3- 7 év közötti gyerkőcök klubja (beszélgetés)
sziasztok!
A hétvégét itthon töltöttük sehová nem mentünk,jó volt együtt itthon négyen.Az oviba szerdán kirándulni mennek a Mátrába,na ha eddig nem volt beteg Viktor,most majd az lesz.
Sziasztok
Hogy telt a hétvégétek ?
az ovis szüli napot minden gyereknek nagy élmény más mint az otthoni
ti vihetek be házi készítésű süteményt ?
nálunk nem lehet de én azon felül vinni szoktam
Nálunk is nemrég óta vannak az oviban különböző fakultációk, pl. zeneovi, ügyes kezek, hittan, úszás, német és angol nyelvtanulás, utolsó 2re csak a középső csoporttól lehet beíratni őket, bánatomra.
A játszótereket meg folyamatosan újítja az önkormányzat, csak az a baj, hogy sok a gyerek és
kevés a játszótér. :(
De van egy új lehetőség is a városban. Időpontegyeztetés alapján ki lehet menni a lovardába pacikat simogatni, etetni, felülni a hátukra. :)
Manómnak nagyon tetszik. :)
Az oviba rengeteg dolog közül válogathatunk
de én nem az oviba járatom táncra és zenés tornára járunk
sziasztok!
De jó nektek hogy vannak ilyen programok felétek,nálunk a 4éves korosztálynak csak zene ovi van.Még az úszás is 5évesen kezdődőik nekik.
Ú ti szegények jobbulást nektek .
Ma voltunk az aprók táncán és nagyon nagyon élvezte Gergő .
igen ez az ovi szuper baci g
gyűjtőhej 1 héten megfázással másik héten pedig hányás hasmenéssel vagyunk itthon
sziasztok!
Hát Viktornak nem ártana ha nagyobb étvágyat csinálna,nem szeret enni,néha már olyan bajban vagyok,hogy mit csináljak,hogy egyen.Nem vékony 20kg,de inkább erős csontú.Levike meg állandóan enne így is,nem kell hozzá neki vitamin,de muszáj neki adnom valamit,mert az oviból mindig elkapunk valamit:-(
a béres nagy étvágyat csinál
nálatok nem ?
sziasztok!
Mi is vitaminozunk,de nem az igazi.Mi vissza állunk a béresre c-vitaminnal,tavaly is az jött be nekünk,legalább az étvágy is jobb volt tőle:-))))
Pénteken nálunk nem lesz ovi,az óvónéniknek tovább képzés lesz.
Még nem szedünk semmilyen vitamint sem. Csak sok gyümi szerepel a manó étrendjében.
Csodálkoztam is hogy nem betegedett még le, tavaly nagyon sokx volt beteg. :(
Október közepe, vége fele szoktuk elkezdeni szedni az Actival Kid-et.
Én 4life lion kids C adom neki
de az Aktivál C max is jó
Sziasztok!
Ezt már én is akartam kérdezni, hogy ki ad valamilyen vitaminkészítményt a gyerkőcnek? És milyet? Én még csak most szeretném elkezdeni, de nem tudom mi lenne a jó.
szerencsések vagytok
szedtek valami vitamint ?