Felveszitek a negyedik oltást? (beszélgetés)
Nem azt mondtam, hogy nem kerülhet oltott kórházba. De nagyobb esélye van túlélni. És nem is ígértek mást az oltással kapcsolatban.
Nem részvétlen, csak tárgyilagos és nem csak hírességek haltak meg hanem sokan mások is mert nem oltatták be magukat.
Ez nem igaz. Baráti társaságból oltott kórházban volt 2 hétig.
Nekem semmi bajom tényleg azzal, ki oltat, ki nem. Egy dologgal van bajom. Ezekkel a szmájlikkal. Nagyon vicces tényleg, hogy egy másik ember megbetegedett. A facebookon írják, hogy valaki meghalt, lélegeztetőn van, erre nyomják rá a teli szájas vigyorokat. Ezzel van bajom.
Mivel előbb-utóbb kötelezni fognak rá, igen. Nem játszadozom a munkahelyemmel
Nem, szerencsére nem oltattam be magam és a közeljövőben sem tervezem. Egyébként, a vírus eddig még elkerült engem és a családban is egyvalaki kapta csak el, bár ő két oltást után fertőződött meg... :)
Ne kövezzetek meg, de én igen. Az eddig felvett 3 oltás eddig is megvédett, fiamat is, engem is, és szeretnénk utazni. Nekem különben a cukrommal és a vérnyomásommal is problémáim vannak. Igaz az első két synopharm nagyon megkinzott, de a virust nem kaptuk el, annak ellenére hogy én naponta jártam bevásárolni és heti 3-4 alkalommal utaztam is.
Felesleges ilyen fórumot indítanod, az ilyen kérdésekre úgyis csak az oltásellenesek ugranak rá, a többség csendben elvan az oltásaival.
Az oltás attól véd, hogy ne kerüljünk kórházba. Hogy könnyebb legyen elviselni a betegséget.
Mert elhiszik ha be lesznek oltva, sose halnak meg.
Baromság.
Persze az oltóponton meg egymás seggébe érünk a szűk folyosón. Persze hogy ott nincs vírus. De nem tesztelnek előtte hogy elkaptad e már.
Na meg a teszt. feldugnak az agyadig egy pálcikát.
De ha tüsszentesz, kipusztul a fél város tőled mert nem voltál oltva. Na jah.
Negyedikeeet?
Engem kettőre gyakorlatilag köteleztek.
Még jó hogy nem kötelező.
Magamtól egyet se kértem volna.
Nem provokálok , véleményt írok és véleményekre vagyok kíváncsi !
sok helyen kotelezo
vannak munkakorom, amiket meg sem palyazhatsz nelkule, na ez a gaz!
ez csak szerencse kerdese es a sors keze sajnos
igy harom oltas es covid utan nem hiszem🤣🤣🤣🤣🤣
Híresség vagy sem,,,nem lényeg ,,emberek.
Részvétlen vagy,,nem nagy dicsőség.
Értem , viszont az hozzáteszem , egy hírességet sem sajnáltam azok közül akik mostanában haltak meg covidban ! A lehetőség mindenkinek adott , a döntés saját kezükben van !
Ugyan ez a tapasztalatom és a véleményem!!!
én felvettem hármat,nem szeretnék negyediket...bár erre szokták azt mondani,hogy ember tervez,Isten végez,nem tudjuk,hogy alakulnak a dolgok a későbbiekben.
Persze,nem szeretnék kórházba menni.Beteges vagyok nagyon.
Utazás csak egy. Volt itt is olyan idő mikor az uszodához, konditeremhez, koncerthez és sok más helyhez is kellett.
Ez mindenki maga döntése , nem ítélek el senkit !
És ha kötelezővé tennék ? Vagy fizetnének érte x összeget ha beoltatod magad ?
Nézd, engem nem érdekel ki mennyit nyomat magába.
Én elvagyok nélküle.
Utazni sem vágyom...
Ne haragudj, de erre max olyan választ tudnék adni ami miatt korlátoznának .
De véd?
Nem.
El kapod oltottként?
El.
Fertőzöl.
Igen.
Viszont te szórhatod a vírust boldog boldogtalannak, mert oltott vagy.
Az oltatlan meg lassan máglyára kerül.
Oké, a betegség szempontjából tényleg nincs sok haszna. Ugye mindenki azt tapasztalja oltott/oltatlan ugyanúgy beteg lesz, de védettségi igazolás miatt lehet fog kelleni a negyedik is. Utazáshoz stb.
További ajánlott fórumok: