Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » X-faktor 2019 fórum

X-faktor 2019 (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5
124. Banános Zselé (válaszként erre: 122. - Szasza4)
dec. 3. 22:45
elég sok új szám van, sőt saját szerzemény
123. Törpilla (válaszként erre: 119. - Simple)
dec. 3. 19:07
👍😀😀😀😀😉
122. Szasza4
dec. 3. 17:34

Visszatérve a szereplők ruháira, azért az ember csak kapkodja a fejét! Laci 700 ezres melegítője, Manuel egymilliós ruhája mitől kerül annyiba, amennybe??!!

Arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem tetszenek, nem szépek! Hogy nézett ki Ramona ruhája?! Olyan volt, mint egy bohóc! A ruhának csak egy ujja volt tesco takarékos céljából, valamint az egyik oldalán a fodros csík olyan volt színre, mintha a láthatósági mellényeket csavarták volna össze és ráaggatják!

De, nemcsak a fellépőruhákra költhetnek horror összeget, hanem a stábra is. A stáblisán képtelenség megszámolni annyian vannak! De minek?!

A nézők meg hallgathatják a xar, ősrégi számokat, mert nincs pénz az új szám jogdíjának kifizetésére.

Bezzeg a zsűri, meg Manuel saját szerzeményére van pénz?! Mennyit kapott vajon a saját szerzeményéért, vagy Alex, vagy Laci?! Milyen "véletlen" ez a saját szerzeményesni?!

Ezért is lett olyan nagyképű ez milliós ruhát viselő fiatal srác, Manuel!

Szerintem.

121. simple (válaszként erre: 120. - Szasza4)
dec. 3. 09:45
Szerintem fél év múlva már azt sem fogják tudni hogy a bolygón van.
120. Szasza4 (válaszként erre: 119. - Simple)
dec. 2. 22:42

Láttam!

És csak lestem, milyen árak hangzottak el ami a fellépő és a zsűri ruháit illeti! :D

Egyben megnyugszom, amit lentebb írtam a Manuelről, meg a színpadra már be nem férő, "nagy arcáról."

119. simple
dec. 2. 22:08
Láttátok Manuelt a fókuszban? "Én is ilyen ruhákat fogok venni, ha majd megtehetem, meg saját márkát is szeretnék." Kicsit arrébb van a srác. :D
118. Banános Zselé (válaszként erre: 117. - Szasza4)
dec. 2. 06:53
minden mentor megvédi a saját versenyzőjét, az első évadba se volt a fináléban női versenyző, múlt héten meg Blanka azért esett ki mert egy másik dalt akart énekelni csak azt a szerző nem engedte meg és Boginak kellett írni egy dalt
117. Szasza4
dec. 1. 18:22

Tegnap Patrik nagyot énekelt! Csak így tovább, hajrá!

Andor az egyik legszebb magyar dalt kapta. Nem  ő énekelt jól, hanem a dal  volt jó! Az Európa c. dal, sokkal jobban állt volna Patriknak, de akár Renátónak is!  Andor kapta meg a dalt, hiszen  Varga Miklós lányával - akik személyesen is ott drukkoltak neki - egy pár voltak.


Renátó végrehajtotta a feladatot. Hangja, egyénisége hasonló, mint Kökény Attiáé. "Vendéglátósként" tudnám őt elképzelni stabilan. Eldalolgathatna ott, vagy akár egy hajón is.

Tibi, a szerény, egyszerű lelkű 15 éves srác, a hatalmas hangjával csak dalolt, dalolt, mint egy pacsirta.


Enikő dala nem volt akkora kihívás, mint amit neki okozott. Vinnyogása elviselhetetlen volt, pláne hacsak hallgatta az ember. Bogi - akit az elején még szerény mentornak, emberileg is nagyra tartottam fiatalkora ellenére -, óriási csalódát okozott! (Nem részletezném inkább.) Az biztos, hogy a lehető legrosszabb dalokat választotta a lányok részére. El is tüntette őket gyorsan a versenyből.

Amikor pedig felfogta, hogy Laci és Alex milyen durván lehúzta Enikőt, a leghülyébb érvekkel szállt szembe velük! Azt állította, hogy Enikőt elvitték az érzelmei és lehet, hogy olyan emberre gondolt éneklés közben, akit szeret?!És?! Ettől  még Enikő produkciója szar maradt! Duzzogása és a műsorvezető kérdésének flegma elhárítása, egyenlő volt a kiesésével. Így, az a történelmi pillanat állt elő, hogy női versenyző nincs a döntőben!


Manuel jelenlétét megkérdőjelezem, sokkal értékesebb eladók estek ki miatt. Sajnos!A srác egyre  dagadóbb önbizalommal rendelkezik. Arca már akkora, hogy nem fér be a színpadra! (Ilyen embereknek nem szabad hatalmat adni a kezükbe!) Először még szerénykedett, de a sok érdemtelen dícsérettel elrontották őt. Olyannyira, hogy még az izgalom legkisebb szikráját sem látom benne, mégcsak nem is izgul a színpadon, mert Ő a sztár! Teljesen érzelemmentesen, flegma magabiztonsággal közlekedik! Úgy istenítik  "szerzőként",  hogy ezzel akkora lovat adnak alá, hogy már tényleg zeneszerzőnek/szövegírónak képzeli magát. Aztán meg jön majd a koppanás.

Mindenkinek sok sikert kívánok, győzzön bármelyik srác, örülni fogok neki. Csak ne Manuel!

További jó fórumozást Mindenkinek!

116. Banános Zselé (válaszként erre: 111. - .Charlotte)
dec. 1. 10:54
20 év után összeálltak
115. Törpilla (válaszként erre: 114. - Napsugár8)
dec. 1. 08:05

Hiába kisebbségi és hiába fiatal szerintem igen is ott a helye az első 3- ban. Szerény kis srác és hatalmas hangja van. Nem baj ha nem nyeri meg Ruszó Tibi nyerje meg Andor, bárki. Viszont 3-ba ott a helye. Manuel hagyjuk is viszont a kis nőt sem tudom hogyan lavirozott el eddig. Bántotta rendesen a hangja a fülem. Mellesleg egy Rúzsa Magdi számot így előadni.. Hagyjuk is inkább. Neki már régen nem lett volna a képernyőn a helye.


Bye Alex oda való mentor meg Gáspár Laci is.. A másik kettőt nem minősítem inkább..a műsor színvonalát rontják ennyit talán le írhatok.

114. Napsugár8 (válaszként erre: 113. - Törpilla)
dec. 1. 07:41

Manuel szerintem sem olyan nagy szám. Az biztos, hogy nem sok szerző és szövegíró van, de ez a verseny az énekeseké és nem a dalszerzőké.

Én a Patrik-Ruszó Tibi párharcot voksolok.

dec. 1. 06:51
Ruszó Tibor szerintem meg is érdemelné, hogy megnyerje. Egyik legjobb hangja van, de szerintem Andor nyeri. Manulenek kellett volna most ki esni és nem is értem mit keres még ott. Tingli tangli hang meg nulla semmi.
112. Szasza4 (válaszként erre: 111. - .Charlotte)
nov. 30. 22:21
Ők voltak az est sztárvendégei! :D
nov. 30. 21:54
Mi a szösz volt ez a Jazz+azos bevágás???
110. Banános Zselé (válaszként erre: 109. - Valeriaria66)
nov. 26. 23:26
tudom, nem is mondtam hogy nem létezik
109. valeriaria66 (válaszként erre: 108. - Banános Zselé)
nov. 26. 19:44
Ez egy valós TV csatorna,csak szólok!
108. Banános Zselé (válaszként erre: 107. - Valeriaria66)
nov. 26. 06:50
a szármázásról nem tehet, amúgy is Gáspár Laci is az meg, Oláh Gergő meg még vannak többen
nov. 25. 21:39

Tibike mehet majd a Dihk tv-be!

Egyedül Andor az akit nem dob le a szinpad.

Intelligens ,okos ,tehetséges.

106. Napsugár8 (válaszként erre: 105. - Banános Zselé)
nov. 25. 18:59
Lehet, de kiskorúként még nem ő fog dönteni a nyeremény felhasználásáról, és akkor ugyanúgy elsikkad Tibor, mintha egyelőre még marad az iskolában, és tovább dolgozik azon, hogy minél jobb legyen a következő x-faktoron.
105. Banános Zselé (válaszként erre: 104. - Napsugár8)
nov. 25. 18:54
de ő is versenyezhet, Tóth Andi 14 volt amikor megnyerte, ezért nem értettem a Csillag születiket se a zsűrit egyyedül Fábry Sándor állt ki a két gyerekért, akkor legyen gyerek tehetség kutatót , vagy a korhatár legyen 18 év felett
104. Napsugár8 (válaszként erre: 101. - Dr. Emmett Brown)
nov. 25. 15:00

Én úgy gondolom és remélem hogy Patrik fogja nyerni. Éppen azért, mert Tibor még nagyon fiatal, először végezze el az iskoláit és még ahhoz is fel kell nőnie, hogy igazi sztár legyen. Nem csak a személyiségének, de az éneklés, mozgás, stb. téren is.

Patrik pedig már színpadra kész előadó, korban is ott van, hogy nagyot tud akár még nemzetközi porondokon is alakítani.

Remélem, hogy nem egy iskolás korú gyereknek adják a fődíjat. Tanuljon, fejlődjön még, és néhány év múlva ő is Patrik nyomdokába léphet.

103. Flóra76 (válaszként erre: 101. - Dr. Emmett Brown)
nov. 24. 11:06
102. Banános Zselé (válaszként erre: 101. - Dr. Emmett Brown)
nov. 24. 10:29
ha olyan kérdést tennének fel
nov. 24. 10:24

Valószínű Ruszó Tibor fogja megnyerni. Csak azt nem tudom, hogy később, hogyan fognak belőle majd kisajtolni egy normális interjút. Gáspár Laci sem az agyi kapacitásáról híres, de ő mégis Einstein a sráchoz képest.


Nagyjából ilyen lesz Tibike is:


[link]

100. Banános Zselé (válaszként erre: 91. - Valeriaria66)
nov. 24. 10:07
jövő héten 6 an lesznek, fináléban meg 3-an
99. Banános Zselé (válaszként erre: 94. - Simple)
nov. 24. 10:04
nem, december 14 lesz a finálé
nov. 24. 07:36
Én Patrik alatt bealudtam sajnos pedig meg szerettem volna nézni tovább. De ott a műsor közepén, amikor az Andor volt, akkor csak az az egy éneklés volt a reklám után és utána rögtön bevágták megint a reklámot...
97. .Charlotte (válaszként erre: 94. - Simple)
nov. 24. 07:34
Nem, Jövőhéten mindenki dupla produkcióval jön :D
96. Napsugár8 (válaszként erre: 84. - Kekcinege)
nov. 24. 06:46
Olyankor egy másik csatornán nézek állatos, szafaris filmet, legalább nem bosszankodok. Annyit. Valóban ha összeadjuk, óránként minimum 20 perc reklám, műsor alatt az már 40-45 perc. Vagyis fele annyi idő alatt is túl lehetnénk rajta, és nem kellene közel éjfélig lesni a végeredményt.
95. Napsugár8 (válaszként erre: 91. - Valeriaria66)
nov. 24. 06:43
Én is nekik szurkoltam, csak féltem, hogy a szavazás majd félreviszi a végeredményt. De jó lett. Most már valóban győzzön a legjobb! :))
1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook