30 felett nincs magányos férfi? (beszélgetés)
Nőként, két gyerekkel, egy válással a nyakamon teljesen egyetértek!
Az biztos, hogy ilyenkor már mindent hatszor meggondol egy anyuka, hiszen felelősséggel tartozik elsősorban a gyerekei miatt. Másrészt jobban kinyitja a szemeit, amikor az x. csalódás után egy újabb kapcsolatba kezd. Elsősorban a gyermekei, másodsorban a saját boldogsága érdekében...
Mindenkinek drukkolok, aki hasonló szituban van!
Lehet!
Állítólag, ezt egy pasi mondta, aki 2 gyerekes hölgyet vett feleségül, ha egy nőnek már van gyermeke, az nem árul zsákbamacskát. Az a nő már komolyan gondolkozik, van felelősségtudata és az életben a stabilitásra, a boldogságra vágyik, szemben a cicababákkal, akik egy éjszaka erejéig talán jók, ha van hozzá gusztusod.
Szóval, ne add fel zsu, igenis van esélyed arra, hogy egy komoly kapcsolatra lelj.
Nem kell keresni, jön magától, talán már ismered is...
Szerintem a normális netes ismerkedés ideje olyan 2003 környékén leállt.
Mielött leírtok 3millió példát, hogy jaj de hát én is ott jöttem össze a párommal szeretném én is leszögezni, hogy én is a neten barátkozom barátkoztam . Pl. itt találtam rá a Drágámra is! :D
Tehát szerintem a chatek és ismerkedős oldalak nagyon felhigultak. Ezért is hoxázom a chat helyett mert ami már ott van az húspiac. Sajnos vannak mindkét oldalon olyan emberek ami miatt a Zsu hozzászólásában is említett szexes dolgok mennek. Elég egy oldalon csak 10%nak ilyennek lenni máris a normálisan ismerkedni akarók háttérbe vannak szorítva.
De szerintem nem kell feladni aki türelmesen ül mint nyuszi a füben elöbb utóbb ráakad valakire aki megfogja a szívét lelkét meg satöbbi!
Íme a szomorú valóság: 1 hónapja feltettem magam egy párkereső oldalra fénykép nélkül, komoly kapcsolat reményében.Egyetlen jelentkező sem volt 1 hónap alatt!!!Senkit nem érdekel a 35éves,diplomás, csinos,romantikus nő egy pici gyerekkel.Ugyanazon a napon-ne értsetek félre, csak a statisztika kedvéért kíváncsiságból- regisztráltam magam egy szexpartnerkeresőben,teljesen más adatokkal, laza kapcsolat "reményében".Nem hazudok,napi 30-40 levelem jött.Már a végén a hányinger kerülgetett,de elolvastam mindet.Ne tudjátok meg...Aztán 3nap után töröltem magam,mert-ismétlem-csak össze akartam hasonlítani a komoly és a komolytalan partnerkeresők táborát.
Olvastam a hozzászólásaitokban,hogy sok a csalódott férfi 30felett.OK,ezt elhiszem.Sajnos valahol elmennek egymás mellett a csalódott nők és férfiak. Valahogy össze kellene találkozniuk,de hol?A szórakozóhelyek is inkább a fiatalabb korosztálynak kedveznek,ahol már a 12évesek is megfordultak 10évvel ezelőtt is.Én pl. 35évesen 30 és 45 közötti társat tudnék magam mellé elképzelni.Csak épp nem találom.Igaz,gyeden vagyok és a homokozóban nem igazán tudok ismerkedni:-)Tényleg: pici gyerekkel lehet egyáltalán ismerkedni?Mi a tapasztalat?
ŐŐ mint pasi és harminc felett ... jóval felett mondhatom, hogy nagyon sok kortársam nem el van veszve meg foglalt meg ilyesmi hanem hozzám hasonlóan egy kicsit pihen(t).
Deeee természetesen ha jön valaki és kizökkent ebből az állapotból akkor örömmel változtatunk a pihenési szakaszunkon.
Teljesen egyet értek azokkal a hozzászólásokkal akik azt írták, hogy vannak egyes nőtipusok akik elijesztenek bennünket!
Annyi idos korukra altalaban talalnak maguknak part, meg azok is, akik sokaig tanultak.
A vilagon nem a ferfiak vanak tobbsegben, igy egy kor utan a noknek inakbb az elvalt ferfiakra van tobb eselyuk, mig amelyiknek sokaig nem kotik be a fejet, ott sincs rendben valami :)
20-án válok, mert: a most még férjem anyuci kicsi fia, nincs jövője, nem szeret(ett) eléggé és bunkó. Viszont van munkája, és annak rendelt alá mindent. A házasságunkat is. A gyerekeket is.
Tudom, hogy ennek semmi köze a fórum témájához, csak úgy leírtam. Kikívánkozott...
Sziasztok!Jó kérdés?Van aki anyuci kicsi fia,másiknak nincs jövője,munkája,s nem is tanul,
nem szeret eléggé,én nem őt,hülye,bunkó...
Nekem megfelelne egy 29 éves is,aki testileg,lelkileg,szellemileg normális,romantikus,hívő,poénos,inteligens,udvarias,dolgozik,hű,sexis,facér....
Ezek kihaltak,vagy én élek rossz városban???
(azért írtam le egy-két jellemzőt,mert mindenkinek más a normális)Ha valaki tud valami hasonlót,mint amit leírtam szóljon!Becenevem:Sybrrill
Szerintem aki akar és igénye van rá(és miért ne lenne:D)az menjen szórakozni a barátnőivel,amolyan csajozos buliba,akinek nincs igénye rá,(vagy nincsenek barátnői),az ne menjen.
Szerintem tök nevetséges ebből morális ügyet csinálni.
Kb fél éve betértünk a férjemmel egy vendéglőbe,mellettünk 4 40-50 éves korabeli asszony ült.Iszogattak ,beszélgettek nevetgéltek,szépen felöltözve kisminkelve.
Jó volt nézni őket,semmi undorítót nem találtam benne:))
Egy buli szerinted miért egyenlő azzal, hogy lerészegedik valaki, meg fűvel-fával hentereg, és csak a férjét nézi bokornak? Szerintem a kamaszkorodból kiindulva rögtön az a kép ugrik be neked, amikor a haverjaiddal néztétek a felhozatalt, és buli után versenyt hánytatok. Én nem erről beszéltem. Egy ilyen "buli" tényleg hülyén venné ki magát, amikor valakinek már be van kötve a feje, esetleg gyerekei vannak. Ezt a két dolgot el kéne határolni.
Egyébként írtam lentebb, hogy tényleg úgy az igazi, ha a társad is partner ebben. De valaki más azt is írta, hogy néha szükség van arra is, amikor csak úgy a csajok összejönnek, és pofáznak. A férjük nélkül. Ez igaz a pasikra is.
További ajánlott fórumok:
- Nincs itt olyan nő, aki magányos?
- Magányos nő idős férfit keres
- Nincs egy barátom se, magányosnak érzem megam de nagyon.
- Mit csináljak, ha őrülten magányos vagyok, nincs senkim és annyira nem látom már a saját jövőképemet, hogy úgy érzem nincs értelme semminek?
- Mennyi időre és mire van szüksége egy rég magányos 50-en túli férfinak, hogy hagyja magát átadni az érzelmeinek? Mert nem tini már...
- Magányos vagyok.Válófélben vagyok, nincs egy igazi...