40 felett ki, milyen változáson esett át? (beszélgetés)
Vállald fel önmagad! Ebben a korban már a külsőnél fontosabb a belső. Fontosabb, hogy ki vagy, milyen ember vagy, milyen belső értékeid vannak, hogyan éled az életed, hogyan viszonyulsz másokhoz...
A ruhatáradat tudod változtatni, cserélni, igazítani úgy, hogy takarja azt, ami már előnytelen a kinézeted szempontjából. Fokozatosan szokj rá a nadrágos viseletre, és akkor nem látszanak a visszereid, ahogy írják, használj krémeket. Változtass frizurát... ne a múlton rágódj, a jövőt építsd! :)
A mellem a helyén maradt ,az arcomon látom azt a kicseszett két milliméteres csúszást.
De mit akarok már 55 évesen.
Gondolkoztam szálbehúzáson ,de a tető fontosabb volt 😜
45 voltam, amikor a fogorvosom /férfi/ azt mondta, hogy ez bizony korai ínysorvadás, ami csak 40 fölött szokott kezdődni nem ilyen fiatal korban. Mondtam, hogy nem korai ha 45 vagyok.
Egyik munkahelyi kollégám el akart küldeni a fiatalok tudományos ülésére, hogy 35 év alatt még mehetek. Mondtam, hogy 10 évvel korábban kellett volna szóljon.
Szóval csak lassan jönnek a változások egy ideig, aztán meg pótlólag egyszerre több is.
Szép voltam,most is az vagyok 55
De negyven évesen azért jobb volt , kevesebb ereszkedés itt ,ott.
Jó a genetikám, pusztán ennek köszönhető.
Biztos cefetül éreztem volna magam 40 évesen, ha hirtelen azzal szembesülök, olyan lettem mint most 67 évesen vagyok. De szerencsére a változások lassan történnek, és megfelelő bölcsesség mellett el tudjuk fogadni az idő múlását. Szép voltam 40 évesen, és most se vagyok csúnya. 😀 Ráadásul tudom hogy 40 után felfokozódik a betegségre való hajlam, lassacskán fogy az izomzat, lazul a bőr, a kötőszövetek, ezért igyekszem ezek kialakulását lassítani, megfékezni, megelőzni.
Szlogenem: A guruló kő nem mohosodik."
További ajánlott fórumok:
- Futássak ki mennyit adott le? Mennyit futottatok? Testetek milyen változáson ment át?
- Milyen változások érintenek bennünket?
- Milyen változásokat észleltélt az elmúlt években?
- Tudja valaki, hogy érintik-e a változások a gyes melletti munkavégzést?
- Milyen külső/belső változásokat vettél észre magadon a szülésed óta?
- Ki esett már át valamilyen radikális változáson Külsöben?(hajfestés stb)