3- 7 év közötti gyerkőcök klubja (beszélgetés)
Köszönöm kérdésedet, megvagyunk.
Annak ellenére, hogy nálunk az oviban is sok a beteg, szerencsére még nem kaptunk el semmit sem.
közönyük
nincs szörnyeb mint mikor a gyerek beteg
mandula gyulladás és hányás-hasmenés ,tüdőgyulladás van nálunk is sajnos
Elmentünk a gyerek orvoshoz Gergőnek szájfertőzése van belűről mondta a doki baktérium így nem jó amit az ügyeletes orvos kiirt és ki váltatom mellesleg (3000FT)került az egy gyógyszer ki irt.
A gyerek orvos még hármat ami megint biztos 3000-4000forintba kerül majd
de nem jó ere a baktériumra amit az ügyeleten ki írtak
Így Gergőnek tüszős mandula gyulladása és baktériumos szájfertőzése van
Viktor már ovizik,sajnos ezért hoz haza mindent,amit a kis öccse meg el is kap:-))
Náluk az oviba most mandula gyulladás és hányás-hasmenés van,lehet ezt még überelni???
sziasztok!
Mindenkinek jobbulást,látom mindenhol tombol a mandula.Viktorral ugyanez volt 2hete,múlt héten hányt,de már túl vagyunk rajta:-(
Köszönjük
tinendo s ti hogy vagytok ?
Sziasztok ma volt nálunk az oviba szülői ki volt írva hogy 16:30 de én márt tudtam hogy összevont szülői így csak 17:15-re mentem cselesen de nem csak én gondoltam így hanem jó páran .
Mondták is a óvónénik ejnye de csak nevetek .
1-órás volt a szülői .utána sietem mert a gyerekeim egyik itt volt a másik ott össze kellet szedni .
sziasztok!
Na mára megint nem megyünk oviba,egész éjjel hányt Viktor,ma itthon marad.beszóltam az oviba,rajtunk kívül még 3gyerek járt így,húrrá!!!!!remélem Levike nem kapja el:-((
sziasztok!
Akkor jobbulást nektek,hátha hétvégén kipiheni a gyerkőc.Nálunk is van 1-2 szülő aki betegen is elhozza a gyerekeket oviba,de ezt nem nekünk kéne megoldani hanem az ovodánaba:-((
Nálunk jövő szerdán lesz a szülői, ha minden igaz. Szerintem nálunk is emeltek mindent. :( Remélem a csoportpénz marad a havi 500 Ft.
Ja, és az is lehet, hogy a jövő héten már mi sem megyünk oviba. Robika már kezd köhögni, és kezd folyni az orra. :( Örültem, hogy még ezt a napot kibírta.
Bár nem is csodálom, mert egy pár gyerek már tök beteg volt a héten, és úgy is bevitték oviba. Jó mi? Az egyik anyukának még telefonáltak is, hogy csak vigye már haza a gyereket, mert annyira beteg. Így nem is csoda, ha a többit is lefertőzik.
Nálunk hétfőn volt. 2 és fél óráig tartott, úgy hogy sok felolvasnivalót leszavaztunk, hogy felolvasson az óvónéni. :)
Idén is mennek színházba, 1700 ft 3 előadás, a csoportpénz 5000 ft.
A kaja is emelkedett. :(
Szóval nekünk is ki kellett nyitni a pénztárcánkat.
sziasztok!
Jövőhetén lesz a szülői,szóltak készítsem a pénztárcám:-(
sziasztok!
köszönöm,nálunk is volt láz,de ma már jobban vannak már,a gyógyszer biztos segített:-)))
Szia!
Az nem jó! Nálunk, ha mandulagyulladás van, akkor min. 39 fokos láz is van. :( Jobbulást kívánok nekik!
sziasztok!
Mindkét gyerkőc mandula gyulladás,a héten már nincs ovi:-(