Felveszitek a negyedik oltást? (beszélgetés)
"Szeretnék véget vetni a találgatásoknak, álhíreknek, hogy úgy búcsúzzunk Szilastól, és úgy emlékezzünk rá, mint ahogy azt egy olimpiai bajnok megérdemli - fogalmazott a férfi. Arra kért mindenkit, osszák meg ezt a posztot, amelyet Csollány Szilveszter lánya, Szimona is megosztott a saját Facebook-oldalán."
Október 28-án kapta meg az oltást és rá 3 hétre betegedett meg.
Azt olvastam, hogy a megbetegedése előtt olttatta be magát Jansennel, hogy megtarthassa az edzői munkáját, majd ezt követően fertőződött meg.
Minden oltásnak kell egy bizonyos idő, míg hatni kezd, míg valóban elkezdődik az antitest termelés.
Ez idő alatt érdemes kissé kizárni a környezetet.
A médiában nemcsak hazugságok (is) vannak, hanem elhallgatások is ! Ez is megtévesztés ! Pl. amennyit eddig olvastam Csollány Szilveszterrel kapcsolatban : covidos lett nov. elején, majd a kórházba kerülése előtt kb. 2 héttel beoltották ! Ez hogy lehet ??? Nem tilos ilyenkor beoltani valakit ???
A betegségtől gyengébb lett az immunrendszere, aztán a vakcinától is még gyengébb. Valószínű, emiatt lett tüdőgyulladása, aztán kórházba került. A folyamatot már nem bírták megállítani.
Vagy a legyengült immunrendszere nem bírt már visszaerősödni, vagy az " oltás" miatt halt meg. :(
Oltás vs. oltatlanság
Az igazság valahol a kettő között van.
Nem kellene az oltatlanokat csesztetni már.
Elég volt!!
Ez a topik , hangulatkeltésnek jó csak.
Tényleg nem érted?
Azért vagyok ideges mert a családban van 2 beteg, köztük egy gyerek.
Van baj hidd el, de mindent jót az oltásnak köszönhetnek ...
Én másképp látom.
Én úgy látom ha nem lenne az oltás nem rosszabbodna minden nappal...
De hagyjuk..
Nem értesz, csak az oltás meg az oltás...
Az én adagomat eloszthatjátok egymás között!
Lecarom, hogy én elkapom e vagy sem.
Ismétlem, nem akarlak oltásra rábeszélni. Bár, én oltottan nem vagyok ideges (sem).😀
"Köztudott hogy oltatlanok is vészelik át enyhe tünetekkel, sőt tünet nélkül is."
Ezt a 74-es bejegyzésemben írtam, tehát téves az elképzelésed, miszerint az oltottak azt hiszik hogy minden oltatlan feldobja a talpát. Sőt, én ezt a kifejezést nem is használnám.
Egyébként engem tényleg nem izgat hogy veszélyezteted-e az életedet, csak egy kérdést tettem fel, amire még mindig nem válaszoltál. Helyette idegesen "visszafogod magad".
De ha ennyire felkavart a kérdésem, akkor hagyjuk. Engedjük el, és nyugodj meg! 😀 beszéljünk másról. Mondjuk időjárás? Hú, itt most viharos szél fúj. Ma nem megyek a Balatonra.😀
Mert ti oltottak azt hiszitek, hogy fel fogjuk dobni a bakancsot csak mert nem nyomattunk magunkba valamit amiben azt sem tudom mi van...
Ideges vagyok, próbáltam vissza fogni magam...
Most a családban van 2 covidos.
A felnőtt 3 oltással, a gyermek 2 oltással.
Nyomják az ágyat, de az oltás mentette meg őket...
Olyan ideges lettem, még a telefont is letettem inkább, mint hogy megsértsem.
De rohanjak és kezdjem el az oltást, mert nézzem meg őket... Megmenekültek ..
Köszi, nem nekem kell tüdőröntgenre menni!
Nem lehet hogy a csodabogyó nélkül se lettetek volna betegek? Köztudott hogy oltatlanok is vészelik át enyhe tünetekkel, sőt tünet nélkül is.
Viszont ott van Kóbor, Csollány. Ők rendkívül egészséges életet éltek (Kóbort ismertem), a szervezetük nem 1 hétig volt ellátva csodabogyóval és mégsem tudták megmenteni az életüket.
De pszichésen biztos segített nektek az a csodabogyó, nyugodtabbak voltatok általa.
Én még nem döntöttem felveszem-e a 4.-et, mert mára köztudott lett, hogy az ismétlő oltások gyengítik az immunrendszer működését. Nekem mint idősebbnek, daganatos betegségen átesettnek amúgy sincs toppon az immunrendszerem bármilyen egészségtudatosan is élek.
Leírtam már valahol:egy csomó vitamint,táplálék kiegészítőt eszem.Valaki a családban nagyon részletekbe menően utánament,hogy hogyan rombolhat a Covid a szervezetben,és mi,hogyan hathat ellene.Sokkal mélyebben,mint hogy “egyél C meg D vitamint”.
Külön szer (nem gyógyszer) volt arra is,amikor tudtuk,hogy Covidossal voltunk szoros kontaktban:ezt egy hétig szedtük.
De igen,vakszerencse,a három oltással lebetegedő tömegeknek meg pechjük volt,mert “az oltás működik”. Tudom,erre mondják,lehet,hogy beteg lesz oltással is,de a haláltól megmentette….