23 évesen narancsbőr?Segítsetek!!! (beszélgetés)
én előtte szoktam magam bekenni az enyémmel (koffeines testápoló), és akkor bicózás közben tök jó meleg lesz a combom meg a hasam:)
Hm,köszi szépen kiprobálom mindet,csinálok 3 testápolót és mindennap másikat használok,torna elött vagy után jobb?Köszi
Lehet kapni mindenféle drága cellulit krémeket....de a fahéjolajos testápoló is jó,de csak óvatosan,mert sokan allergiásak erre...másik verzió a koffeines testápoló,vagy a finomra darált kávét teszed bele a testápolóba (kicsit maszatos,de hatásosabb)vagy a méreg erősre lefőzöttet.....következő a chillis,ugyanaz a móka,csak jó erős paprikát kell belekeverni a testápolóba (óvatosan ,mert tényleg csíp)...ezek a módszerek mindegyike fokozza a keringést,vérbőséget okoz,anyagcsere fokozódik és könnyebben távoznak a méreganyagok......folyt. köv. elkergetett a géptől a fiam :-))))
Sziasztok,a narancsbőr nagyon fiatal és vékony nőknél is jelentkezhet,a probléma fő oka a laza kötőszövetek.....sok praktika létezik amivel javítani lehet......a kötőszövetek rugalmasságát nagyon jól edzi a váltott vizes zuhanyozás has-popsi -comb tájékon meleg-hideg-meleg-hideg...először nem kellemes az ember lányának,de tényleg meg lehet szokni!!!!Csodákra képes!!!!
szia errol a tesztrol irnál nekem priviben? mert nem nagyon értem. nekem is kijonnek az arcomre ilyen fehér pöttyök...
Háát,nem kell tőle tartanom:) Nem vok valami izgató téli sapiban :)
Akkor gondolom, aznap éjjel nem ébresztenek fel.. : )))
Nekem naplóm is van,3 evőkanál ricinus olaj,1 evőkanál oliva olaj,1 tojássárgája.Kicsit felmelegítem,ecsettel a hajam tővére kenem,rá egy zacsi arra egy törülköző és ebben alszom :)
a kávé, cigi elhagyása is javíthat a dolgon.
Sziasztok!
Pontosan milyen arányban kell keverni a fahéjolajat a testápolóba?ha pl van egy 200-250ml-es testápolóm ahhoz mennyi fahéj illóolaj kell? Tényleg bekenem és használni fog?kicsit hihetetlen.
A ricinusolajat hogy használjátok hajra?
sziasztok én nem merem használni hátha eltomit valamit a fejbőrben:)
ezt h kell pontosan, és mi a hatása?
Igen,én is használom.Hihetetlen a hatása :)
MEgnézném,csak erre nincs Müller :(
Nem vicc,a ricinus+oliva olajtól nagyon szép lett a hajam,csomóan észrevették.3kenéstől látványosan nőtt.
müllerben is van egy nagyon jo citromfuves olaj. az a jo benne hogy teljesen bio nincs benne koolajszármazék stb. és nem is drága . vagy bőr még nagyon jo az alverde naranacsbőr elleni olaja is
illetve a natur arkánum terméke az aromabalzsam.
most azt hiszem akcios is. nézz utána.
naturarkanum.hu
szio
Wáóóóó,na keresgélek is!A narancsbőröm a fahéj,a hajam,szempillám a ricinus teszi széppé.Tökéletes leszek :P :D
olvass utána a neten.Olvastam olyat,akinek 2hét alatt teljesen eltüntette.
Okés jövő héten utána nézek :)
Nem,azok általában gagyik.Ez illóolaj,drogériában lehet kapni.Nem kell betekerni,csak keverd a testápólóba és kend be magad.
Hol lehet kapni,ez nem az az olaj amit párologtatni ehet.Vagy? Ezt betekerjem fóliával éjjelre?
8-10 csepp elég kezdésnek!De jó minőségűt vegyél
Szia!Nem olvastam el az összes hozzászólást,így bocsi ha már írta ezt valaki.Fahéjolajat csepegtess testápolóba(pl. feszesítőbe),keverd össze.Kicsit égetni fog,de jó nagyon.
Étkezés,néztem diétákat olyanokat ír,amiket nem engedhetek meg magamnak:( simán betartom,no cukor,no olaj,no sok füszer
Azért sokat tehetsz Te is, hogy ne legyen aggasztó. Amit a többiek is írtak: mozgás, étkezés, folyadék. Csak a genetika, amivel nem lehet mit kezdeni sajnos.
Különben mindez összefügg az ember vénás rendszerének tulajdonságaival. Megfigyelhető, hogy akinek hajlamos a visszerekre a lába, azoknál jellemzőbb a narancsbőr. A nyirokkeringés és a vénás rendszer igen szorosan összefügg.
Én nem szeretnék rájuk hasonlítani,cdak egyszerűen nem tetszik amit látok:( sem a narancsbőröm,sem a hajszáleres lábam és arcom 23 évesen :'( :(
Különben érdekes dolgokat tapasztaltam. Néztem a tv-ben régi, 70-es, 80-as évekbeli filmeket (magyart is, amerikait is), illetve a Balaton-retro c. kis sorozatot, és nyugodtan mondhatom, hogy akkor is volt a nőknek narancsbőrük, a fiataloknak is.
Csak gondolom, akkoriban ez nem verte ki annyira a biztosítékot, mint mostanság, amikor is mindenki a photoshoppal megdolgozott és ezáltal nem létező szuperwomenekre szeretne hasonlítani...
További ajánlott fórumok: