Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2020 júniusi babák fórum

2020 júniusi babák (beszélgetős fórum)


❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
494. zajax90 (válaszként erre: 492. - Szokeciklon)
2021. febr. 13. 22:17

Szerintem nem teszel rosszat,ha valami panasza van tőle,jobb,ha nem adod sűrűn ☺️.Próbáltad főzve/párolva az almát?Nálunk úgy nem okoz gondot,az elején volt,hogy nyersen fogta Alex hasát.

Lehet,hogy nálatok a falat lesz a megoldás.Vettem egy babaszakácskönyvet,abban már írnak párolt zöldséget,mint a baba kezébe adható falatkákat.Talán jobb,ha nem folyékony pürében kapja Olivér,hanem külön 🤔.

493. jucus71
2021. febr. 12. 17:57

Sziasztok! Friss kismama tapasztalatok erdekelnek, mivel sajnos emiatt a cuki virus miatt keptelenseg bejutni orvoshoz, raadasul UK-ban elek.

Szoval erezzetek at felelmemet leirni, mert irto cikinek erzem leirni, viszont ebben a helyzetben sajnos felul kell ezen kerekednem...

Roviden: augusztus ota fura panaszaim vannak. Mivel tobbszoros etelintoleranciam van, fel sem tunt sem az emelyges, sem a puffadas.

Semmilyen felesleges zsirparna nincs rajtam es magas vagyok, iszonyat keskeny csipovel. Aktivan dolgozok irodaban, nem vagyok a lakasba zarva, nincs okom hizni. Kb dec elejen parom megallapitotta, hogy milyen szepen kigombolyodott a csipom - es tenyleg! Belem nagy, foleg este, minha egy labda lenne benne, lehajlas kozben is erzem, hogy “athajlok” folotte. Zsirparna nincs, sot az uszogumis resz is csodaszep ives lett, sehol egy deka felesleg. Kicsit raparaztam a temara, mert aug elejen volt egy megszakitasos szeretkezesunk. Hormon cuccokat evek ota nem szedek. Es akkor kezdett remleni, hogy kb aug ota folyamatosan van velem valami macera, foleg hogy azota ostorral sem lehet kirangatni az agybol. Fozni is lusta vagyok, sorolhatnam a tobbit is... minden olyan nehezen megy. Cickok, foleg a bimbik neha olyan erzekenyek, hogy azt hiszem leesnek. Meretre talan teltebbek, de nem sokkal. Vagy nem tudom, ezt nem is figyeltem.

Nosza, csinaljunk tesztet. Negativ! Remek! Leptem is tovabb, elfelejtettem az egeszet. Nem tervezunk babat, de szivbajosak sem vagyunk.

Most jan kozepe ota mar annyira erzem a “labdat” a hasamban, sem hason nem tudok aludni, sem behuzni, olyan, mintha fullra zabalnam magam allandoan - csak ezt a hasam aljan erzem, nem a gyomromban. Ha nem vagyok ennyire lusta, otthon tornazgatok, igy megvannak a has mereteim. 8cm-el lettem szo szerint kerekebb. Fojamatosan feszul, mintha pumpalnak bele a levegot. Es olyan feszes is. Raadasul olyan erzes, mintha a belso szerveimet felnyomtak volna a gyomromig, ami miatt viszont levegot is nehezebben kapok.

Mivel eddig is kivanos voltam, ezert nem tudom tunetkent mondani, de mondjuk slager a cekla, amit mindig is utaltam, illetve a lagytojas...

Gondolom felmerult kerdeskent a mensim. Megjott minden honapban, csak kevesebb. Akkor nem tulajdonitottam neki jelentoseget es nalunk halmozott csaladi orokseg az ilyesmi.

Tehat. Belgyogyaszati, nogyogyaszati problema vagy baba?

Csajok. Egyszeruen nem tudok orvoshoz menni, mert be vannak zarva. Mi a manot csinaljak???

Koszonom ha elolvastatok, es ha megosztjatok velem a tapasztalataitokat, hogy mit erez egy kismama, amikor novekedni indul a pocakja.

492. szokeciklon (válaszként erre: 491. - Zajax90)
2021. febr. 12. 14:02

Pont ez az, simán megeszi a édesburgonya hasábot, csak az áttört kaja nem gyere be neki...! Ami eddig kicsit folyósabb püré volt...! Lehet inkább falatokat kéne neki adni?🙄 Még próbálkozom, aztán majd meglátjuk!

Banán: hát, lehet rosszat teszek, de Olivér kb. 2 hetente kap banánt (avokádóval vagy más gyümivel)! Borzasztóan megfogja a pociját :( Már jobb, de amikor először kapott, 3 napig nem kakilt és utána is nagy kínokkal jött ki neki :(! Az alma is hasonlóan viselkedik, de nem ennyire durván, azt sem kap sűrűn!

491. zajax90
2021. febr. 12. 11:40

Köszönöm a válaszokat ☺️!


Szokeciklon:ez egy jó kérdés,én is parázok a darabosabb kajáktól,csak a banánt és az avokádót szoktam villával áttörve adni (ezeket szépen megeszi gond nélkül),a többit én is botmixerrel pürésítem egyelőre.Lehet,hogy az ilyen nagyon puha dolgokkal kéne kezdeni nálatok is,mint mondjuk a banán.Vagy attól is öklendezik?

490. szokeciklon (válaszként erre: 488. - Zajax90)
2021. febr. 12. 09:43

Maradtunk egyelőre a kettő kiáltott étkezésnél! Nem rohanunk :) Én úgy gondolom, hogy még 1-2 hónap, és kiváltjuk a következőt!


Lányok! Szerintetek hogyan kellene lassan a darabosabb ételhez szoktatni a gyerkőcöt?

Mert ha nem turmixolom neki a hami, csak villával töröm, nem eszi, hanem kb. öklendezik! De pl. a baba kekszet, a kukorica pufit, sült hasáb édesburgit megeszi, megfogja és eszi!

Kicsit tanácstalan vagyok🥺🙄

2021. febr. 11. 08:54

Sziasztok 🤗


Nagyon szépen köszönjük ♥️

Mi is Boldog Névnapot Kívánunk Alexnek 🤗

Mi is jól vagyunk. Kezdem levetkőzni azt, hogy mindenen aggódom...

Abigélnek 4 foga van fent, és most jön a 3-4 lent. Elég jól viselte, viseli.

Pár napja kezdett el mászni, most hol kúszik, hol mászik 😅

Ülni is felül már egyedül, és fel is áll, ágy mellett, kiságyba... De ez nagyon veszélyes mutatvány, mert leülni állásból még nem tud, gondol egyet elengedni ágyat és akkor hátra esik... Nagyon figyelmesnek kell lennünk.

Enni még mindig nagyon keveset eszik, de nem fogy... Szóval ezen nem szabad stresszeljek... Valószínűleg apára ütött, Ő sem valami nagy étkű.

Háromszor eszik szilárdat, egyszer tejpépet gyümölccsel, egyszer főzeléket, egyszer meg gyümölcsöt... Tápszert kétszer - háromszor... Arra figyelek, hogy 400-500 ml legyen meg.

Abigél sokat iszik, vizet, teát, 100% gyümölcslevet vízzel felesbe....

Éjszaka alszik, igaz Ő találta 3 hónapos kora óta már végig alussza éjszakát. Nappali alvás.... Hát az nem túl sok általában 2 óra, de ezt 2-3 alkalommal alussza me, van, hogy csak 20 percet. De kicsit sem bánom, míg éjjel alszik 😅

Egyre többet gögicsél..

Babababa, tetetete, ezek nagyon mennek...

488. zajax90 (válaszként erre: 487. - Szokeciklon)
2021. febr. 9. 13:06

Szia,

köszönjük szépen ☺️!Mi is boldog névnapot kívánunk Abigélnek ☺️!Milyen véletlen,hogy pont egy napon van a névnapjuk ☺️.


Mi egész jól vagyunk,Alexnek is most bújt ki az első foga a napokban,szerencsére nem nagyon viselte meg,vagy csak nem tűnt fel,mert még mindig sokszor kel éjszaka.Főleg a hasa miatt.Ha tud pukizni,alszik tovább.Nem tudom,mi okozza,írom,mikor mit eszik és azt is,hogy én mit eszek (még mindig anyatejes),de nem találok benne semmi összefüggést.

A mozgással szépen haladunk,még a kúszást nyomatja,de már sokszor térdelget fel mászó pozícióba ☺️.

Nálunk is 2 alvás van nap közben,bár néha eggyel is elvan már.

Szerintem van egy picike szeparációs szorongása is,mert ha kimegyek a szobából,rögtön keres és jön utánam,mondja,hogy anyanyanyanya 😂.Azért még szerencsére nagyon jól eljátszogat egyedül is,amíg bent vagyok a látóterében ☺️.Talán ennyivel le is tudjuk majd ezt.


Egy olyan kérdésem lenne,hogy így 8 hónaposan kinek hányszor eszik szilárdat a babája?Mi 2 étkezést váltottunk ki eddig,igaz,mi kicsit később is kezdtük a hozzátáplálást.

2021. febr. 9. 10:07

Sziasztok!


Boldog névnapot kívánunk Abigél és Alex babának 🥰!


Hogy vagytok?


Olivér gyorsan egymás után kinövesztette az első 2 fogacskáját, felült, majd rá egy hétre felállt :) a fogak és a mozgásfejlődés okozott nehezebb napokat, de a kávé segít😂! A nappali alvás is változik, most már beéri 2 alvással, egy rövidebb és egy hosszabb alvással :)

Egyszerűen el sem hiszem, hogy ilyen nagy, csütörtökön lesz 8 hónapos 🥰

486. Rebecca0511 (válaszként erre: 485. - Svenna)
2021. jan. 17. 08:17

Szia 🤗


Köszönöm, hogy írtál.

Ti is többet esztek 😊

Most két napja Abigél is többet eszik.

Ezt a tejpépet gyümölccsel meg fogom próbálni, hátha izelni fog.

Abigélnek 6 foga van, 4 fent 2 lent. Szerencsére nem volt veszélyes, mikor jöttek.

Abigél nem mászik még, hanem kúszik, pár napja ül... Bár még nem stabil... Egyszer fel is állt... Nálunk is szólt védőnő, hogy korai, de ezt nem én irányítom....


Szép napot 😊🤗

485. Svenna
2021. jan. 15. 09:36

Sziasztok!!


Örülök h jobban van Abigél, szegénykém, milyen rossz latni úgy őket h ha valami bajuk van. De akkor úgymond hamar átment rajta. Az evés az meg sztem idővel, jobb lesz az étvágya. De ne idegeskedj, minden baba máshogy eszik, máshogy nő, máshogy alszik. Leírom én is hogy hogy eszik nekünk, de nekünk mivel tejmentes tápszeren van így lehet nem olyan tápértékű, vagy nem annyira tápláló, mert nekem többet eszik ebből.

Reggel kb 7:30,8,körül eszik tápszert 210ml (csak a víz adaggal írom)

Utana 10-11körül eszik egy adag milumi sinemil rizspépet 120ml vízzel, plusz egy almát bele reszelek, vagy banán, vagy körte. Szóval gyümi, valamikor, csak gyümi meg keksz.

13-14 körül általába főzők valami zöldséget, pl valamelyik nap megfőztem neki 2 kisebb burgonyát egy kis spenótot, meg egy kevés csirke husit. Ebből kb 200gr bemegy, meg 1dl tea. (tudom nem a legjobb, de sajna nem issza meg a vizet, szinte rosszul van tőle ha megérzi, olyan fejet vág szegénykém)

Delutan 16-17 körül 210ml tápi, meg este 19-20 körül is ugyanennyi, utána csucsu.

Igazából en is most kérdeztem a védőnőt h mennyi az az adag amit ilyenkor kell 7 honaposan, (en a főtt kajat kerdeztem de mondta h egy 180 at már lehet)már most a felső fogacskából is kezd az egyik kibújni, azt hittem hatással lesz az evésre, de hálIstennek nincs. Annyi h kiharapta a cumifejet 😳🥴

Nekem most 8200gr es 70 cm, 1 kg hizott 1 honap alatt, de nekem rengeteget mozog, nem áll meg egy percre sem, csak ha már nagyon álmos. Nekünk már felállt 7hónapos forduló előtt, és most állandóan azt próbálgatja, felkapaszkodik a kanapé háttámlájára es ott dobol a tetején, utaná lehuppan popóra ☺️

Sok helyről hallom, meg olvasom h ez se jo ha hamar feláll, de Istenem hát nem tudok mit csinálni ha ő fel akar állni es elvezi is tetszik neki... Nem erőltetem, nem hagyom h 10 percekig álljon magának. Mar most megint lejjebb kell raknunk a kiságyat mert reggelente ki/le kukucskál a kis csibész.

Annyira gyorsan szalad az idő nem?? Majdnem nap mint nap eszembe van n az A NAP, mintha most lett volna nem olyan rég. Es hipp hopp mar 7 honap eltelt. El se hiszem.

Es hogy Te Rebecca mar hogy 20 hetes vagy,, hat hat tényleg szalad az idő ☺️

Már most ritkábban van idő írni, de most jo sokat írtam 🤭😲

Na további szép napot mindenkinek csajok!!! Mindenki vigyazzon magára, es babukákra is!!! 😘

484. Rebecca0511 (válaszként erre: 483. - Szokeciklon)
2021. jan. 14. 15:31

Szia


Köszönöm a választ 😊🤗


Igen, most már jól vagyunk. Baba is jól van. Két hét múlva megyünk 20 hetes genetikai uhra. Repül az idő 😊


Nálunk védőnő nem túl tápszer párti. Ő javasolta, hogy így etessem. De most, hogy írtad utána néztem neten. Igazad van, az 500 ml-t javasolják. Köszönöm 🤗


Ahogy olvasom, Ti eggyel többször esztek. Abigél korán alszik el este, és reggel sem kel túl korán.... Ez valószínűleg ezért van.


Amíg nem húsos főzeléket evett, addig sokszor csináltam neki Én. A húsosakat úgy veszem, Kecskemétit szereti.

Ma azon gondolkoztam, hogy lehet, hogy nem éhes 3 óránként?? De akkor lehet ennyit sem enne....

Vagy lehet tápszert kellene váltani??

Holnaptól a tízóraira tápszer lesz. Vissza állunk arra, hogy 3-szor egyen tápszer, hátha kicsit többet eszik.

Abigél tejpépet nem szereti, több ízt próbáltam, de nem ette meg.

483. szokeciklon (válaszként erre: 482. - Rebecca0511)
2021. jan. 14. 11:39

Szia!


Sajnálom, remélem jól vagytok már! Pocak babó hogy van?


Abigél evés: az első,ami feltünt, hogy nagyon kevés a tápi! Minimum 500 ml kell még nekik 1 éves korig, legalábbis nekem azt mondta a védőnéni.

Leirom, hogy nálunk hogy néz ki egy napi evése Olivérnek:


Hajnal 5-6 között ébred az éhes hasa, 150 ml tápi

9 körül reggeli tápi, 150 ml (van, hogy hagy 10-20 ml-t)

12 körül "tizórai": gyümölcspép vagy magában, vagy babakeksszel (LIDL-ös a kedvenc) dúsitva vagy gabonapéppel vagy kekszes tejpéppel: ez 120-150ml

3 óra körül 150 ml tápi

6 körül "vacsi": husi zöldséggel, vagy hallal vagy magában zöldség pép

20:30 -21:00, alvás előtti táp: 180-200 ml (200-at keverek be, de van, hogy csak felét eszi meg, de a 180 ml a többség)


Az esetek 90%-ban az én általam fözött kajcsitr eszi, vannak kedvenc bébi kajái, azokat is kap persze :)


Mióta pörög, forog, kúszik ( kezdetleges), szóval mióta nagyon mozog egész nap, azóta 300 grammot hizott, előtte azért 800-1000 grammokat! Most már be fog lassulni a mozgás miatt a hizásuk, szóval annyira ne aggódj.


Nem vagyok szakértő, csak anya, az én meglátásom:

Több tápi, felesleges 3 étkezést még kiváltani, és du kapja a husisat! Főzöl neki vagy mindig üveged bébi kaját kap?


Kiváncsi vagyok, többiek, mik a meglátások :)

Kitartás Rebecca :)

2021. jan. 13. 09:17

Sziasztok csajok


Segítsetek egy kicsit....

Már kezdek megőrülni....

December 29 Abigél elkapta covidot... Nagyon jól viselte, egy nap láz, 3 napig volt nyűgös.

Azóta viszont jóval kevesebbet eszik...

Védőnő szerint ez a betegség miatt van. Amíg nem fogy, nem baj....

Hát nem nyugtatott meg... Másfél hónap alatt 150 grammot hízott.

Éjjel nem eszik, alszik.

6-7 között kel,akkor tápszert kap 100-150 ml-t eszik belőle, többet nem.

9 körül friss gyümölcs, egy banán fél mangó, maximum felét eszi meg.

Délbe egy üveges húsos bébi étel van mikor felét eszi meg, van mikor háromnegyedét.

Uzsonnára gyümölcsös bébi ételt, amibe van müzli vagy keksz.... Kb ebből is annyit eszik mint délbe. És este a tápszer.... 100-150 ml... Többet nem...

Nektek mennyit eszik a baba?

Lehel túl aggódom??

481. Svenna
2021. jan. 4. 17:17
Boldog Új Évet Mindenkinek!!! 😘
2021. jan. 3. 11:10
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek 🎊🎉🙏
479. zajax90 (válaszként erre: 478. - Szokeciklon)
2021. jan. 2. 18:37

Szia,


köszönjük,én is hasonló jókat kívánok mindenkinek ☺️🎉!

2021. jan. 1. 09:54

Sziasztok!


Nagyon boldog, békés, sikerekben és egészségben gazdag új évet kívánunk mindenkinek ❤️🥰🍾🍾

477. zajax90
2020. dec. 24. 22:15

Sziasztok,


boldog karácsonyt mindannyiótoknak ☺️🎄🎄!


Rebecca,gratulálok a kisfiúhoz ☺️!

476. szokeciklon (válaszként erre: 475. - Rebecca0511)
2020. dec. 24. 10:46
Fiú💙 Nagyon szupi dolog fiús anyának lenni 😉
2020. dec. 24. 10:25

Boldog Karácsonyt Kívánunk mindenkinek 🎄🎁👼❤️

Kisfiúk lesz 🥰😘❤️

474. Svenna
2020. dec. 24. 00:33

Igaz tavaly is itt voltak már velünk ezek a kis tündérek, de most máshogyan lesz különleges a karácsony. Biztos izgalmasan fog telni Mindenkinél!!

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!

🎄🎁🎀😘

2020. dec. 23. 18:54
Nagyon boldog, békés karácsonyt kívánunk minden babának és mamának 🎄🎄🎀🎀🎀😘😘! Legyen varázslatos minden kismanó első karácsonya 💞: Puszilunk mindenkit: Olivér és Zsófi
472. zajax90 (válaszként erre: 471. - Szokeciklon)
2020. dec. 16. 17:12

Én is nagyon várom már,ez a kedvenc időszakom ☺️☺️🎄🎄.Férj is itthon lesz január elejéig,a város is olyan hangulatosan van feldíszítve,imádom ☺️☺️.Igaz,idén nincs forraltborozás,se karácsonyi vásár,de legalább zselés szaloncukrot ehetek 😂.

Mi itthon leszünk hármasban 24-én,25-én a férjem családjához megyünk,26-án az enyémhez pár napra.Mindig viccelődünk azzal,hogy minek nekünk karácsonyfa,mikor itthon se vagyunk,de ez ilyen ☺️. Szerintem el is kell keríteni a fát,mert ma megindult előre is a fiatalúr ☺️.Mi még csak most fogjuk megvenni pénteken,vagy szombaton,talán még lesznek szép fenyők.Nálunk mindig 24-én volt díszítés délelőtt,együtt díszítettünk anyukámmal.Ezt szeretném továbbvinni majd a kisfiammal én is ☺️.

Meg mézeskalácsot sütni 😍😍.Az nagyon kell 😍😍.

2020. dec. 15. 08:37

Én már november 2-a óta karácsonyi lázban élek 🙋‍♀️🙋‍♀️🙊🙊🙊🙊🙈🙈🙈 Mindenhol fények vannak a lakásban (kisfiam imádja nézni), díszítés, kézműveskedem (egy komplett manó család költözött be hozzánk 😁)! A héten már sütöm az apró sütiket, férjem viszi majd a csapatának, ha már a Covid miatt nem tudnak karácsonyi bulit tartani! A héten már díszítem a fát is fel :D

Amúgy 24-én mi anyukáméknál leszünk, 25-én pedig reggel megyünk le anyósomékhoz jó pár napra❤️ Szekszárdon laknak, imádom őket is, meg a várost is! Megyünk majd kicsit az ottani dédihez, a Pesti Dédi, az én nagyim anyukámékkal él💞!

Imádom az adventi időszakot, a karácsonyt 💞 Főleg már most, hogy itt van a kisfiunk is :)


Eszembe jutott, hogy tavaly ilyenkor volt a semmit nem bírtam enni, csak vajas kenyeret időszak, és imádkoztam, meg beszéltem mindennap a fiamhoz a pocakban, hogy engedje meg, hogy a halászlét meg tudjam enni, mert azt nagyon kívántam😁😁😁!

470. Fniki88
2020. dec. 14. 22:06

Sziasztok!


Jó olvasni hogy mindenki szépen fejlődik és rendben van. Nálunk sincs megállás. Lili napról napra produkàl valami újat. Képzeljétek már 6 fogunk van. Igen tudom hihetetlen. Az első 2 fogacska 3 hónapos korában indult meg. Rohamos tempóban bújnak kifele. Enni azt nagyon szeret. Mit neki fogzás. 😆 Mostmár folyton a nagytesó nyomában van. Kúszik még egyelőre. A mászást is próbàlgatja. Minden érdekli főleg az ami nem neki van odatéve. 😄 De ez így jó. A Karàcsonyt én személy szerint vàrom. Közös főzőcskézés sütkérezés. Fadíszítés ajándékozás. Megyünk anyósomékhoz, anyukámhoz barátokhoz. Szigorúan betartva az időkorlàtot. Mert büntit nem akarunk. 😆 De az ünnep az ünnep marad. Szóval én nagyon várom. A gyerekek miatt is mert nekik különleges lesz. 😇 Ti hogy tervezitek az Ünnepeket?

469. zajax90
2020. dec. 14. 21:46

Sziasztok,


Rebecca,pont ma olvastam,hogy jövő nyártól növelik a CSED-et az eddigi 70%-ról 100-ra,nektek ez érdekes lehet ☺️.Meg hátha mások is belefognak még a tesóprojektbe addig ☺️.

Én már nagyon várom a karácsonyt,remélem,hogy haza tudunk menni a szüleimhez.A város maga is nagyon hiányzik,szeretem Pécset ☺️.

Alex 22-én lesz fél éves,majdnem karácsonykor ☺️.Csütörtökön megyünk a státuszvizsgálatra,megkapja az oltást/oltásokat.Valahogy nem tetszik,hogy egyszerre adják a kettőt.

A kóstolgatással haladunk,az almát nagyon szereti,ma próbáltuk a krumplit,eddig nagyon jól fogadta.Én még nem akarok étkezést kiváltani,ráérősen haladunk,hogy ne apadjon el még a tejem.Mondjuk a gyerek tudna hamikázni egy csomót,nagyon tetszik neki a kanalas étkezés ☺️.

A kúszás nálunk is kezd most előre felé is beindulni,lassan halad már,de még nincs meg mindig az a mozgás.Néha eltalálja és halad egy nagyobbat,akkor mindig bíztatom ☺️.De az elmúlt pár napban egyre többször sikerül neki.

Én már a 74-es rucikat veszem elő lassan,a 68-as nadrágok és a rugdalózók már neccesek.Bodyból és pulcsiból még jók.

A fogzással nem tudom,hogy állunk,vannak jelek(nyálzás,rágcsálás,stb.),de még nem bújt ki sehol semmi.

468. Rebecca0511 (válaszként erre: 467. - Szokeciklon)
2020. dec. 12. 08:44

Szia


Igaz, hogy rohan az idő??

Még csak most születtek, de már fél évesek...

Abigél a 6 hónapos státuszon 8080 gramm és 68 cm volt.

Mozgalmas 5.hónap volt. Kezdődött azzal, hogy kibujt az alsó 2 foga, ezt még elég jól viselte. Utána elkezdett kúszni... Azóta megállíthatatlan. Utána elkezdett térdelni és hintáztatni magát. Most pedig a felső 2 foga jön, de nem az első kettő, hanem a második kettő... Na ez már nem olyan egyszerű....

Szépen eszik, az ebéd és az uzsonna zöldség, gyümölcs. A kedvenc az Univer mangó, banán.

Én már a 15. hétbe vagyok, a héten vették le nifty tesztet. Már jobban érzem magam, hányingerem van, de már nem hányok. Elvileg jövőhéten kiderül a neme is 😊

Karácsonyi lázba vagytok már?

Hogy tervezitek karácsonyt??


Szép napot mindenkinek 😘

2020. dec. 11. 18:29

Sziasztok csajok!


Olivér pont ma 6 hónapos 🥰❤️ El sem hiszem,olyan nagy már :) Dumál, sikongat,a mangó a nagy kedvence, meg az édesburgonya, a babakeksz eddig nem nyerő, a husi bevezetése még előttünk áll :) Forog, elsősorban a saját tengelye körül :D Éjjel még 1x kel enni! Napközben keveset alszik (szerintem) :D Kedden megyünk a védőnénihez, szerintem már bőven 70 centi felett van, de vicces, mert a 62-es ruhák még rámennek :D pedig comboska :)

Vigyázzatok magatokra, jó olvasni mindenkiről 😘😘😘

Rebecca, hogy vagytok? :)

466. zajax90 (válaszként erre: 465. - Svenna)
2020. dec. 9. 00:37

Én is csak ebben tudok bízni,hogy a hozzátáplálás segít majd.Anyósom szerint a férjem kb. fél éves koráig sírt sokat,utána már nem.Mivel a hasfájást tőle örökölhette Alex (nálunk senki sem volt hasfájós),így remélem,kinövi lassan.Mondjuk legalább nem sír sokat ☺️.Csak felébred.

Sajnos a fogzás ilyen,de jó,hogy most talán lesz egy kis szünet nálatok,hogy kibújt az a fog.Drukkolok,hogy tudjatok kicsit pihenni a következőig.

Mi jövő héten megyünk oltásra,kíváncsi vagyok,milyen hosszú Alex ☺️.Múlt hónapban 71,5 cm volt.Most 7520 g volt este ☺️. Tegnap vettünk neki gyerekülést,a babahordozó már igencsak pici kezdett lenni neki.A kiskádat is kezdi kinőni,addig nem akarnám pedig a nagyban fürdetni,amíg nem tud stabilan ülni 😶.Hiába,a magasságát is az apjától örökölte 😂.

465. Svenna (válaszként erre: 464. - Zajax90)
2020. dec. 8. 18:31

Koszonjuk szepen 🥰

Hátha hamarosan helyre áll a poci téma nálatok. Sokan azt mondják a hozzátáplálással javul a helyzet.

Nálunk most kezd helyre állni az alvása, reggel 6-7ig siman alszik csak az utobbi idoben felkelt 4*5ször is ordítva, de már hogy kibujt a fogacskánk teteje, meg a másik is kezd már így hogy áttört az ínye már most jól alszik megint.

7200gr volt hetfőn es 68cm.legkozelebb majd januar közepén kell menni védőnőhöz.

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook