50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk. (beszélgetés)
ÖRÜLÖK KLÁRIKÁM, HOGY JÓL ÉREZTED MAGADAT ÉS A BRASSSÓI APRÓPECSENYE IS ÍZLETES VOLT. ADTAK JÓ MŰSORT ÉS A HANGULAT KITÜNŐ VOLT. BIZTOSAN REMEKÜL SIKERÜLTEK A FÉNYKÉPEK, AMIT MAJD ELKÜLDESZ NEKÜNK ÉS REMÉLEM NEVETÜNK EGY KICSIT RAJTA. LÉGYSZÍVES KURÁLD MAGAD, KAMILLA TEA KÚRA, HA BÍROD, DE AZT ESTE KELL LEFEKVÉS ELŐTT ÉS UTÁNA EGY IDEIG ÁGYBAN KELL LENNI, VAGY TUDSZ ESETLEG HATÁSOSABB GYÓGYSZERT, AMITŐL HAMARABB HELYREJÖSSZ. KÜLÖNBEN INFLUENZA JÁRVÁNY VAN ÉS A VÍRUSOK ELÉG GYORSAN TERJEDNEK. MONDTAM NEKED JÓL ÖLTÖZZ FEL. KÉTSÉGBE VAGYOK ESVE, MERT NEM SZERETNÉM, HA A TALÁLKA MEGHIUSULNA NAGYON EL LENNÉK KESEREDVE. ADDIG IS GYÓGYULJ MEG.
SOK PUSZIT KÜLD BARÁTNŐD ÁGIKA.
Ma reggelre tiszta "dáthás lettem:-( "
Folyik az orrom fáj a torkom stb.....
Fiam beteg és ő is ott volt tegnap,volt egy gyermeki ölelés is puszival,lehet ennyi elég is volt nekem?Remélem nem lesz semmi komolyabb és nemleszek lázas mert szerdán akkor lőttek az MRI.nek:-(
Szép napot Mindenkinek:Klárika
Ja bocsika jó reggelt:-)
Megjöttem!
Képzeljétek ma úgy döntöttem" kirúgok a hámból", és az égiek is kegyesek voltak hozzánk.
Grundfost napon voltam lányom munkahelyén, jó műsor volt , finom brassóit ettünk és üditőt kaptunk. Délben sok lufit engedtek fel, még Bericzai Balázs is fokozta a jó hangulatot. Népitáncosok is voltak.
Majd nézettem cukrot és vérnyomást és koleszterint, vállon is vereggettem magam. :-)
Ugyanis evés után egy órával egy cukorbetegnek az 5, 4 mol kítűnő eredmény azt hiszem és a többi sem volt magas.
Unokám készített nekem karkötőt, voltak hagyományörző játékok egyszóval "király volt"kicsit elfeledni minden búmat bánatom, majd holnap teszek fel képeket.
Képzeljétek fogadtam vőmmel hogy nem merek leszólítani egy népviseletbe öltözött legényt fotózás céljából.
De megtettem csak rossz "fiut választottam a sok közül"igen murisan nézünk ki a képen majd holnap meglátjátok miért.
De a fogadást megnyertem és kaptam egy kis kürtöskalácsot amit csak megkóstoltam, de unokám segített elfogyasztani.
Kívánom hogy mindenkinek ilyen örömteli vidám hétvégéje legyen mint az én mai napom volt.
Puszika. Klára
Érezd jól magadat Klárikám és várom a beszámolódat,
majd személyes szerdán beszélünk róla addig is sok puszit küld neked Ágika.
Mindenkinek örömteli vidám szép napsütéses őszi hétvégét kívánok!
A mai napom az unokáimmal és lányomékkal töltöm,lehet eljön fiam is megyünk családi napra lányomék munkahelyére.
Az idő úgy néz ki jó lessz,majd meglátom meddig maradok.Puszi.Klárika
Sziasztok!
Nap mint nap elszomorítanak a hírek tudósítások a "vörösiszappal"kapcsolatban.
Szegény emberek mindeggy hogy idős vagy fiatal mindenük oda van nagyon sajnálom őket.
Nekem ne mondja senksiem hogy ez nem vminek az előjele ez a sok áradás stb,,,most azt a katasztrófa egész évben van vmi,és rosszat sejtek.
Ma is elfáradtam becsületesen,holnap ha jó idő lessz akkor elmegyek lányomék munkahelyén családi nap lessz.Puszika este bekukk.
Drága Kislányok!
Most nincs időm expolerből írni így operábol gyorsan írok pár sort.
Ma hat órát voltam és azt mondták remekeltem:-)
Érzem a fáradságot piszokul.
Ha már az MRI.n is túl leszek benézek már a digihez a teloszerelési időpontért.
Rohanok dokihoz mert ma beszéljük meg az utazásit hogy mikor mehetek érte,és valszeg elkell mennem urologiára is mert letelt a két év és kell javaslat vmihez....
Szeretettel ölellek benneteket,Klárika
Látod a fiad is mennyire szeret tégedet és figyelmes hozzád ennyit számít a jó kapcsolattartás a családtagokkal és mindjárt kapsz is ajándékot tőle, ez a viszonzás neked jár és a legnagyobb ajándék az szívélyes a kapcsolatotok, úgy, mint anya és gyermek. Írtam levelet, majd olvasd el vigyázz magadra és ne keseregj el remélem a kedélyes jó lesz. Gondolj arra mennyire kárpótolnak tégedet és mindjárt elmúlik a rossz kedved.
Addig is vigyázz magadra szeretnélek jó hangulatban látni. Sok puszit küld barátnőd Ágika.
Sziasztok !
Most mesélek kicsit.
Hogy csökkenjen a gyógyszer kiadásom csökkentettem pár adagom,és a mi nap "EDDIG-EDDIG MEG EDDIG " voltam és bőgtem nagyon:-(
majd visszaállítottam a frontinom mert 3x1 helyett napi 2x felet szedtem csak mondván így tovább tart,és két három nap után nem olyan erősen és sokat zsibbadtam lehet igaza van idegsebésznek és neurologiai tünet ez?????????????
De azért néha öröm is ér képzeljétek "kisfiam" tegnap meglátogatott melóközben és kaptam tőle egy szép hímzett terítőt,koleganője csinálta kör alakú körbe vékony csipke,és virágok vannak bele hímezve és a közepébe aranyszínű fonalal ez van hímezve"Édesanyámnak szeretettel Tibi" azt kérdeztem ezt miért kaptam kisfiam?
Mire ő csak úgy anya és mosolygott rám azokkal a huncut szemeivel:-)
Tőle már kaptam a legdrágább édesanya oklevelet is ,vagy csak ugy arra jártam,mondta ő és rózsakvarc és más köveket vett a láncomra mert tudja sztem "Csak úgy"
Ezek apró dolgok,de annyira jól eső érzés szívemet lelkemet melengeti.
Mindenkinek szép napot.
Idáig nem segített semmi. Az MR sem mutatott ki semmi bajt. Egészséges a gerincem is a nyakam is. Nem értem ezt!
Mindenesetre az őszi szünetben elmegyünk Hajdúszoboszlóra és ott kipróbálok több féle kezelést.
Szép napot mindenkinek!
Ágikám megyek nézem,bocsika de most bizony néha én is elfáradok:-(
Torna sem segít Gyöngyikém?
Én még zsibbadok de lassan már eljön az MRI.időpontja és hátha okosabb leszek:-)
Mindenképpen festeni kell és a férjem levágta a hajam, mert a drága fodrászra sajnos nincs keret és egy csomó pénzt megtakarítottunk ezzel.
Sok puszit küld barátnőd Ágika
Klárikám biztosan aranyos az unokád, ahogy táncol és szeret szerepelni. Adrikám, aki a legidősebb az is szerette az ilyen rendezvényeket. Ahol dolgozik ott egy darabig ezzel foglalkozott a gyorsétteremben. Ma már más a feladata ő állandóan éjszakai műszakban van. De fönöki beosztásban van manager a MC Donaldsban. Kinek is mutassa meg, ha nem neked, mert tudja mindig elmész és megnézed őt.
Addig is sok puszi és vigyázz magadra. Ágika
Dehogy nyaggatsz drága Ágikám.
Megnyugvásul szolgáljon számodra én sme mindig azt a törődést oda figyelést kapom amit elvárok,és sztem megérdemelnék.
Puszillak.Én válaszoltam már.Klárika
Sziasztok!
Nem nagy nyüzsi van, de én megértem nem mindenki ér rá, és van aki kihasználja még az időt és sétál, vagy épp kertben dolgozik.
Megjöttem lányoméktól, befestette a hajam majd teszek fel képet a héten.
Padlizsán vörös lettem:-)
Nekem tetszik nagyon.
Kis unokám bemutatta az uj mazsorett számot a zene telojárol szólt, és táncolt rá nagyon tetszett.
Dia uncsim hamar elment otthonrol miután lemeózta mama almás sütijét.
Fecó uncsim is ment barátaival miután megcsinálta a leckéjét(hiába fiatalok na).
Most vasalok és pihizem egyet.
Klárikám már nekem is lenőtt a hajam, majd a férjem befesti, mert a nagyobbik lányom olyan ritkán jön el reá várni teljesen felesleges. Elhiszem neki, hogy fáradt, de azért én rám is szakíthat egy kevés időt. Néha úgy érzem nem is léteznék számára.
Felhívhatna minket néha mi van velünk, de még azt sem pedig nagyon szeretem őt. Neharagudj, hogy ezzel nyaggatalak tégedet. Levél ment, majd olvasd el. Sok puszi barátnőd Ágika.
Helló!
Ma sütök almás pitét de édesítőszerrel,hogy én is tudja enni belőle,és a többit viszem uncsiknak.
Dia unokám már megszólt hogy mama most már nagyon csunyán lenőtt a hajad gyere ki és megcsináljuk anyuval:-)
Holnaptol délre megyek és kb mindig négyig leszek de csak ezen a héten,mert reggelente sok a dokis napom.
Sok puszikám küldöm szép vasárnapot kívánok mindenkinek:Klárika
Klárikám írtam levelet, majd olvasd el, ha hazaérsz és jó kislány legyél és vigyázz magadra.
Sok puszit küld neked barátnőd Ágika.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Ismerkedjünk, beszélgessünk mindenféléről, kortól, nemtől függetlenül:)
- Huszonévesek gyertek beszélgessünk, ismerkedjünk, beszéljük meg a problémáinkat
- Beszélgessünk, ismerkedjünk, mindenki írhat...nemtől és kortól függetlenül!
- Ha vagytok itt Budaörsről beszélgessünk, ismerkedjünk!
- Akik a Szarvasi főiskolára jelentkeztek és felvették, gyertek beszélgessünk