50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk. (beszélgetés)
Klárikám nehogy nekem itt rosszul legyél tégedet szegénykém minden elér légyszíves vigyázz magadra
mik a tüneteid jelentkezzél minél előbb végül is mi van veled. Puszi neked Ágika.
Sziasztok!
Vmi nem gömbölű nálam sztem beszedtem vmi vírust a hosszú utazásnál.
Gyöngyikém szerdán reméljük jó idő lesz aránylag és nem fog esni az eső különben bent kell megtartani az épületben. Minden jót kívánok neked jó egészséget, te kedves, aranyos tanító néni.
Üdv.Ágnes
Klárikám örülök, hogy jól érezted magad családod társaságában és kikapcsolódtál egy kicsikét muszály volt elmenni, így is sok terhet cipelsz magadon állandóan teszed, veszed a dolgodat. Ha te azt látnád én, hogyan szoktam táncolni a nyugdíjas klubban azon te nagyon jól szórakoznál, te biztosan sokkal jobban tudsz, mint én. És épségben, megérkeztél közénk nélküled kicsi árva volt ez a fórum oldal. Sok puszi neked és vigyázz magadra.
Ágnes
Szerbusztok!!
szomoruan olvasom,hogy nem vagytok jól!!
Talán ennek a szomorú időnek is tudható!
de új hét.új remények!!
Szevasztok!
Ma jöttem haza,nagyon elfáradtam mert sok volt a vonatozás .
Nagyon jó volt látni a gyerekeket,bár kisebbik lányommal
nemtalálkoztam,de az unokákkal és Krisztikémékkel igen.
Nővéremmel sokat beszélgettünk az ő kisebbk lánya ment másodszor
férjhez,sokat sírtunk és nevettünk.
Ha tehettük a lányommal és nővéremmel félre vonultunk és kisem
fogytunk a beszédből.
Táncolni csak módjával mertem ,a csárdást és twistet és ehhez
hasonlot csak néztem,de "kacsatáncot"óvatosan jártam az
unokáimmal.Na hiszen kár hogy nem láttátok nem is tudjátok miből
maradtatok ki:-).
Örülők Gyöngyikém, hogy az a gallér használ neked és kevésbé zsibbadsz. Nem sokára elkezdődik a tanítás és ott muszály lesz helytállnod.
Kívánok neked minden jót és vigyázz magadra.
Sok szeretettel üdvüzöl tégedet Ágnes
Jól van Klárikám én megértő vagyok veled szemben igyekszek hozzád alkalmazkodni. Ha feljössz Pestre
gondolom előbb időpontot kell kérni, mert engemet is úgy fogadtak a koponya ct vizsgálaton hála a jó istennek a leletem negatív nincs semmilyen probléma. A mai napon voltam érte és szerencsére hamar megjártam az útat. Vigyázz magadra, ha elmész pár napra és ne legyen semmi problémád. Sok puszi neked és várunk tégedet szeretettel barátnőd Ágika.
A betegeknek mielőbbi felépűlést kívánok.
Üdvözlettel: Ágnes
Porckorong sérv az nem lehet jó Klárikám az a sok gyógyszer, amit szedsz, egyáltalán használ neked
valamit? Kérjél tanácsot az orvostól nekem már csömörőm van tőlűk, ha meglátom a fehér köpenyt annyira elegem van. Gyanakvóan nézek rájuk megmondom őszintén néha félelem fog el engemet.
Jobb lenne soha nem látni őket, de egyszerűen nehéz elkerűlni őket. Sok puszi neked és vigyázz magadra.
barátnőd Ágnes
Sziasztok!
9.30 ra volt időpontom,helyette 11.15 kor hívtak be.
Házidokim szerint a rtg.felvétel egyértelműen kimutatja hogy 3 az-az 3 db nyaki porckorngsérvem van.B@sszus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szedjek B1 vitamint,és kaptam az idegsebészetre 09.13 ra időpontot reggel 8 ra.Valszeg idegsebész elküld MRI.re azt mondta a doki de ez már rajta múlik.
Hát szept 13 nem éppen itt van,de mindeggy no.
kedvem nagyon pocsék lett.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Ismerkedjünk, beszélgessünk mindenféléről, kortól, nemtől függetlenül:)
- Huszonévesek gyertek beszélgessünk, ismerkedjünk, beszéljük meg a problémáinkat
- Beszélgessünk, ismerkedjünk, mindenki írhat...nemtől és kortól függetlenül!
- Ha vagytok itt Budaörsről beszélgessünk, ismerkedjünk!
- Akik a Szarvasi főiskolára jelentkeztek és felvették, gyertek beszélgessünk