nyugtatót, azt mondta, ha ez a baj akkor egy hünap alatt elmúlik, ha nem akkor tovább kell próbálkozni. Meglátjuk mi lesz, de már jó lenne valami változás!
MEGNYUGODTAM AKKOR MINDEN RENDBEN,A JÓ ISTEN MAJD MEGSEGÍT AMIÉRT ODA FIGYELSZ EMBERTÁRSAIDRA.
"Köszönöm, hogy szerethetek,
számtalanszor nevethetek.
A mosolyokért hálás vagyok,
miket kapok, miket én adhatok.
Hitemet is köszönöm,
hogy megadja az örömöm.
Hálás vagyok mindezért,
igaz, örök barát´imért.
Mindent köszönök Istenem!
Legfőképp hitem, s életem.
32X HÍVTAM A KÉT SZÁMOT MIRE VÉGRE ESTE FÉL HÉTKOR FELVETTÉK.
OKTÓBER 13 ÁN 10.30 RA KELL MENNEM,HOGYAN TALÁLOK ODA GŐZÖM SINCS ELVESZETT EMBER VAGYOK PESTEN.
ÁGIKÁM UGYE OTT LESZEL????
LEVÉL MENT
Nincs baj Klárikám elvoltam a napközis otthonban és eljárok ebédelni, mert 12-kor te kishuncut akkor szoktak tállalni, de miután elfogyasztottuk az ételt a mai napon babgulyás volt és egy nagy lekváros bukta. Nagyon finom volt. Mióta odajárok van egy 91 éves néni előfordul vele sokszor későn mennek érte és ma is fél négy után vitték haza,
egyedül érzi magát és szeret társalogni velem tavasz óta étkezem ott, nem akarom őt egyedül hagyni azért vigyázok rá. Kedveljük nagyon egymást. Sok puszi neked Ágika.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Az én nyaralásom fele eső , szél, hideg jellemezte.
Gondolkodom , hogy ha tényleg novemberbe lesz nyár megyek egy hetet gyogyfűrdőbe .
Jó reggelt.
Tegnap azt mondták a híradóban hogy november közepéig is várható a vénasszonyok nyar akár 30 fokkal is.
Ez érdekes lessz mert itt reggelre durva hideg lett.
Kávét hoztam nyolctól ráülök a telóra időpont ügyben mert az éjjel is sokat fent voltam úgy zsibbadtam.
Az a település amit említettem , annak is az önkormányzat és fürdő környéke nagyon szép.
De többi részen bizony csak ugy leng parlagfű.
Pest megyébe lakom.
Három tejes közül is választht aki akar .
Az egyik amiról már írtam , a másiknak tanyája vn környéken ,de az nagyon drága 250.- Ft 1 l tej.
A harmadik egy csomádi tejes , az egy parkoló részen van egésznap.
Nála lehet tejet, tejfölt, és vajat is venni.
Én megint másra gondoltam.
Az önkormányzatnak is vannak területei a városon kívül is. Azokra a területekre gondoltam.
Az árkokat, ház előtti területeket, a lakosoknak kötelességük rendben tartani.
Kg.ja?
Idén én legolcsóbban lecsópaprikát 145 ft.ért vettem.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Ismerkedjünk, beszélgessünk mindenféléről, kortól, nemtől függetlenül:)
- Huszonévesek gyertek beszélgessünk, ismerkedjünk, beszéljük meg a problémáinkat
- Beszélgessünk, ismerkedjünk, mindenki írhat...nemtől és kortól függetlenül!
- Ha vagytok itt Budaörsről beszélgessünk, ismerkedjünk!
- Akik a Szarvasi főiskolára jelentkeztek és felvették, gyertek beszélgessünk