40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Nagyon boldog névnapot kívánok a Katalinoknak, Katikáknak, Katáknak.
Jó éjszakát szép álmokat kívánok minden kinek.
Sziasztok Nagyik és Papi! Visszakaptam a gépemet, hát újra itt vagyok. Már nagyon hiányoztatok. Most nem tudom visszaolvasni a bejegyzéseket, de meg fogom tenni. Remélem mindenki jól van, és mindenhol minden rendben van.
Katalinoknak ezúton is kívánok nagyon-nagyon sok boldog névnapot, jó egészséget és minden jót.
Örülök hogy újra itt lehetek. mindenkinek csodálatosan szép napokat kívánok
Szép estét minden Nagyinak és Papinak
Jobbulást a betegeknek.
Bocsika, "isegeinet" helyett: idegeimet
értendő.
Na most aztán vagy a közelgő Télapó,de alaposan megrázta a szakálát, vagy a pajkos agyanlkák ugyancsak kiszakították a párnát, mert nálunk úgy esik, hogy a két kis bundusom rövid idő alatt "Hókutyává" váltak, úgy belepte őket a hó.
Drága Margóka és Rózsika, ti Istenek vagytok, megmentettétek a lelkem, és az isegeinet is a hasznos tanácsokkal, sikerült ezt a fránya naplót visszavarázsolni a segítségetekkel, és mindezt barátságosan, igaz segítő szívvel, nem pedig "kioktatással" tettétek. Igazából nem esett jól, ahogy bejelentkezett a moderátor, de hát mindegy.
NAGYON KÖSZÖNÖM A NÉVNAPI KÖSZÖNTÉSEKET ÉS JÓKIVÁNSÁGOKAT, ha sikerül felvarázsolnom a képet, azzal is szeretném megköszönni a kedvességeteket.
És végül én is sok szeretettel köszöntöm a Katalinokat ill. a Katalin nevű kedves rokonokat is, akinél van.
És ha van születésnapos, ebben a szép téli időben nagyon sok boldog szülinapot kívánok!
Puszilok mindenkit, és nagyon kellemes estét kívánok a nap hátralevő részében majd nyugodalmas jó éjszakát!
Puszillak Benneteket
Köszönöm Ciluskám, egész hétvégén ezen járt az eszem.Még jó hogy nem olyan fagyos mint az anyja ☺.
Puszi Erzsók
Szervusztok mindannyian.
Csatlakopzom az előttem köszöntőkhöz, minden Katalinnak,Katának,Katinak, Katicának, Katkának,Katónak, Katókának, Tinkának szívből jövő jókívánságaimat küldöm.Kívánok nekik erőt egészséget és kitartást, és nagyon sok boldogságot./Tudom, hogy csak az előestéje van, de biztos ami biztos/
Papi gyógyulj meg minél előbb.
Incikém a jó meleg vízben Te pedig melegítgesd a "vacsorát", és érezzétek nagyon magatokat.
Ciluskám, nem fagy meg az a lány?Nem vitte el a nagykabátját"mert hogy az nem kell még".
Huha Akkor mwegint szűz lettél!:)
Most kaptuk vissza az áramot. Egész nap szereltek. Mennyire hiányzik csak ilyenkor látjuk.
Szia Barátnőm!
Mindennap fent vagyok egy kis időre,elolvasom , hogy mi van veletek!
Sőt tegnap délután Szigetváron voltunk a gyógyfürdőben, nagyon jó volt, szép a környezet, képzeld, a kinti medencében is fürödtün!
Puszi, vigyáz magadra! Puszzi
♥Sziasztok!
Hú, de hideg szél fúj itt a nagyalföldön! Velőig hatol!
A kisunokák nálam voltak ezen a hétvégén is, hiába várták a havat, mára sem lett, viszont fél tízre fogorvoshoz voltak bejelentve. Persze, rám hárul az a megtisztelő feladat, hogy elvigyem őket, holott még soha nem jártak ilyen helyen. Izgultam egy picikét, hogy fog elsülni a dolog, nem hagynak-e ott faképnél orvossal együtt, de szerencsére nagyon ügyesen viselték a tortúrát. Először minden műszert megvizsgáltak, érdeklődtek, kérdezgettek, a dokinéni is ügyesen értett a nyelvükön, így gond nélkül túl estünk a beavatkozásokon. Mindkettőnek voltak lyukas fogaik, a nagyobbiknak barázdazárást is végeztek, s még maradt javítani való, azzal két hét múlva megyünk újra.
Most alszanak a drágáim, pihenik a fáradalmaikat!♥
Szép napot Mindannyiótoknak.
Papi Neked jobbulást kívánok, csak óvatosan a sok gyógyszerrel, mert a gyomorda készítik ki elsősorban. Lehet, hogy azért nem tudsz rendesen enni.
Igaz holnap lesz Katalin,de én is köszöntöm már ma a névnaposokat, sok boldogságto, egészséget kívánok minden Katalinnak.
Holnap lesz Katalin!
kedves Kata50, ha már igy elkezdted a köszöntgetést, akkor én sem halogatom!
Kedves Katalinok!
Névnapotok alkalmából szeretettel köszöntlek Benneteket! Sok örömöt, boldogságot és nagyon jó egészséget kívánok, sok puszit küldök:Cilus
Azért konzultálj az orvos tesóiddal, hogy mit szedjél! Kivizsgálásra lenne szükséged, elég komoly panaszaid vannak! (nem a megfázásra gondolok)....Ha nem tudsz kiutazni, akkor itthon kellene! Marékszám eszed a sok gyógyszert, lehet, hogy csak a tüneteket feded el vele!,- meg elveszik az étvágyadat! Lefogysz, legyengülsz!
Bocsi, nem ijesztgetni akarlak, hisz nem ismerlek személyesen! Kérd ki az orvostestvéreid tanácsát!
Jobbulást, vidámságot Neked!Cilus
Sziasztok!
Papi: nagyon sajnálom, hogy ilyen beteg vagy... ne csodálkozz, hogy nincs étvágyad, majd ha meggyógyulsz, vissza fog jönni, meg persze a kilók is:-D
Mielőbbi jobbulást kívánok neked. Remélem a gyerekek és az unokák jól vannak?
Nálunk most nagyon be van borulva, és továbbra is erős szél fúj. Úúúútáááálom!!!
Mindenkinek nagyon szép napot, és hetet kívánok!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)