Felveszitek a negyedik oltást? (beszélgetés)
Őszintén sajnálom hogy így kell élnetek. Annak a fiatalnak vajon akkor is ilyen nagy lesz a mellénye ha mégis megbetegszik? Nem biztos hogy a kovidtól, bármitől. Még meg is öregedhet. Akkor vajon elvárja majd hogy valaki vigyázzon rá és tegyen az ő egészségéért?
Szorítok nektek hogy elkerüljön titeket a vírus és jó egészséget kívánok!
Ugyanezt gondolom.
Múltkor egy ismerős kifejtette, hogy nem fél az oltástól, csak minek tegye ki magát a macerának, mikor ő fiatal, egészséges, úgyis meggyógyul, vigyázzanak magukra a veszélyeztetettek...
Mi hármnan vagyunk egy gyakorlatilag egylégterű háztartásban. Egy többszörös veszélyeztetett, én, és egy olyan személy, akinek olyan helyen kell heti többször megjelennie, ahol még a covid+-oknak is be kell menni, ha nincs vagy enyhe tünetekik vannak, mert a vezető nem hisz a covidba. Persze, ezt leszámítva, mindenki vigyáz magára.
Nem tudod valahogy elintézni? Sürgősségre vetetni?
Mama szürkehályog műtétre várt. Pont aznap lett volna a műtét mikor először elhalasztották a halasztható műtéteket.
Azóta már mindkét szemét megműtötték. A rosszabbikat a szemésze sürgősségi műtétté minősítette át, mikor végül megműtötték aznap csak mamának volt szemműtéte, de nem a szemésze műtötte mert őt akkor pont átirányították covid osztályra. Egy másik szemész műtötte, maga a műtét jól sikerült, de a szemlencse nem az lett amit korábban a másik szemésszel megbeszéltünk.
A másik szemét most műtötték volna januárban, de előrehozták, már tavaly ősszel sorra jutott. Ősszel nagyon nagyüzemben műtöttek, féltek az újabb lezárástól.
Mindezt tb-alapon, szóval nem fizettünk a szemészeknek semmit, nem azért történt "kivételezés". Lehet orvosfüggő, mama nagyon rendes dokihoz jutott be, a stílusa nehéz, de szívén viseli a betegeit. Telefonált, intézkedett, "könyökölte ki" az időt, helyet, ellátást a betegeinek.
Ja ez Szegeden volt.
Szia!
Túl leszel rajta. Lehet, hogy még 4-5 hónap, de rendben leszel.
Kitartást kivánok.
Sőt, rengetegen kimentek külföldre dolgozni ! Folyamatosan mennek nyugdíjba is. Az eü. dolgozók is lesznek betegek, valameddig nem tudnak dolgozni.
És milyen most az utánpótlás ? Vannak még eü. szakiskolák ?
Nem értem ezt a zsigeri gyűlöletet.
Sanszos ,hogy egy oltott sorozat gyilkos nagyobb társadalmi elismerésnek örvend ,mint egy oltatlan.
Nem vagyok oltás ellenes, csak oltatlan.
Több okból, de nem fröcsögök az oltottakra.
Nem kívánok nekik rosszat, már csak azért sem, mert jó párnak meg is lett a baja tőle...
Soha többet oltás! 2 mRNS-t kaptam, tönkrement tőlük az életem. Majd belepusztulok minden napba, csillapíthatatlan fájdalommal vagyok kénytelen élni.
Ha valamit megbántam az életben az a rohadt mRNS oltás.
De megnyugodhatnak az oltás-fanok, nem kell tőlem félni! Annyi ellenanyagom, amennyi lehet a 4-szer oltottaknak sincs. Csak már sikerülne valahogy csökkenteni! 😔
Ordas nagy hazugság a minél magasabb ellenanyagszint annál jobb duma.
Nem használok fb-ot.
Az említett mondat, amire céloztam, mindenütt megjelent, 3 féle téma mosódik össze benne. Cikkben olvasható.
Ez így van. De mondd meg, kit érdekel hogy a másik emberrel mi lesz? Mindig lehet olyat olvasni mint tegnap is pl. Egy forgalmas helyen elesett egy idősebb férfi, órákon át elment mindenki mellette és kihűlés miatt meghalt.
Régebben őszintén aggódtam az oltatlanok miatt, és nem értettem miért nem érdekli őket a saját sorsuk. A másét már meg se említem. Ma már csak azért bosszant az oltásellenes, mert miattuk sokkal többen kerülnek kórházba emberek és meglehet olyan oltottak is akadnak közöttük akiket oltatlan fertőzött meg, másképp lehet hogy nem kapta volna el. Ezek miatt egyre hosszabbak a várólisták ami engem személyesen is érint. Mára már annyira haragszok az oltásellenesekre, hogy teljesen hidegen hagy az is ha szenvednek a vírus miatt és bele is halnak. Megérdemli mindenki a sorsát. csak legalább azok ne szívnának miattuk, akiknek fontos az egészség és minden tőlük telhetőt megtesznek érte.
Igen.
Ha az elsö 2 oltásod nem mrns (Pfizer vagy Moderna) és még veszélyeztetett is vagy mindenképpen.
A cikkekben olvastam, amit írtam.
Akkor fordítva volt, először vakcina, aztán covid. A következmény ugyanaz, legyengített immunrendszer. :(
A többit nem ismétlem.
Nagyon sajnálom őt, ezért is próbáltam olvasgatni, mi történhetett egy ilyen egészséges, sportos olimpiai bajnokkal, miért nem tudott meggyógyulni ? :(