30 felett nincs magányos férfi? (beszélgetés)
Mi?
Mit láttál?
Mondd el, kérlek!
Talán a rossz élmények mondatják ezt veled.
" sok családos ember, fiatal ember van a szórakozóhelyeken"
tévedsz
1: nem diszkóról volt szó, hanem buliról.
2: ha pedig valaki úgy vélekedik, hogy "egy gyermekkel rendelkezik", akkor az nagyon elgondolkodtató, és egyúttal szomorú!
Nekem két gyermekem van, de egyikkel sem rendelkezem. Imádom őket, ahogy tőlem telik jóra, okosra tanítva! Lehet külön, önálló véleményük, amit meg is mernek mondani. De! Semmiképpen nem "rendelkezem" velük. Nem a főnökük vagyok, "csak" az édesanyjuk.
Teljesen normális dolog,hisz nem vagyunk összekötve...
Ugyanúgy,ahogy nekik is szükségük van arra,hogy ők is külön eljárjanak,mert erre több példa van szerintem!
Ugye, hogy normális dolog?
Sőt, szerintem néha kell a pasi mentes bulizás.
Veled értek egyet!
Sokszor buliztam én is a szintén férjes barátnőimmel,de nem azért,mert más pasikra akartunk ráhajtani!!Eszünk ágában se volt!
Teljesen más csak csajokkal bulizni,jól kibeszélgetni magunkat,elhülyéskedni csak mi,nők....
Miért gondolod, Gyula, hogy egy szórakozóhelyre csak azért megy egy nő, hogy pasit fogjon?????
Van valami rossz tapasztalatod?
Engem nyugodt szívvel elenged a férjem egy évben kétszer a gyermekkori barátnőimmel a férjem bulizni. Mind a hatunknak van férje és gyermeke, és attól, hogy már megszokás szerüen egy évben kétszer lánybulit csinálunk mindannyian boldog házasságban élünk.
És soha egyikünk sem akart még pasizni bulizás közben. Ez tuti.
Viszont táncolunk egy jót, beszélgetünk egy jót.
szerintem sok családos ember, fiatal ember van a szórakozóhelyeken és nem hinném, hogy azért mennek oda, mert éppen meg akarják csalni a párjukat.
Megette a fene azt a házasságot, ahol ennyi bizalom nincs 2 ember között.
Attól, hogy az elős házassága nem sikerült, mert rosszul választott, nem biztos, hogy az a jó megoldás, ha tényleg csak a csalódás mentes, elkötelezettségek nélküli egy éjszakás kalandokat keresik.
Mindenkinek kell egy társ. És mindenkinek fel kell tudnia állnia egy válás, csalódás után, mert az élet nem áll meg.
És soha nem tudhatja az ember,hogy az igazi társra hol és mikor akad rá.
Azért egy már gyermekes anya is elmehet néha bulizni, nem?
Attól még nem lesz rosszéletű.
Egyébként pedig bulizni ennyi idősen már nem azért megy az ember, hogy pasizzon, hanem hogy egyszerűen jól érezze magát.
További ajánlott fórumok:
- Nincs itt olyan nő, aki magányos?
- Magányos nő idős férfit keres
- Nincs egy barátom se, magányosnak érzem megam de nagyon.
- Mit csináljak, ha őrülten magányos vagyok, nincs senkim és annyira nem látom már a saját jövőképemet, hogy úgy érzem nincs értelme semminek?
- Mennyi időre és mire van szüksége egy rég magányos 50-en túli férfinak, hogy hagyja magát átadni az érzelmeinek? Mert nem tini már...
- Magányos vagyok.Válófélben vagyok, nincs egy igazi...