50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk. (beszélgetés)
Szép jó reggelt kívánok.
Tegnap távol voltam mert kis unokámék felvonultak,a kertvárosi napokon(az égiek kegyesek voltak),és útána műsor volt a művelődési házban.
Képeket remélem ma lányom átküldi.
Kislányok volt egy ös csajszi,hogy az mit tudott művelni a teste minden egyes porcikájával szám tátva maradt.(hastáncos volt).
A mazsorettek nem csak a mieink helyiek voltak ha nem vidékiek is.
Ilyenkor elfelejtem minden bánatom és úgy mond akkor csak azoknak a pillanatoknak szentelem magam.
Unokám évről évre ügyesebb és társai is nyilván.
Dmarikával csak egy puszi erejéig futottunk össze,mert én később értem oda,és már akkor megtörtént a felvonulás,menni kellett helyet foglalni a terembe.Az ő unokája is nagyon szép és ügyes lány.
Szerintem nem árt egy fiatal az idősebbek között.
Majd hozzád fiatalodunk.:)))
Kedves 4634.hozzászóló, biztosan megengedik, hogy itt lehess ezen a fórumon veled valószínűleg kivételt teszünk valóban nem fog akadályt jelenteni.
Ne érezd magadat 50 évesnek és jobbat mondok az semmi én meg 100 évesnek érzem magamat erre mit
válaszolsz? Szív.üdv.Ágnes
Bocsika de miért mennél,úgy látom idáig még mindig válaszolt vki arra amit írtál.
Írtam hogy ez nem egy nagyon pörgős fórum,de ha vki jön az ír is.Pusz
Jó reggelt kívánok!
Ma unokám fellépésére megyek,valószínű este jövök csak haza,szép napot kívánok mindenkinek:Klárika
Ne sértődj meg! Szerintem örülnek a többiek is, hogy itt vagy. Én is érdeklődéssel olvasom amit írsz, ha nem is reagálok rá.
Szép napot mindenkinek!
Klárikám írtam levelet neked már az a sok orvosi vizsgálat teljesen kikészít tégedet. Szerintem az
idegességtől ment fel a vérnyomásom mikor terheléses vizsgálatra küldött el a doktornő, akkor lett kétszer is 185/120 vérnyomás. Ez még nyáron
történt. Sok puszi neked és írtam levelet, majd olvasd el. barátnőd Ágika
Marikám édes 15 fok az hol jó idő,felhőkkel stb...:-(
Tamikám már előre aggódik hogy esni fog és én se megyek majd el:-)
Klárika,itt nézd meg a holnapi tatabányai időjárást.Jó időt mutat.
Ágikám merre jársz?
Írtam levélkét ha ráérsz kukk meg.:Klárika
Jaj bocs lükén tettem fel a kérdést.
Ezt megelözően mint pld én 2007 ben.
Szerintem nem vagy egyedül az ilyen vizsgálattal.
Én tavaj meg csináltam az első fokún, hogy a mozsdóba megmértem a vérnyomásom .
Ha jól emlékszem 170/100 volt.
kb tiz perc mulva behivott ott már 120 /90 mért.
Ezt kb két három pumpival.
Kimentem ujból be nulladikba hát na akkor mértem előszőr 190/100-t.
A másod fokon akkor még meg sem jegyezte jé mgának elég magas a vérnyomása.
akkor mért 190/100.
Pesten a Vajda Péter utcában voltam, és a lányom mérte az időt kerek 6 percet töltöttem bent.
Szintén bugyira vetkőzés ,vérnyomásmérés próbáljak lábujj hegyre és sarokra állni(a gerincsérv miatt nézte)De ami számomra szimpatikus volt mondta menjek az ágyhoz és kapaszkodjak ,nehogy elessek.
A gyógyszereim listáját mindig leírva viszem mindenhova,mert elfelejtem a nevét.Meg szerintem hirtelen nem is jutna eszembe még az sem amit tudok :(
Amikor én megyek itt tb.nyán bizottság elé,akkor amikor beadom a papírt,már szinte hívnak is.3 évente járok az alatt renegeteg papírom összegyűlik nekem is,de házidoki mindig külön válogatja mi szerinte fontosabb egy borítékba,de sztem még az sincs átolvasva.
utobbi felülvizsgálatom következő kéép zajlott.
Az aszisztens mondta vetkőzzön egy bugyira,fődokinő egyzser meghalgatta hátam,megkérdezte iszik kávézik ?
Mit szed mire?
Most hogy érzi magát?
Ennyi öt percben sem,erre ki jön a határozat 2 hét múlva hogy a vizsgálat során és hosszú felsorolás jött,vérnyomás ennyi,lepedékes nyelv,jó reflex stb............csak azt tudnám ezt honnan vette a fődokinő mert ezeket megsem nézte:-(
Esküszöm ha megtehetném vinnék egy kamerát egyszer hogy hogyan zajlik,mit csinál velem,mit kérdez abban a pár percben,és mind ebből "mi születik"ORVOSI SZAKVÉLEMÉNY"néven.
Akkor most hiába szedsz nyugtatót,mert azt kell szedjél nem?
Nekem egyre rosszabb ez a fájva zsibbadás:-(
Na ez is ritka(mármint emberséges doki).
Hol voltál melyik városban?
remélem számodra kedvező döntés fog születni:-)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Ismerkedjünk, beszélgessünk mindenféléről, kortól, nemtől függetlenül:)
- Huszonévesek gyertek beszélgessünk, ismerkedjünk, beszéljük meg a problémáinkat
- Beszélgessünk, ismerkedjünk, mindenki írhat...nemtől és kortól függetlenül!
- Ha vagytok itt Budaörsről beszélgessünk, ismerkedjünk!
- Akik a Szarvasi főiskolára jelentkeztek és felvették, gyertek beszélgessünk