Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2020 júniusi babák fórum

2020 júniusi babák (beszélgetős fórum)


❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
2020. szept. 29. 19:43

Sziasztok


Köszönöm csajok mindenkinek a javaslatokat.

Ma azért jobban ráfeszültem erre a dologra. Eddig is zavart, de mivel jókedvű, nem sírt, így azt gondoltam minden rendben van.

Szóval reggel keltettem fél 8-kor, szopizott, biztosan rendesen, mert a melleim nagyon feszültek. Fél 11-kor megint mellre tettem, szopizik, de nem úgy, mint reggel, szívott párat egyik ciciből utána másikból is. Délben már nagyon szopizta ujját, de nem sírt. Gondoltam fejek le, hogy tudjam mennyit eszik. Hát csajok alig jött a ciciből, úgyhogy vettem elő fagyasztóból 100 ml-t, meg megitta azt az 50 ml-t amit lefejtem. Ezután aludt is 4-ig. 4-kor szopizott. Fél 6-kor már megint nagyon szoptat ujját, megint megszoptattam. Vacsorára meg vettem elő 125 ml-t a fagyasztóból. Most aludt el, akartam fejni, alig tudtam lefejni 40 ml-t.

Szerintetek az lehetséges, hogy ilyen keveset evett?? És az ujj szopással nyugtatta magát??

De ha éhes lett volna sírt volna....

Nem tudom.

Még van kb 20 zacskó tej a fagyasztóba. Az remélem addig elég így, amíg eljutunk az orvoshoz. Abigél vasárnap lesz 4 hónapos.

433. Svenna
2020. szept. 29. 16:08

Koszi csajok a valaszokat ☺️


Nekem még nem akar megfordulni 🥴, oldalra elfordul, csak nem billen át. Becsatangolja az egész ágyát reggelre, körbe járja, tegnap is beraktam kicsit játszani a játékával, aztan teljesen az oldalan feküdt es a 2 lábát kilógatta a rácsok között.

Rebecca, nagyon ízlett neki a bébiétel ☺️ jó pár kanállal megevett belőle, húzta a kezemet a szájához, sőt a kanalat is kikapta a kezemből(hát ez valahogy véletlen volt) azt is meg akarta enni. Kis cuki volt, meg vicces, hogy minden csupa kaja volt 🤭🤪

432. zajax90 (válaszként erre: 429. - Szokeciklon)
2020. szept. 29. 05:14
Mi a 65 centinkhez még mindig a 62-es méretet hordjuk,a legtöbb márkából (h&m,c&a,f&f) simán jó még.Mondjuk volt,hogy 68-ast adtam rá,de az még lötyög rajta kicsit 😂.Hosszra jó lenne.Lassan át kell állnunk rugiból,mert a kisfiamnak elég nagy lába van,kicsit már kezdi kinőni a rugik,talpas nacik talp részét ☺️.
431. zajax90 (válaszként erre: 428. - Rebecca0511)
2020. szept. 29. 05:08

Nem nőtt most hosszra többet a babád?Alex eddig inkább nyúlott,most kezdem látni rajta,hogy ebben a hónapban szerintem inkább a súlya gyarapszik majd jobban,olyan kis combos lett ☺️,csütörtökön a státuszon 5655 g volt,ma meg már 5800 g.

Szerintem se idegeskedj egyelőre,biztosan jelezne,ha éhes lenne.

430. szokeciklon (válaszként erre: 427. - Zajax90)
2020. szept. 28. 20:54
Igen, sok helyen sajnos :( Decemberben, ha minden jól megy, és felépült a házunk(kopkopkop), egy Pest környéki településre költözünk, ott van egy kis családias baba uszi, egyből oda mentünk 😊 Így már nem leszünk idegen gyüttmentek majd :D meg lehet bandázódni és már lesz ismerős:) Mondjuk a fiam már csajozott, egy 7 hónapos kiscsajszival vigyorogtak egymásra :D
429. szokeciklon (válaszként erre: 428. - Rebecca0511)
2020. szept. 28. 20:49

Jaj, stresszelik itt az embert ezzel a súly növekedéssel... Mi a 3 hónapos státusz előtt 2 nappal, este, 2 adag kaki után mértük Olivért, 6590 gramm volt... 2 nappal később, kaki után, reggel 6750 grammot mért a védőnő... Na mondom az lehetetlen, hogy 2 nap alatt 160 grammot hízott...! Szar a mérlegük...! A hosszát is először rosszul mérte, 60,5 centi... Mondom mérje meg újra, nem volt a lába normálisan kinyújtva... Hopp, láss csodát, másodjára normálisan mérte, 62.5 (inkább 63) centi!

Én nem aggódnék, annyira hektikus még az eleje,hogy mennyit híznak, na meg ha éhezne vagy baja lenne, azt jelezné!!! Ilyen "típus"! Ha a következő hónapban is ennyire keveset hízik, akkor mennék utána dolgoknak...! De Rebecca, ahogy érzed, Te vagy az anyukája :)

Amúgy ezen méretekre a fiamnak már "illene" a 68-as ruhákat hordani... Hát ezt sem olvasta a Nagy Könyvben, van még 56-os kis nadrágja, ami ugyan hosszban már nem annyira jó, de a fenekére tökéletes :) és köszöni, vígan hordja a 62-es rucikat :)

Ahh, most felhúzta magam... Ezzel a súly ízével stresszeltek már a kórházban is, nekem tuti emiatt sem indult be normálisan a tejem :(

Szóval szerintem amíg Abigél (istenem, olyan gyönyörű neve van💞) jókedvű, minden másban szépen fejlődik, akkor engedd el ezt a hónapot :)

2020. szept. 28. 20:12

Sziasztok!


Úgy látom minden baba szépen nődögél. 😊

A babaúszást mi is szerettük volna, de a vírus miatt jelenleg nincs.

Mozgalmas hetek voltak... Múlthéten hétfőn voltunk a kardiológusnál, a szívével minden rendben van, kontroll egy év múlva 🤗👼

A kardiológus is észlelte Bibus fején a csomót, mondta, hogy érdemes lenne megnézni, és már írta is a sürgősségi beutalókat, röntgen, ultrahang, fül orr gégészet majdnem este lett mire végeztünk. Diagnózis ciszta.... Amit majd idővel ki kell venni, de mivel nem fáj, nem gyulladt, nem lázas, így majd akkor, ha nagyon lesz. Kontroll két havonta. Ezt azért úgy hétvégére elfogadtam, kezdtem megemészteni.

Erre ma 4 hónapos státusz védőnőnél.... Írtam nektek, hogy nem eszik valami túl sokat.... De erre nem gondoltam volna. 6190 gramm, 62 cm. A 3 hónapos státuszon 6020 gramm volt. 170 grammot hízott. Védőnő azt írta a papírra, hogy elégtelen súlyfejlődés 😲😲🙁🙁 Keressem fel a gyerekorvost sürgősen. Hát holnap reggel hívom.... Fogalmam sincs, hogy miért, mitől van ez??? Szopizik, de valahogy nem úgy ahogy eddig. Nyugodt, nem nagyon sír. Nyilván ha éhes lenne sírna. Tej van. Éjszaka nem kell fel, alszik reggelig. Szerintetek miért nem hízik?? Van valami ötletetek, hogy mit csináljak??

Svenna : és hogy ízlenek az új ízek a babának?

Nálunk a hátról oldalra fordulás jobban megy. Hasról hátra is fordult már párszor.

427. zajax90 (válaszként erre: 426. - Szokeciklon)
2020. szept. 28. 19:30

Szia!

De jó,hogy nálatok van babaúszás.Mi is szerettünk volna menni,de itt a vírus miatt lemondták a csecsemős csoportot 🙁.

426. szokeciklon (válaszként erre: 424. - Svenna)
2020. szept. 28. 17:17

Szia!


Múlt héten voltunk csipőszürésen, derék alatt le kellett vetkőztetni, jött a doki, megnyomogatta, ide-oda forgatta a lábát, csipője körül, kb. 2 perc volt, közölte, minden szupi, 1 hónap múlva a van egy kontroll, ahol ugyanez lesz. Többet vártgunk, mint maga a vizsgálat, pedig időpontunk volt...Szóval no para :)


Nálunk eddig 2x fordult hasról hátra, nem is próbálja, inkább a kúszás mozdulatokat nyomja.


Tegnap voltunk először babaúszáson, háááát lányok, a legjobb dolog :) Nyomatta a lábtempót, tényleg, rúgta a kis lábait, vigyorgott, meg sem hatotta ha viz érte az arcát, akkor orditott, mikor vége lett az órának:D Úgyhogy a fiam már saját uszoda bérlettel rendelkezik, vettünk neki úszósapit meg gatyát is :D

425. zajax90 (válaszként erre: 424. - Svenna)
2020. szept. 28. 15:34

Szia!

Alex eddig egyszer fordult hátról hasra,olyan már többször is volt,hogy majdnem sikerült neki,nagyon szeret oldalra forgolászni ☺️.

A csípőszűrésen nálunk nézte a doktornő a nyakát is,hogy forog-e rendesen a feje mindkét irányba,illetve meg is ultrahangozta a csípőjét a manuális vizsgálat mellett.Nálunk minden rendben volt.Barátnőm kislányának kb. 2 hónapig kellett terpeszpelust hordania és tornáztatni is kellett,mert valamit látott a doktornő a vizsgálaton.Mi kb. 4 hetesen voltunk magánrendelésen.

424. Svenna
2020. szept. 28. 13:56

Sziasztok csajok!


Nalunk is megy az ököl rágás, nyálcsorgás, de meg fogacskák nem jonnek, de már ingerlik nagyon. Mindent rágunk, pelenkát, takarót, labdát, csak a rágókát nem ☺️ sőt a kiskanalat is megesszük ☺️mert bizony mar megkóstoltuk az almát, répát, krumplit, es a sütőtökös almapürés bébiételt.

Valakinek megfordul mar a baba hátról hasra??

Mar most 6,70kg körül vagyunk. Szepen növögetünk.

Mi jovoheten megyunk a csípőszűrésre, de mar addigra 4 honaposak leszunk. Pedig ugy hallottam azt 3 honapig meg kell csinalni, de nekem igy volt az időpont a zárójelentésen. Mit fognak ott nézni? Írjatok már akik voltak ezen!!!

423. zajax90 (válaszként erre: 421. - Szokeciklon)
2020. szept. 24. 18:33

Az egyik barátnőm kislánya most 15 hetes,náluk már kezdődött a fogzás,szóval simán lehet.

A kisfiam is rengeteget nyáladzik és eszi a kezét,de szerintem nálunk még nincs fogzás,csak mostanában ismerkedett meg a kezével és örül neki 😂.

Mi na voltunk a 3 hós státuszon,Alex már 65 centi és 5655 gramm.Kérdeztem a védőnőt,hogy nem kevés-e a fél kiló hízás/hónap,de nem,mert Alex inkább hosszra nől jobban.Én sem érzem úgy,hogy ne lenne elég neki a kaja,akkor csak sírna,gondolom én ☺️.Még mindig csak anyatejes baba,nem szoktam méregetni minden evés után,úgyhogy nem tudom,mennyit eszik pontosan.Egyébként átlagosan 6-szor eszik,még éjszaka is kelünk egyszer vagy kétszer.Ha 11 körül eszik utoljára,akkor elvan olyan hajnali 3-4-ig általában.Az anyatejet gyorsabban emésztik elvileg.Én nagyon várom már a hozzátáplálást ☺️.A szoptatás miatt eléggé bezárva érzem magam,mindig figyelni az órára ...

422. Rebecca0511 (válaszként erre: 421. - Szokeciklon)
2020. szept. 23. 08:33

Szia!


Nálunk már pár hete van, hogy alig eszik. Nagyon nyálazik. Védőnő szerint a foga, láttuk is, hogy be van duzzadva az inye, de ez már pár hete így van. Én Dentinoxot vettem... Nem nagyon szereti, ha bekenem neki, de utána azért sokkal jobb a helyzet.

Szerencsére nálunk nem nagyon sír.

Valószínűleg a foga, sajnos een túl kell lenni, babának, anyukánk.

Kitartást. 🤗

2020. szept. 22. 22:11

Csajok!!!


Valakinél kezdődött már a fogzás?? Nálunk azt hiszem igen! Ömlik a nyála, alig eszik, tök mindent a szájába,hígabb a kaki, plusz két napja csak sír és sír :( Vettem ma Anaftin baby-t, remélem segít...! De a szívem szakad meg, olyan panaszosan sír, nagyon fájhat neki :(

420. szokeciklon (válaszként erre: 419. - Szokeciklon)
2020. szept. 15. 14:18

Kel = kell

megvagyok lőve= meg vagyok lőve


Jesszus, kivagyok :D kell még egy kávé :D


Na most Velem lesz tele a falatok :D

419. szokeciklon (válaszként erre: 418. - Rebecca0511)
2020. szept. 15. 12:24

Olivér már csak tápis baba, kiszámolom mennyi egy napi adagja, eddig 6x evett, most az éjféli keléssel felment 7-re...kb. 150 mili, de éjjel kevéssel is beéri, reggel kel neki a több, meg este, elalvás előtt..! De most megvagyok lőve, felborult a beállt rendünk, ebből kell új rendet alakitani!


Ahh, tényleg, a kéz evés...néha ő is úgy betolja az öklét a szájába, hogy attól félek megfullad...

2020. szept. 15. 12:07

Sziasztok csajok!


Olyan jó olvasni Titeket 🤗

Minden baba szépen nődögél.

Nálunk is a kéz rágcsálás nagyon megy. Néha azt hiszem, hogy az egész öklét be akarja kapni. Cumi nem kell, beteszem szájába fuldoklik. A hüvelykujját szopizza. 😊

3 hónapos oltásnál nem nagyon sírt, csak egy picit, mikor beadta doktor néni.

Bibi szeptember eleje óta nagyon sokat alszik éjjel. Elalszik este 9 körül és általában én szoktam kelteni reggel 8 és 9 között. Persze ilyenkor már olyan éhes.....

Napi 5-ször eszik. Nem is kell neki többször. Ha nem éhes akkor leforog ciciről, de se kapja. Nem is gyarapodik annyira tegnap este 6200 gramm volt. Kérdeztem is védőnőt, hogy ez normális?

Valószínűleg megváltozott a tej íze, mert menstruáltam. Meg az inye is meg van duzzadva. Első körben ez a két dolog lehet, azt mondta védőnő. De azért pénteken mérjem le, és egyeztetünk. Szeptember 1 óta minden hajnalban fejek 120-150 ml megy a fagyasztóba.

Nálatok mennyit esznek babák? Hányszor?

417. szokeciklon (válaszként erre: 415. - Svenna)
2020. szept. 15. 11:01
Svenna, Olivér tuti orvos lesz..én imádom a Vészhelyzetet, azt mindennap megnézem, na akkor ölbe kell venni és bámulja a TV-t :D :D :D
2020. szept. 15. 10:59

Sziasztok csajok és babák :)


Mindennap akartam irni, de valahogy mindig kimaradt :(

Nálunk is minden rendben, Olivér szépen fejlődik, ma reggel mértem, 2 nagy adag kaki után :D :D 6590 gramm, azaz kerek 3 kilót hizott születése óta, pénteken volt 3 hónapos :) Már nyúl a cumisüvegért, tegnap már egyedül evett, 3x sikerült már hasról hátra fordulni, hason akár órákig elvan, forog, meg nyúl a játékaiért :) Annyira ügyes, pancsizni imád, amikor meghallja, hogy zubog aviz a kádjába, már teljes extázis van, akkor ordit, amikor kivesszük a vizből :D

Tegnap megkapta a 3 hós oltást, plusz a Rota 2-öt, csak hazafele üvöltött, 2 km tőlünk a rendelő, szóval sima séta, de aztán aludt egyet, és mintha mi sem történt volna :)

Már elkezdte átaludni az éjszakákat, de 2 hete megint kel éjfékl körül, aztán 5-6ig alszik...eleinte nem esett jól :D

Holnap megyünk az első Ringató foglalkozásra, két hét múlva meg az első babaúszásra. Tele van a fiatalember táncrendje :D

415. Svenna
2020. szept. 14. 16:01

Sziasztok!!


Mi jól vagyunk Zajax 😊 picúr is, anya is. Örülök h már múlik nektek is a hasfájás ☺️

Mi most voltunk 14 hetesek. Múlt héten kaptuk megint az oltást, amit ügyesen viselt, csak egy kicsit sirt amíg szúrták de utána már mosolygott is. Mar 63 cm-esek és 6,20 kg vagyunk 😀

Egyre több a kacagás a napjainkban, és a játékok felismerése. Szeretünk tvzni,, hm.. Hát igen sokszor fekszik a pihenőjébe és figyeli a tv-t manó. Reggel 6ig alszunk ☺️.

Hamarosan már kóstolni fogjuk az almát. Nekünk is ad ki olyan hangokat h csak nézek,, kacagni szokott, és közbe úgy elcsuklik a hangja torokba, kis cuki manóm.

Remélem jol vagytok csajok, es babucikák!!!

😘

414. zajax90
2020. szept. 10. 11:57

Sziasztok!

Hogy vagytok anyukák és babák ☺️?


Alex jövő hétfőn lesz 12 hetes ☺️.A hasfájás elég szépen kezd leépülni,a Coliefből is már csak minden második etetésnél kap és így sem rosszabb az állapota.Ezen kívül Biogaia+D vitamint kap még naponta.

Nemrég találta meg a kezeit,a kedvenc elfoglaltsága,hogy nézegeti őket ☺️.Fogni is egyre jobban tud már,van,hogy kiveszi a cumit a szájából és hadonászik vele ☺️.Szundikendőt is adtam már neki az alváshoz,szereti markolászni elalvás előtt.De a kezemet is nagyon tudja szorítani ilyenkor ☺️.A fejét is már nagyon szépen tartja,de még mindig nem rajong a hasra fektetésért,ha megunja,felnyomja a fenekét és a kis lábaival már kúszna,a kezei még a földön maradnak...szerintem jó sokat rohangálhatok majd utána,ha már képes lesz helyet változtatni,nagyon pörög mindig 😂😂.Kérdezte is az egyik barátnőm,hogy mivel etetem 😂.

Már lehet vele játszani is,ha kidugom rá a nyelvem,vagy csücsörítek,próbál utánozni,közben nagyokat mosolyog ☺️.Múltkor tapsoltunk neki és olyan volt,mintha ő is össze akarta volna érinteni a kezeit közben.De ez lehet csak véletlen is ☺️.

Egyre többfajta hangot hallat,a kedvencem,mikor tetszik neki valami és azt mondja,hogy "váóó",meg "agu" és "heő" 😂.

413. Svenna
2020. aug. 28. 15:00

Sziasztok!

Ugy latom mindenkinek szepen növöget a babája ☺️ csak így tovább!

Nálunk most a kéz rágcsálás lett a legújabb divat, még a cumi se kell. Nagyon nyáladzunk, biztosan az ínyecskéje birizgálja. Néha vannak olyan sírások amiket nem tudok hova tenni.. Már a fáradtságtól is szokott sírni, amikor nem tud elaludni.. Es vannak a kis hisztik is,meg amikor semmi nem jo csak ölbe(vagy még ott se)

És amikor végre elalszik napkozbe, es 10 perc mulva ujra aktív 🥴🥰 imádom 😁


Nagy Henrietta, veletek miújság? Mostanába nem "láttunk"?!

A kis Milánka hogy van?

2020. aug. 28. 10:03

Sziasztok!


Kedden voltunk a 2 hós státuszon, 5850 gramm és 60 centi a kis nagy fiam :)

Egyre több új szokása van, imádom :)


..ébredezik, megyek, folyt-köv... (új szokás, napközben alig alszik) :D

411. zajax90 (válaszként erre: 410. - Rebecca0511)
2020. aug. 27. 21:12

Sziasztok!

Mi ma voltunk a 2 hós státuszon,múlt héten mentünk volna,csak a hosszúhétvége bekavart.Kisfiam most 62,5 cm és 5175 gramm ☺️.Szépen nődögél,havonta 3 centiket ☺️.A szurikat is jól viselte,a végén még mosolygott is az asszisztensnek ☺️.De azért volt kis sírás is.

A hasfájása is javulgat,de sajnos hajnalban mindig arra ébredünk,hogy puffad.De ha nem fáj a hasa,akkor egy tündéri mosolygós baba ☺️.Nemrég már át is fordult hasról hátra többször is,hiába mondtam neki,hogy még csak az a feladat,hogy tartsa a fejét 😂.Kicsit már jobban viseli a hason fekvést.De ezen a forgáson meglepődtem,kicsit még korai elvileg.De talán nem baj.

2020. aug. 27. 12:59

Sziasztok csajok.


Voltunk védőnőnél 3 hónapos státuszon. 6020 gramm és 61 cm. Nagyon szépen nődögél. Jövőhéten megyünk 3 hónapos oltásra. Védőnő azt mondta, hogy most már beszerezhetek valami lázcsillapító szirupot, az jobb, mint a kúp.

Nagyon sokat mosolyog. Kezdd szépen beállni a napi rend. Szerintem tudja, hogy mi után mi következik. Például ha beteszem az ágyba mellém, tudja, hogy szopni fog, egyből fülig ér szájja. Fürdés után, mindig sokat alszik minimum 6 órát, de inkább 8-at.


A nyaralás nálunk is kimaradt idén. Majd jövőre. Bár lehet novemberben egy wellness hétvégét beiktatunk. Ha a helyzet engedi.


Hogy vannak a babák? És Ti csajok?

409. szokeciklon (válaszként erre: 408. - Zajax90)
2020. aug. 22. 21:40
Mi is, az első szülinapját a kisfiunknak Görögországban szeretnénk ünnepelni :)
408. zajax90 (válaszként erre: 407. - Szokeciklon)
2020. aug. 22. 21:20

Ha ez vigasztal,én is tápszeres baba voltam,aztán csak felnőttem valahogy ☺️,csak ritkán szoktam betegeskedni.Arra meg úgysem emlékszik majd a baba később,hogy meddig szopizott.

Örülök,hogy jót nyaraltatok,jó kicsit kimozdulni ☺️.Mi majd csak jövőre megyünk,de akkor tengerpartra 😉.Már ha nem lesz vírushelyzet...

407. szokeciklon (válaszként erre: 406. - Zajax90)
2020. aug. 21. 13:19

Sajnos a szopizás ennyi volt, 3 hónap... Tejem sincs már, egy cseppet sem tudok fejni, valószínűleg ezért nem cicizik, mert nem jött semmi :( :(

Nagyon sajnálom, de túl vagyok a lelki részén, örülök, hogy 2 hónapig megadatott ez a csoda :) És igen, Rebecca, a tápis babák sem kevésbé boldogok és egészségesek :)


Csajok, a Balcsi szuper, a kisfiunk imádja, térdig lógattuk bele, kacag, vigyorog :) Annyira jól érezzük magunkat (ma mentünk volna haza), hogy maradunk vasárnapig 😉 Olivér jókat alszik a friss levegőn, nézi a nagy vizet, na meg szerintem már most stíröli a csajokat :) Kicsit tartottam ettől, hogy 10 hetes babóval nyaralni, de elszállt minden félelmem, neki az fontos, hogy, a szülei ott legyenek ☺️☺️☺️☺️

406. zajax90 (válaszként erre: 404. - Szokeciklon)
2020. aug. 20. 12:33

Szia!Lehet,hogy szopási sztrájk van nálatok.Azt olvastam,hogy ilyenkor jó,ha akkor adsz neki cicit,ha félálomban van.Én a Colief cseppek miatt fejek előre és svéd itatópoharat használok,ez azért jó,mert így neki is dolgoznia kell a tejért,olyan,mintha szopizna.Igaz,én csak kis mennyiséget,10 milit,adok így.De kipróbálhatnád,hátha bejön.A kórházban is ebből kapott egyszer lefejt tejet.

Olyat is olvastam,hogy lehet,hogy valami miatt (pl. menstruáció) megváltozik a tej íze és ezért nem kell neki a mell,vagy ha újfajta dezodort,parfümöt,tusfürdőt használsz.

2020. aug. 19. 13:15

Sziasztok csajok!


Nagyon szépen nőnek a babák 🤗


Svenna : nekünk van pihenőszékünk, de Abigél nem nagyon szereti. Kapott Adamo hintát nem olyan régen, azt jobban szereti, jókat alszik benne. 🤗

Nagyon sajnálom, hogy ilyen orvost fogtál ki, nem lehetett egyszerű.


Szokeciklon : tudod Abigél az intenzíven az első napokban üvegből evett. Elég nehéz volt a szopizás az elején.... Pár napig fejtem a tejet, aztán egy csak lett annyi tejem, hogy csak szopizott. Ma reggel hivatalos helyre kellett mennem, anyukám vigyázzott Abigélre. Fejtem tejet, de szerintem már 2 hónapja nem ivott üvegből. 10 órakor hívott anyukám, hogy jöjjek mert Abigél nem veszi el az üveget.. Mire kikeveredtem a városból, és hazaértem, aludt... Megitta... Mert szerintem nagyon éhes volt. Ha szeretnéd, hogy anyatejet kapjon még, és van tejed, akkor fejd le, és add oda üvegből. Vagy várd meg amíg nagyon éhes - tudom, hogy nem egyszerű - hátha akkor talán szopizna. De ha nem szopizik már, akkor sem dőlik össze a világ. Nagylányom 4 hetet szopott annak idején, szép, egészséges nagylány már.


Milyen a Balcsi csajok??


Mi szombat óta anyukámnál vagyunk, kicsit kikapcsolódunk. Abigél jól érzi magát, sokat nevet, nagyokat alszik a friss levegőn. Már egy hete végig alussza az éjszakákat. 😊


Voltunk hallás vizsgálaton, mert a kórházban egyik fülre nem sikerült. Most sikerült, minden rendben van. Ortopédiai vizsgálat is volt, az is rendben van. Volt koponya és hasi ultrahang is, azok is rendben voltak. Szeptember megyünk a kardiológushoz, és remélem több vizsgálat nem lesz.


Én.. Hát néha fáradt vagyok, és kicsit ingerlékeny... Talán idő jobb lesz.


Ti hogy vagytok??

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook