3- 7 év közötti gyerkőcök klubja (beszélgetés)
sziasztok!
Jobbulást nektek ,remélem nem komoly és gyorsan meggyógyul:-)Nem hallottam a kalciumról,de így belegondolva van benne valami.
Sziasztok!
Robika beteg lett! :( Tegnap 40 fokos láza volt. Ma ügyeleten voltunk, ahol csak annyit mondtak, valami vírus. Kössz! Szegénykém annyira beteg! Ráadásul még hangja is alig van, mert úgy be van rekedve! Tényleg ti hallottatok már olyat, hogy calciumot kell szedni rekedtség ellen? Mert a doki ezt mondta.
Kedden viszem a saját dokinkhoz is.
Így a héten biztosan nem lesz ovi!
sziasztok
tegnap lovas kocsin jött a télapó és a krampusz kisfiam meglátta és őrjöngőt úgy meg ijedt
de utána végül meg nyugodót és még a rajzát is oda adta a télapónak
Igen, tényleg nagy élmény volt nekik! Nagyon tetszett mindenkinek! :)
Na, azért a vonatozás sem rossz! Az is tetszene a gyerkőcöknek!
Akkor tényleg magas lesz Levi is biztosan! Robika ha jól emlékszem 80 cm volt 1 évesen.
Ma a városi Mikulás ünnepségen voltunk, holnap meg az oviban lesz ünnepség. Persze ma is kaptak csomagot, és holnap is fognak. És akkor még a családnál nem is járt a Mikulás. :)
Mentovics Éva: Mikulás-Köszöntő
Édes, kedves Mikulás,
köszöntünk most téged.
Eljöttél az idén is,
ahogy megígérted.
Látjuk, hogy a tartásod
teli zsáktól görnyedt.
Rakd le nehéz puttonyod,
pihenj meg egy csöppet!
Sok-sok színes ajándék
nyomja fáradt vállad.
Tudjuk, hogy a Világot
több százszor bejártad.
Tudjuk, hogy a szánoddal
tovasiklasz újra.
Néhány darab sütivel
gyűjts erőt az útra. Fel
szuper
biztos ez egy örök élmény marad nekik
De jó nekik az biztos nagy élmény volt nekik:-))))
Viktoréknál ma volt az oviba mikulás,és pénteken meg mennek mikulása vonatozni,fel Mátrafüredre.
Elég magas Viktor,szerintem Levi is ilyen lesz 1 évesen már 84cm magas.
Sziasztok!
Képzeljétek ma Mikulás-hajón voltak az ovival Robikáék. Hajókáztak egyet a Tiszán. :) Volt előadás is, és persze Télapó. :) Nagyon tetszett neki! :)
Kitta! Jó nagyra nőtt a kisfiad! Robika 4 évesen csak 108 cm és 18,5 kg volt. Pedig ő sem kicsi. :)
sziasztok!
Azt hitem már túl vagytok rajta,már oda is időpont kell,nem semmi,de így talán nem kell annyit várni.
sziasztok!
Túl vagyunk a 4éves vizsgálaton,ügyes volt Viktorka mindent megcsinált,minden rendben van. 114cm magas és 20,5kg.
Rohangya voltatok már fülészeten?
sziasztok!
Este kimentünk a főtérre,hivatalosan is elkezdődött a karácsony,bekapcsolták a díszvilágítást,és műsort is csináltak.Mondanom se kell a gyerekeknek az élő Betlehem tetszett,voltak állatok és lehetett őket simizni.
Viktort beírtam zene oviba és már szerdán volt is az első foglakozáson,nagyon oda volt és menni akar még.Fél évre 2800forint,kicsit sokkalom,fölég hogy itteni ovo néni csinálja és munkaidőeben,de hát Viktorért ha tényleg tetszik neki kifizetem.
bocs sziasztok
sziasztok!
Hát akkor megint egy jó program nektek,de biztos nem komoly,készülj az egész napod oda lesz:-(((
Nálunk is volt ilyen a családba az orvosnál meg minden rendben volt ,nem is értett az orvos hogy miért mentnek.
sziasztok!
Tegnap a Mátrába vitték Viktorékat nagy élmény volt láttak kacsákat és etetek őket.Szerdán már jön hozzájuk a mikulás az oviba,kedden meg bejelentkeztem a védőnénihez viszem a 4 éves vizsgálatra.remélem mindenin jól van,sziasztok:-)))
Sziasztok!
Igen, mi is voltunk 4 éves vizsgálaton. Ezt nem olyan régen hozták be. Régebben nem volt ilyen.
Ugyanúgy megmérik, mint máskor, de most a hallását és látását is megnézték. Na meg a kukiját is, hogy rendben van-e.. :) Szerencsére nálunk minden rendben volt.
sziasztok!
Nekem is szólt a védőnő és ki lett téve az oviba is Viktorékat is vinni kell 4 éves státusz vizsgálatra,eddig nem is tudtam hogy van ilyen,vagy valami új dolog ez is.
köszönjük szépen mindenkinek 20:00 ment el az utolso vendég
Gergő kidőlt alszik mint a bunda
sziasztok készülünk mert ma van Gergő születés napja és jönnek az óvoda társai .
születés napi buli lesz
sziasztok!
nagyon jól sikerült a bábszínház,Viktornak nagyon tetszett.Nálunk a bábszínház jön az oviba,így nem kell őket sehová vinni.