2021 júniusi babák (beszélgetés)
Tényleg nagyon ugyanott járunk. 😊 4mm-t mondott akkor az orvos, ha jól emlékszem az applikáció 7mm-t írt. Viszont úgy vert a kicsi szíve már akkor is, hogy ezen nem aggódtam. Mostmár annál jobban, hogy még mindig rendben van-e minden.
A június 12 nekem az orvos által mondott időpont, 6-a pedig az alkalmazás szerint. 🙂
Én 16-án megyek védőnőhöz, így utána le tudom zavarni a labort, és december 2-re kaptam időpontot a genetikai vizsgálatra.
20-án neked hány mm-re mondta az orvos a babát? Az applikációk olyan, mitha túloznának a mérettel kapcsolatban.
Én is nagyon örülnék a 06.06-nak, mert 06.12 a szülinapom, és addigra otthon is lennénk! :)
Igen, nőgyógyászhoz megyek, elvileg hozzá havonta egyszer megyek majd. Nekem már ez is nagyon hosszú kihagyásnak tűnik így az elején.
Ezen kívül November 20-án megyek először védőnőhöz, és december 1-re kaptam időpontot a 12 hetes uh-ra.
A június 6-nak én nagyon örülnék, a legjobb barátnőm szülinapja. 😊
Bogyoka89 te most még a nőgyógyászodhoz mész vizsgálatra november 17-én?
Én október 19-én voltam legutóbb, és azt mondta, hogy elég, ha 6 hét múlva megyek legközelebb, a 12 hetes genetikai után amit kórházban végeznek. Nekem ez annyira hosszú kihagyásnak tűnik!
Én is június 6-ra várom a babát, uh. elvileg kb. ugyanott tartunk! :)
Nyugi, nem lesz semmi baj!😊 Annyian szorítunk itt már egymásnak, hogy mindenkinél minden rendben kell hogy legyen.😊
Egyébként én is nehezen bírom megállni, hogy ne parázzak, de nagyon igyekszem. Október 20-án voltam orvosnál, és legközelebb csak november 17-re kaptam időpontot. El sem hiszem, hogy szinte már csak 1 hét van hátra.
Köszi a bíztatást,Csajok! 😘
Már jobb is a kedvem 😌
Niki! Kitartás! Megértelek, hogy aggódsz, de biztosan nincs gond. Ezek a babák jönni akartak itt mindannyiunknak. Szóval maradnak is ;)
A cicijeim pár napja nekem is enyhébben fájnak, az émelygés sem vészes ha figyelek, hogy gyakran harapjak valamit. Ma reggel nagyon jól voltam, aztán 10-kor kidobtam a taccsot. Nagyon változóak a rosszullétek. Ez normális.
20-án megyek csak dokihoz. Muszáj addig bíznom és nyugodtnak maradni, pedig nagyon messze van még.
Nyugi! Minden rendben lesz. Tudom milyen rémes várni. Gondolj arra, hogy vannak akiknek semmi tünete.
Ma én is alig érzem a cicim és éjjel hason is tudtam aludni :)
Igen,holnap megyek 12-re.
Köszi a bíztatást 😘
Sokan mondják,hogy nem vagy alig voltak tüneteik.De legalább a cicim fájt,most meg már alig.
Holnap kiderül,addig nem tudom hogy birom ki 😔
Nikifejű, nyugi, minden rendben lesz! :)
Nekem se ugyanolyan minden nap és amikor azt hittem, hogy baj van akkor kevésbé éreztem a tüneteket. És még így is szerencsés vagyok, mert alig vannak. Néha kis émelygés, de fel se merül, hogy elinduljak a mosdó felé, plusz éhség, álmosság kicsit erősebben van jelen. Az előző terhességnél ennyi se volt. Összesen 2x émelyegtem és az egyik a cukorterhelésnél volt.
Mész a héten uh-ra?
Sziasztok!
Nagyon kétségbe vagyok esve,továbbra sincsenek tünetek és már a mellfájdalmam is enyhült.Annyira félek 😣😣😣
Nekem az utolsó menzesz szerint június 25.
Megvan a fiú és a lány név is fixen :)
Telefonos app június 21.-et számolt, holnap eldől a doki mit mond. Nálunk az a szokás, hogy a 9.-dik héten kapunk terhes kis könyvet, így orvos még nem számolt dátumot.
Neveket illetően még nem keresgéltünk konkrétan, viszont a fiú nevünk évek óta fixen megvan.
06.17 a dátum :)
Több név is van ami tetszik de konkrétan nincs meg.
Hétfőtől visszamegyek dolgozni, kedden bemegyek uhra mert kíváncsi vagyok hogy minden oke odabent :)
Vike91, nekem a doki számította a június 29-i időpontot. Egyelőre kérdőjelet írt a végére, mert még csak a 10mm-es petezsák látszódott, benne szikhólyaggal.
Az utolsó mensesem szeptember 22-én volt.
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni. Június 29-re várjuk a babát :)
A harmadik várandósságom.
6hét+4napnál járunk.
Megnyugtató olvasni, hogy a tünetek nem mindig ugyanolyan erősségűek Nektek sem. Épp ma paráztam azon, hogy reggel nem émelyegtem annyira és a melleim sem akartak leszakadni.. Azt gondoltam a harmadik várandósságnál már nem leszek ennyire aggódós, de sajnos most is paramama vagyok :D
Gratuláloook! :)
Én hétfőn megyek uh-ra, ez lesz a második. Remélem minden rendben lesz. Az én melleim is nagyot nőttek, eddig alig volt valami :D a pocakom is egyre jobban látszik, én is vékony testalkatú vagyok has tájékon, első baba és fogytam is 3kg-t szóval meglep, hogy nő a pocak. Minden napom más nekem is tünetek terén, de a hústól hetek óta változatlanul undorodom.