2017 újév körüli, januári babák (beszélgetés)
Nálam nem vészes a mellfájdalom. Enyhe, meg változó mindig másmilyen. Amúgy kikerekedtek a melleim meg megnőttek.
Hányás se gyötör egyenlőre csak enyhén émelyegni szoktam és enyhén fájdogálni szokott a hasam. Izeknél van úgy, hogy nem érzek semmit, remélem nem fűszereztem túl a fasírtot. :) Ma az lesz a vacsora. Meg még az jellemző hogy érzem, hogy hamarabb elfáradok. Ma fogunk telefonálni egy nőgyógyásznak és időpontot kérek!
Megjön érzés volt nálam is eleinte, de szerintem talán inkább a puffadás okozhatta.
én ultrahangon voltam eddig, meg vérvételen. Toxoplazmát is kértem, meg vércsoport vizsgálatra is kiírt a doki. Az eredményekre jó sokat kell várni. Védőnőhöz is el kéne mennem valamikor, de munka mellett ez nehezen fog összejönni. Egy nap rendel összesen két órán át...
Szia
Gratulálok! Én is kezdő kismama vagyok, első baba lesz nekem is.
Nekem is most az van, hogy a szagokat jobban érzem.
Te mikor mész dokihoz?
Sziasztok.Uj vagyok.lattam a csoportot es nagyon hasznosak a hozzaszolasok.
Nekem aprilis 6.an jott meg utoljara.mar csinaltam tesztet es hala istennek pozitiv lett.kb 6.het korul jarok.A hasam alja szurkalodik,inkabb a bal.oldalam nyilalgat neha plusz a derekam.Nem vereztem sem most sem elotte.A mellem nagyon feszul es neheznek erzem.hihetetlen erzekeny.hanyingerem nagyon enyhe inkabb csak a szagokra vagyok erzekeny.eddig ez a helyzet velem.januar 11re varjuk a babynket.Az elso. Szep estet.
Egy 26 eves kezdo kismama
Engem a hányás eddig elkerül, nekem inkább jó étvágyam van főleg reggelente. Rengeteget iszom én is.
Megjön érzésem van néha ilyenkor nagyon félek nehogy megjöjjön. Ez természetes érzés, ugye nem fog megjönni? Másnak is van ilyen?
Dokihoz mikor mész? Vagy voltál már?
Sziasztok újak :)
Gratula!
Ennek igazán örülök!!!!
Rám csak néha tör émelygés és csak rövid ideig. Bízom benne, hogy így is marad!
De a melleim leszakadnak, a fáradtság hatalmas....
Szeretnék csatlakozni!
6 hetes 1 napos vagyok. 13-án pénteken teszteltem erős pozitívat. Orvosnál még nem voltam, talán a jövőhéten megyek. Remélem, tényleg sikerült, mert nagyon régóta várunk rá: 6 és fél éve! Spontán összejött.
A kalkulátor szerint Január elején születne meg a babánk.
Első baba lenne! :)
Tüneteim: éjszakai pisilések, éhségrohamok, megnőtt és néha fájó mellek, néha szurkálok odalent, szédülés, enyhe hányinger, fáradtság. Az ízek is másabbak kezdtek lenni mától. Tehát van tünetem rendesen.
R.
Húha nem lehet könnyű!
A folyadékot pótolod? Vagy azt is kihányod?
Nekem extrém fáradtság és mellfájdalom. Az émelygést remélem kihagyom!
Kitartást!
Sziasztok!
Hathetes vagyok, első terhesség.eléggé szenvedek már az elejétől. Iszonyatos fáradtság, erős mellfájdalom már majdnem az elejétől. De a legrosszabb egy hete kezdődött az émelygés, hányás. Már napok óta az ágyat nyomom, több kilót fogytam, le vagyok gyengülve. A gyömbér tea sokat segít, de nem mondom, hogy van étvágyam. A legrosszabb, hogy épp egy hete kezdtem egy új munkahelyen...
Ti hogy viselitek?
Gyógypedagógus és tanítónő vagyok.
Ebből a tanévből nem sok van hátra és remélem bírok dolgozni....Szeptembertől meg táppénz.
Sovanne szep. Ez bizony pozitiv. ;)
Kicsibaba ez természetes h nem érezzük öt. De o erez minket es azt kell éreznie h szeretjuk akkor is ha nem érezzük..;)
Minden rendben van.
Este 9? Huha. Akkor en mar aludni szoktam. :D