30 felett nincs magányos férfi? (beszélgetés)
Több magányos pasi van 30 felett. pl ÉN!!!!
Ha ennyien vagytok, akkor nosza ide hozzám :D
A fórum kérdésére válaszolva:
Van. Egy frissen került bele a "kosárba", de cserébe egy másikat kivettem :)
A mérleg nyelve nem mozdult el, de a felhozatal mindenképpen javult.... :)
Nagyon tetszik amit írsz igazad van ,lehet hogy ez a boldogság kúlcsa, kevés ilyen felfogású nő van azért olyan sok a magányos férfi.
.
Sok barátom ezt a fajta ideált keresi
:-D
Nemcsak hogy van, termelődik!
PL. szakítással osztódik hahahaaa
Oké,vettem az adást.
Olvastam visszafelé:)
Képben vagyok már:)
hát ja, lehet hogy valami okból kifolyólag pszihésen nem álltak helyre...:(
Úgy vagyunk vele, mint Lenin.
Voltak, vagyunk, lesznek.
Oké!Látom feldobtam kicsit a topicot!:-)
Csak megerősített(ük)em, hogy van.
Te jó ég!
Totál félreértettél.
Azt hittem ilyen kapós lettél:))
Szia.
Nem licit.
csak vagyunk...
Ez így igaz:)
A férfiak nőt akarnak, aki nőként gondolkodik,viselkedik.
Aki tud anya lenni, szerető,feleség, és rendelkezik egyfajta klasszikus női tulajdonsággal.
Aki meghagyja a férfit,hogy ő legyen a férfi,és nem akar ezen túltenni.
Arra a kényes egyensúlyra gondolok amivel a férfi és a nő kiegészitik egymást.
Amitől harmonikus egy kapcsolat.
Lényeg,én szeretek a klasszikus nő lenni, és ebből hátrányom még sosem volt:)
Akkor már három van.
3 - először,
3 - másodszor,
3 - senki többet harmadszor?
Egy ismerősöm... Szóval, van!
Meg azért egy pasin látszik ha meleg, szóval szerintem sem. Hogy az öccsének sincs barátnője...nem hiszem, hogy összefügg a kettő. :)
Én is, de nem hinném hogy meleg lenne, mert az öccsének sincs barátnője..
Nahát, még vannak rendes főnökök is a világon? :-)
Azért én kíváncsi vagyok, miért vannak titkolózó, egyedülálló pasik...igazából az ismerősömre volnék kíváncsi nagyon. Gondoltam én már mindenre...
hát nagyon is jól. szerdán és csütörtökön is bent voltam a munkahelyén , és érzem hogy kezd bizalommal lenni irántam, és már a nevemen is szólított, igaz hogy ez most legutóbb volt, de nekem már ez is öröm.Lassú léptekkel haladunk..még a főnőke is próbál úgymond "segíteni".
Sajnos tényleg nincs, hisz én is elkeltem :-)
Én voltam az utolsó úgyhogy ne is reménykedjetek :DDD
Valóban nagyon sok a szingli pasi manapság.Mikor én egyedül lettem a hatodik szerelem után,akkor egyszer úgy elgondolkodtam a dolgokon.Nem voltam valami vidám kedvemben,nagyon szutyok munkát végeztem,abban sem leltem örömet.Úgy alapjában véve az egész életem örömtelen volt.Arra gondoltam épp,hogy azok a férfiak akik nkem tetszenének,azok nemvalószinű hogy szóba állnának velem a társadalmi státuszom és lealacsonyitó munkám végett.Pont azon agyaltam hogy milyen férfi lenne nekem jó.Mindenképp okos kell legyen,jó humorú és magas mert az alacsonyakat nemkedvelem.Vidám értelmes akivel mindenről el lehet dumálni.Gyengéd és kedves.De ugyan hol kéne egy ilyennek olyan nő mint én?Akkor arra gondoltam,hogy akkor inkább ne legyen senkim,csak azért nem kell hogy mert egyedül vagyok vagy magányos vagyok.Nem kell alacsony köpcös kopaszodó.Nem kell iszákos ,sokgyerekes elvált.Nem kell olyan akivel nem lehet egy filmről egy könyvről eldumálni.Inkább senki nem kell,ha nem lehet olyan akit én szeretnék.Kb egy hónap mulva megismertem a párom.Akit a mai napig imádok és aki pont olyan,amilyet elképzeltem magamnak.Mint ha valaki meghallgatott volna odafent.Szinte hihetetetlen volt,mint ahogy az is,hogy vele volt először orgazmusom úgy rendesen.Szóval én azt tudom tanácsolni hogy várjatok és semmiképp ne adjátok lejjebb az álmokat!
A lélektársat a legnehezzzebb meglelni.Csak nagyon keveseknek sikerül.Azthiszem nekem sikerült.A párom pont olyan sóher fukar és időnként dilis,mint én.
Én szorítok neked! :) És hogy néz ki az a bizonyos illető?:-)
Az a baj, hogy mondjuk nem konkrétan olyan pasi volt, akit szándékomban állt meghódítani...csak beszélgettem TÖBB pasival is, és olyan szótlanok voltak. Ilyenkor egyszerűen nem lehet velük témát találni. Azért nem olyan jó, ha félénk egy férfi. Mondjuk én megoldottam a helyzetet, mert sokat tudok csacsogni. De akkor is sokszor van az a kínos csönd...:-|
További ajánlott fórumok: