2021 júniusi babák (beszélgetés)
Szia. Igen, jól vagyok, köszönöm. Körülbelül 2 és 4 hetes között lehettem, ameddig lezajlott nálam a vírus. Viszont nagyjából egyszerre tudtam meg mindkettőt(1 héten belül 2 féle pozitív teszt.🙂 )
Szerencsére úgy tűnik nem lesz semmilyen káros hatása a babára, a nőgyógyász is azt mondta, hogy teljesen más szerveket támad a vírus, mint amitől a babának baja lehetne. Inkább a kismamákra veszélyes, de én elég enyhén megúsztam.
Örülök, hogy gyarapodunk és hogy mindenki jól van. 😊
Ma voltam dokinál, petezsákot láttunk embrióval, de még szívhang nem volt. 2 hét múlva kell újra mennem.
Sziasztok!
Ha minden jól megy, akkor én is tudok csatlakozni a csoporthoz :) 5+0 napon voltam ultrahangon kedden 2 db szabályos 7mm-es petezsákot látott az orvosom:) jövő hét szombaton megyek újra, bízok nagyon! Eve16 teljesen megértelek! Egyrészt én is ilyeneket olvasok, már megfogadtam kikapcsolom a telefonon 😄 másrészt két sikertelen terhességem volt. Az elsőnél az orvos azt mondta annyira lent tapadt, meg hogy szinte méhen kívüli...ebből adódóan vagy alapban is, de üres petezsákkal elvetéltem. Másodszorra (mintha bevonzottam volna) ténylegesen méhen kívüli terhességem lett. Most mindenki jó helyen van, ráadásul ketten úgy hogy nagyon bízok 🙏🙏
Szuper hírek! :)
Engem az őrületbe kerget, hogy minden hétről-hétre cikk és app azt mondja, hogy 5 hetesen már 6-8 mm a baba és van szívhang.
Nekem tegnap volt egy uh 5+4 naposan de csak egy 6,7 mm-es petezsák volt és még szikhólyagot se mondott. A képen mintha látnék valamit, de tényleg max 1 mm lehet.
Sziasztok! Ma voltam ultrahangon és volt szivhang láttam a szivpulzalast is akkor a kő esett le a szívemről annyira boldog vagyok :)
Júliusban volt egy terhesség befejező műtétem üres petezsák miatt így az előzmények miatt voltam ilyen idegzsába.
Sziasztok!
Ma voltunk orvosnál és volt szívhang.❤️ Mi most vagyunk 7 hetesek, 5 hetesen nekünk még nem volt.
Valaki nem szenved még rajtam kívül rendkívüli konstans éhségtől? 😄
Én egyfolytában ennék pedig nem kéne, ez vajon mikor múlik el?
Volt szívműködés ♥️ Olyan boldog vagyok!Legközelebb 2 hét múlva kell mennem.
Amúgy nekem sincsenek nagyon tüneteim,a cicijeim fájnak kicsit,de hányinger,hányás nincs.Ja és nagyon sokat pisilek :)
Én is szurkolok Neked és mindenkinek! 😘
Sziasztok
Előző terhességemnél 7.héten volt szívhang.
Éppen ezért nem is sietek az orvoshoz...
Sziasztok! Szeretnék én is csatlakozni.
Ma voltam uh-n és látszott petezsák. Jövő csütörtökön megyek újra, remélem, hogy addigra lesz embrió és szívverés is. A tegnapi hcg-n 4300 volt, ami jó jel.
Nehezen jött össze úgyhogy nagyon izgulok.
Van egy kis álmosság, cicifájás és méhfeszülés, amiket 2 hete folyamatosan érzek, de kb ilyen szokott lenni minden ciklus végén pár nap.
Kinek mikor milyen méreteket mértek uh-n? Mikor volt szívhang?
Sziasztok! Én is csatlakoznék. 5+3 hetes vagyok, pénteken megyek dokihoz. Nagyon izgulok, mert nincsenek tüneteim, remélem minden rendben lesz.
Niki gondolok rád, kérlek írd meg mi volt az UH-n. Kb. Egyidōsek vagyunk ezért kíváncsi vagyok lesz e szívmūködés! 🙏🏻🙏🏻
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni.5+4 hetes vagyok,első terhességem,nagyon-nagyon nehezen jött össze,szinte csoda számba megy.Borzasztóan izgulok hogy minden rendben legyen.Ma megyek Uh-ra.A dokim szerint már kell lássunk szívműködést,de nem korai még?
Néha én is görcsölök, ez normális.
Álmosság.... Nálam is halálos.... Ez csak az első időszakban van. De ha elfogadsz egy jó tanácsot, ha megteheted pihenj és aludj minél többet, később úgysem tudsz. 😊
Nekem mindkettő terhességnél volt fogadott orvosom. Engem megnyugtatott. Mindkét szülés császár volt, magas vérnyomás miatt. Szerintem ha Te szeretnéd, és megnyugtat, akkor ne foglalkozz azzal, hogy ki mit mondd.
Szoktam néha görcsölni, pont úgy, mint mikor meg szokott jönni. Ez ilyenkor normális?
Állandóan álmos vagyok, de valami leírhatatlan fáradtság jön rám néha, kb állva el tudnék aludni. :) Ez meddig szokott tartani?
Valamint, én mindenképp szeretnék fogadott orvost, de a környezetem legalább fele le akar róla beszélni, mondván, hogy "az pénzkidobás, ígyis-úgyis kijön az a gyerek". Erről kinek mi a véleménye?
Szia!
Üdv közöttünk😊
Milyen kérdéseid lennének?
Hátha tudok, tudunk segíteni.
Nekem van egy nagylányom és egy négy és fél hónapos pici lányom. 😊
Sziasztok!
6 hetes terhes vagyok, kedden voltam orvosnál. Már látszott az ultrahangon a szívdobogása, ahogy ránagyított az orvos. Június 12 körül lesz a várható időpont azt mondta, de persze ez még nem túl pontos. Első baba lesz, tele vagyok kérdésekkel. :)
Közben átestem a Korona-víruson is, csak hogy ne legyen minden túl szép, de szerencsére úgy tűnik nem okozott/okoz problémát.
Szia
Hát hányingerem az nekem is van egész héten. Meg mindig éhes is vagyok. A szaglásom is nagyon élénk lett, másik szobából érzem, ha kislányom bekakilt.....
Fáradt is vagyok, meg reggelente kicsit furcsa a fejem....
Voltatok orvosnál?
Szia!
Én 5 hét 3 naposan voltam és nekem látták, de szívhang még nem volt, arra még 2 hetet mondtak. Barátnőm 6 hetes terhesen ment el ultrahangra (utolsó menstruációtól számítva) de neki sem láttak embriót. Most 3 éves a kislánya. Szurkolok, hogy minden rendben legyen kedden, majd ird meg mit mondtak.
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kerni tőletek. Most vagyok 5 hét 6 napos ma voltam dokinal 13x10mm petezsákot látott benne szikholyag viszont embriocsomo nem látható 5 hetesnek írták. Nektek mi látható az uh-on? Már volt egy terhességem de az júliusban műtéttel fejeződött be üres petezsák miatt szóval nagyon parázok a rossz előzmény miatt. Hétfőn voltam egy másik ultrahagosnal ott hasi uht csinált ott 14mm petezsákot látott szikholyaggal.
Kedden megyek ismet dokihoz nagyon parázom. Hétfő este beteg voltam hőemelkedés miatt vettem be egy panadolt remélem nem okoz problémát.
Sziasztok!
Csatlakozom. Szintén első babát várjuk, tegnap voltam dokinál, 5.hétben vagyok, 12 mmes petezsákot láttunk. Nov. 6án kontroll, akkor remélem már szivhang is lesz 😊
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni, van egy pozitív tesztem. Kb. 7 hetes terhes vagyok. November 4 megyek orvoshoz. Van két lányom, 13 éves és 4 és fél hónapos.
Sziasztok!
5 hetes terhes vagyok az első babámmal, nagyon nagy az öröm.😊 Szeretnék beszélgetni, megismerni, tapasztalatokat megosztani azokkal, akik szintén várhatóan jövőre fognak szülni. ❤️