2021 júniusi babák (beszélgetés)
Az én nőgyógyászom is csak a nyers dolgokat mondta,konkrétan a szusit meg a tatárbeefsteaket emelte ki.A Preghello appot használom,abban a szalámik is a tiltott listán vannak,de én azt majd minden nap eszek.
Drbt,szerinten a csirkemelltől tuti nem lesz semmi bajod,ha rossz lett volna,azt érezted volna.Ne aggódj! :)
Igen azóta én is utána gugliztam sok mintaétrendben ott szerepel.
Most viszont már azon aggódom hogy tegnap lejárt a szavija és úgy ettem belőle remélem nem lesz gond.
Sziasztok :)
Ti hogy tudjatok mit nem szabad enni terhesség alatt?
Én ettem most az utóbbi időben csirkemellsonkat mert valahogy az esett jól. Tegnap előtt este vett a párom 20dkg csirkemellsonkat és ma reggel reggeliztem belőle ettem 3 szeletet és látom hogy tegnapig írták a szavatossági időt 1 nap !!!
Remélem nem lesz gond belőle.
Én úgy tudom hogy a sonka az főtt és az hőkezelt így lehet enni nem ?
A melleim fájnak folyamatosan,hol jobban,hol kevésbé,de más nincs,néha émelygés,de szerintem én meg azt beszélem be 😌
Én is nagyon-nagyon parázok, kedden megyek dokihoz.
Sokat olvasgattam fórumokat,nagyon sokan mondják hogy nem voltak egyáltalán tüneteik,ezzel nyugtatom magam ☺️
Sziasztok! Megjártuk az Istenhegyi uh-t és képzeljétek 6+1 napos 0,46 mm-es embrió szívhanggal, amit hallottunk is. :) Nagyon el lett számolva, mert szept. 14-én jött meg utoljára, amire én rátettem egy hetet, mert azt gondoltam, hogy akkor jöhetett össze, de most kiderült, hogy még később.
Július 1 a hivatalos dátum. Azért maradhatok? :) ;)
Megértelek akkor h félsz. Mi szerencsések voltunk, amikor úgy döntöttünk jöhet, jött :)
Másodikat meg nem is terveztük 😁
Azért kicsit vigyázz a plusz kilókkal, mert nagyon sokat fognak csesztetni, ha már az elején ennyi. Bár amíg a védőnőnel nem jársz nincs kiinduló súly 😄 a mozgás nekem most azért nem hiányzik, mert nagyon nehezen viselem a napokat. Biztos h ha kevésbé leszek rosszul és visszatér az energiam, akkor mennek majd. Meg szerintem fogok is.
Nekem cél, h 9-12-kgnal most se szedjek fel többet. Nehéz az a pocak a végére úgy is 😄
Szerintem ha olyan maszkot használsz ami véd (azt hiszem az az FFP2-es, de ezt te biztos jobban tudod) akkor bevállalhatod, maximum ha nem bírod, akkor még mindig ki tudod magad íratni!
Nekem nagy szerencsém van, március óta itthonról dolgozom, ha minden igaz, június 6-án jön a pici, május elejéig szeretnék is dolgozni.
Nekem június 12-t mondtak. :)
Rubint Rékát én azért is szeretném csinálni majd, mert egyébként is rengeteget tornáztam már a videóira, vele kezdtem el sok-sok éve a sportos életmódot.
Futást viszont úgy tudom nem javasolják ilyenkor, inkább csak a sétát, az mehet minden mennyiségben.
Nikita, szerintem az orvos számolásában jobban bízhatsz, mint a telefonos applikációkban. Én is töltöttem le kettőt, de azok rögtön az utolsó menstruációtól számolják, márpedig ugye nem rögtön akkor vannak az embernek termékeny napjai. :) Nekem is sokkal előrébb járt a programok szerint (legalább 2 héttel). Ráadásul nagyon sok olyat hallottam, hogy vannak, akiknek az első egy, vagy több hónapban terhesség alatt még meg is jött. Ezért is bízom én jobban az orvos számításaiban.