2019 júliusra-augusztusra babátvárók (beszélgetés)
Sziasztok!
Először is mindenkivel együtt örülök, szurkolok és beállok a sorba! :) :) Gondolom a szokásos és uncsi kérdéssel fordulok hozzátok, ezért bocsánat! :) A ciklusom 8. Napján voltunk együtt férjemmel és szerintem a 10. Napon megtörtént a peteérésem (feszülő mell, folyás). 13. Nap óta fáj és feszül a mellem, fáj a fejem. Tudom ez még elvileg nem lehet tünet. A 16. napon sűrű krémes fehér folyásom volt egyszer napközben, majd 17. napon arra keltem, hogy sötétbarna folt van az alsóneműmön és szurkált a méhem, majd ez abbamaradt és elkezdett kicsit görcsölgetni a bal petefészkem. Általában 30 naposak a ciklusaim, így ez a 17. napi pecsételő vérzés, vagy peteérés, vagy beágyazódás lehetett.. a kérdés, hogy melyik!?.. mit ajánlotok, mikor teszteljek és mivel? 14-re nemvárom.:)
Sziasztok!
Tegnap délután elkezdtem barnázni, így ma reggel a nőgyógyásznál kezdtem. Él a babóca, de veszélyeztetett lettem.
Vigyázzatok magatokra! :-)
Szia Amina!
Jártam Pesten meddőségibe, 2 sikertelen inszeminációig jutottunk, utána kényszerpihenő egy ciszta, majd szeptembertől a nem jó rákszűrési eredmény miatt. Így leállították a meddőségit, míg az utóbbi nem rendeződik. Nem adtuk fel, csak mellékvágányra kerültünk. Ezért csoda nekem még mindig és kicsit hihetetlen is, hogy spontán sikerült. Igazi szerelemgyerek! :-)
Szia Zsuuuuu!
Nem akarok tapintatatlan lenni,de nem te voltal aki jart a meddösegibe,es nem sikerültek a beültetėsek es feladta?! Talan Kaposvar vagy Pest rémlik.. 😊
Sziasztok!
Tegnap voltam vizsgálaton, tovább fejlődött a babóca, 9 mm-es volt az ülőmagassága kerek 7 hetesen, és olyan szívhangja volt, hogy öröm volt hallgatni. A doki szerint már mozgott is, de én ezt nem láttam. Elmondta a következő feladatainkat. Be kell jelentkezni a védőnőhöz és intézni a következő két ultrahangra az időpontot, valamint javasolt egy genetikai vérvételt is. A szülés várható ideje július 18. :-)
Nekem az első terhességnél volt hpv-m és rossz citológiai leletem, ami miatt biopsziát is vettek. Szerencsére a szüléssel elmúlt az egész.
Laboratóriumban dolgozom, ott aztán mindenféle vírus és baci lehet (elég csak tömegközlekedni, ott is van minden.)
Vikucka!
Köszönöm, a 30 héttel megnyugtattál. Nem tudom, hogy csak a doki óvatos (iskolában dolgozom, p3-as volt a rákszűrésem szeptemberben, meg HPV-t is kimutattak, ezért nem folytathattuk az inszeminációs kezeléseket), vagy tényleg látott valamit. Csütörtökön kerek perec rákérdezek. Szerintem megbolondulnék itthon nyárig. :-) Azt mondta, hogy a fertőzések (tanítványaim) miatt nem javasolja, hogy a második félévet elkezdjem már.
Kamilla2!
A magnéziumot még azelőtt mondta a doki, hogy említettem volna a hasfájást, mindjárt megjön érzést, szúrkálást. 3x1 Magne B6-ot javasolt, vagy bármilyen más magnéziumot, a lényeg, hogy egész napra szétosztva szedjen. Kicsit utánaolvastam, és a különböző magnéziumvegyületek miatt messze nem ugyanannyi Mg szívódik fel a tablettákból. Érzésre most 4x1 Magne B6-ot szedek, így semmi hasfájás nincs (se reggeli hányinger, javul a hasmenésem is). Azt is mondta, hogy nyugodtan lehet emelni, a koraszülést magnéziuminfúzióval próbálják megelőzni, kb. nem lehet túladagolni.
Sziasztok!
Csatlakoznék én is. Ma teszteltem pozitívat, mensi szerint a kalkulátorok júl. 26-27-re teszik a dátumot. Első gyerek lesz, nagy az izgalom :) Tüneteim már napok óta vannak, cicifájás, hasszurka, émelygés, remélem ennél nem lesz rosszabb :D
Jelentkeztem a facebook csoportba is.