Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2017 újév körüli, januári babák fórum

2017 újév körüli, januári babák (beszélgetős fórum)


100. millenia6 (válaszként erre: 94. - Kistita)
2016. jún. 2. 07:00
Szia! Én is gratulálok :-) én eldöntöttem, hogy nem fogok semmin aggodalmaskodni a terhességgel kapcsolatban. Bár ezt nehéz betartani, de a babának is jobb, ha nem sztresszelünk.:-)
99. Lina*
2016. máj. 31. 21:45
715 a hcg értékem. ☺végül ugy döntöttem nem megyek magánba,mert nem bírná a pénztárcám.Bejelentkezek szakrendelésre aztán meglátom.Ma vagyok 4+3 napos
98. FeketeBoszorka (válaszként erre: 96. - Lina*)
2016. máj. 31. 18:12

Szia


Én is gratulálok! :)

Én amikor legelőször voltam akkor magánrendelésen voltam, ez 10 ezer ft-ba került de képet nem kaptam a picimről. Aztán most megint magánrendelésre fogok menni a jövőhéten szerdán. Utána szerintem biztos jön majd az a 12. heti UH, na az szerintem még nagyon fontos, tehát lehet még akkor is magánra megyek és talán utána már nem...de amúgy én se tudom hogy csináljam mert nem vagyok ebben jártas még hogy kéne, hogy lenne a legjobb. A baj az, hogy nagyon drága a magánrendelés, tehát mindig nem lehet arra menni szerintem...

2016. máj. 31. 10:53
Szia Lina! Gratulálok. :) Én is ezen vacilálok, hogy hova járjak :(
96. Lina*
2016. máj. 31. 07:03
Sziasztok én tegnap teszteltem pozitivat.Nem tudom eldönteni, hogy magándoki vagy sztk.Nekem minnél hamarabb dokihoz kell mennem,hogy kiírjon táppénzre mert veszélyes munkakörben dolgozom.Gratula minden kismaminak.
95. FeketeBoszorka (válaszként erre: 94. - Kistita)
2016. máj. 30. 11:31

Szia


Gratulálok! :)

Én most vagyok 8 hetes 2 napos. 2 hete voltam dokinál, élő embriót látott szívhanggal. :)

Nem, én nem aggódom, mert én tudom hogy minden rendben lesz! Ennek így kellett / kell lennie.

Legközelebb a jövőhéten kell mennem dokihoz egyébként, nagyon hamar eljön ez az idő. Szerintem akkor az is látszódni fog már hogy mozog a babám. :) Mert a 8. héttől kezd spontán mozgolódni már csak ezt még ugye én nem érzem mert még nagyon pici.

2016. máj. 29. 21:08

Sziasztok! :)


Csatlakozom én is hozzátok, jó olvasni a hasonló élményeket! Én kedden teszteltem erős pozitívat, és mivel nagyon rendszertelen a menstruációm fogalmam sem volt, hogy mennyi idős lehet a baba :) Már keddre kaptam időpontot a nőgyógyásznál, ahol kiderült hogy kb. négy hetes és 5 napos terhességről van szó, a petezsák méretéből ítélve. Szóval most kicsit több mint 5 hétnél tartok. Június 7-ére jegyzett elő ismét, addig remélhetőleg megjelenik a szívhang is. :) Kicsit izgulok és aggódok, úgy remélem hogy minden rendben lesz! Ti nem aggódjátok túl magatokat?

93. millenia6 (válaszként erre: 90. - FeketeBoszorka)
2016. máj. 27. 07:17
Én még csak néhány embernek mondtam el. Több okbol is. Az egyik, hogy rengeteget esetet hallottam az ismeröseimtöl, ahol a baba nem maradt meg. Azt meg nem kell mindenkinek tudni. A másik, hogy családom messze lakik, telefonon meg nem akarom mondani. A harmadik, hogy most három hónapig semmi esetre sem tudhatják meg a munkahelyemen, amíg próbaidőn vagyok.de rossz ez így, hogy nem tudok senkivel beszélni róla.Amúgy mióta emeltem a pajzsmirigy gyógyszer adagot, újból jobban vagyok. Tényleg ettől lehetett minden bajom? Csak egyvalami van még, borzasztó székrekedés, van, hogy napokig nem tudok elmenni, pedig én aztán rengeteget iszom. Még aszalt szilvával meg lenmaggal se az igazi :-) a melleim pedig már a leges legelején megnőttek és még mindig nagyon fájnak, főleg éjjel meg reggel.
2016. máj. 27. 00:34

Ti milyen terhes vitamint szedtek?en a Czeizel dr

Felet.sok pozitivumot hallottam rola.Etrenddel kapcsolatban valami?A majjal meg a banannal bajban vagyok.irnak meg mondanak mindenfelet.egyek de megsem olyan jo...velemeny?!

91. Angolmu (válaszként erre: 90. - FeketeBoszorka)
2016. máj. 27. 00:32
Szervusztok.En is elmondtam a csaladnak.volt siras, sikitas..nagy volt az orom.A ferjem ezerszer motivaltabb mint regebben volt.par hetes a pici de teljesen felforgatta a kis eletunket.jo ertelemben.
90. FeketeBoszorka (válaszként erre: 89. - Millenia6)
2016. máj. 26. 10:36

Természetes, hogy elmondtam. :)

A pozitív tesztet akkor csináltam amikor a férjem is még itthon volt korán reggel munkába menetele előtt. :) A reakciónk: teljesen leblokkoltunk. :)) Nem nevettünk, hanem alig hittük el, alig fogtuk fel. A második csík olyan gyorsan megjelent és olyan erősen, hogy csak lestem. :)

A nagymamámnak és anyukámnak is elmondtam, nagymamám meg elmondta a bátyámnak. Barátoknak is elmondtam rögtön. Már csak a férjem szülei nem tudják meg munkatársai. Nekik majd azt mondta akkor mondja el ha túl leszünk a legközelebbi nőgyógyászati látogatáson, ez pedig 2 hét múlva lesz amikor is 10 hetes leszek.


És nálatok mi a helyzet? És hogy érzed magad?


Nekem most az a legszembetűnőbb tünetem így a 8. terhességi hetem közeledtén hogy óriásiak lettek a melleim. :)

2016. máj. 26. 09:10
Ti elmondtátok már valakinek a jó hírt?
88. millenia6 (válaszként erre: 84. - FeketeBoszorka)
2016. máj. 26. 09:09
Oda kell figyelni. Azért jó idöben tudni, hogy kerülni kell-e a macskát :-)
87. millenia6 (válaszként erre: 84. - FeketeBoszorka)
2016. máj. 26. 09:08
Csak a macska számít, más állat nem. Viszont aki nem esett át ezen a betegségen, a zöldségek gyümölcsök megmosására is nagyon
86. aisanyafka (válaszként erre: 85. - FeketeBoszorka)
2016. máj. 24. 09:27
Bocsánat, hogy ilyen sokára válaszolok, de a klub fórumát többször néztem. Dokihoz csak a jövő héten megyek a kisfiam pedig 3 éves.Tüneteim éppen múló félben vannak. Nekem az első terhesség alatt sem volt tünetem csak az hogy gyakrabban kellett mosdóba mennem.
85. FeketeBoszorka (válaszként erre: 77. - Aisanyafka)
2016. máj. 22. 11:04

Én is gratulálok!


Milyen tüneteid vannak? Mikor mész dokihoz? A kisfiad milyen idős egyébként?

84. FeketeBoszorka (válaszként erre: 82. - Millenia6)
2016. máj. 22. 11:03

Én úgy tudom, hogy arra figyelj, hogy a macska almot ne te takarítsd. Kerüld el, meg moss kezet macska simogatás után jó alaposan.


Nekem meg amúgy elég sok aranyhörcsögöm van, mert lefialt az egyik márciusban, most 8 aranyhörcsögöm van külön ketrecekben és két hullámos papagájom van.


De mire a baba megszületik addigra már nem lesz ennyi hörcsögöm, mert ők nem élnek sokáig. Én soha nem válnék meg az állatkáimtól.

Csak most elég sok a munkám velük, be kell osztanom szépen az időmet hogy ne fáradjak el. Én szoktam őket takarítani, férjem nem venné át ezt a szerepet. És nem tudom, hogy baj-e ha domestosszal érintkezek? Mert nincs kesztyű, amit magamra húznék, az állatokat meg rendben kell tartanom.

83. FeketeBoszorka (válaszként erre: 81. - Millenia6)
2016. máj. 22. 10:59

6 és fél éve nem jött a baba. Én már azt hittem hogy sose lesz gyerekünk, de szerencsére tévedtem.

Tudom, hogy most már minden rendben lesz.

Párom is most boldog, mindig megsimogatja a pocimat. :)

Mondjuk én is ezt szoktam néha csinálni, már most ilyen korán. :)

2016. máj. 22. 07:40
Kiderült, hogy s pajzsmirigy hormon értékkel van nálam probléma. Még szerencse, hogy nem hallgattam a dokira és idöben megnézettem. Valószínűleg ezért vagyok olyan iszonyat szarul.tipikus orvosi hozzáállás ez a "leszaromság". Hogy idézzem: "a nők nagy részének pajzsmirigy problémája van. De én sose találkoztam olyannal, akinek nagy baja lett volna a magasabb tsh értéktől." Ja hát köszönöm szépen, nagy bajom nem lesz tőle, csak épp az életenergia fogyott ki olyan szinten belőlem, hogy még annak is örülök, ha valahogy elvegetálok. Persze rá lehet fogni a terhességre mindent, csak szerintem az a nem mindegy, hogy valaki hogy csinálja végig ezt az egészet. Végigszenvedve, ne adjisten komplikációkkal, vagy jókedvűen és energikusan. Nem mellékesen számomra égetöen fontos az is, hogy helyt álljak az új munkahelyemen, különben nem lesz elég munkaviszonyom. A toxoplazma vizsgálatot is úgy kellett kieröszakolnom, mert azt mondta az még ráér majd a 12. Héten. De könyörgöm miért ne tudhatnám meg hamarabb, ha egyszer a családomnak macskája van??? Rádásul az eredményre több hetet kell várnom. Szóval ne hagyjátok magatokat, nekem az a tapasztalatom, hogy az orvosoknál a vitsgálatokért igenis erősködni kell, ha meg semmiképp nem akarja, akkor orvost kell váltani.
81. millenia6 (válaszként erre: 76. - FeketeBoszorka)
2016. máj. 22. 07:24
Szerintem teljesen normális, hogy a férjed így reagál. Biztos nagyon meg van lepve, neki is idő kell, hogy feldolgozza, hisz az ő élete is teljesen meg fog változni. Amúgy mióta próbálkoztatok?
80. Angolmu (válaszként erre: 77. - Aisanyafka)
2016. máj. 22. 00:22
Gratulalok!varjuk a beszamolokat.mit tapasztalsz eddig!!
2016. máj. 22. 00:21
Tobb tapasztalt anyukat es a korhazat felhivtam ahova tartozni fogok hogy az elso trimesterben valo barnazas az normalis az nem jelent bajt.Csak kezdjek aggodni ha a mennyiseg nagyobb vagy verzek is.hala istennek ez nem tortent meg eddig.de egyebkent nem erzek nagy fajdalmakat a mellfeszulesen kivul.
78. Angolmu (válaszként erre: 60. - FeketeBoszorka)
2016. máj. 22. 00:13
Szia.most ertem a forumra.en egy kicsit el voltam havazva.Nos en Angliaban elek es itt az elso ultrahang 10-12 hetesen van.kaptam idopontot jun 1-re.de altalanos info cserere meg elbeszelgetesre 25en jonnek hozzank hazhoz.Ma viszont tortent egy olyan,hogy barna folyasom volt.nem annyira jelentos mennyiseg de nem 1-2 csepp.nagyon megilyedtem.
2016. máj. 21. 14:05

Sziasztok!


Én is csatlakoznék.Úgy nézz ki 5 hetes terhes vagyok, április 14-én kezdődött az utolsó menstruációm azóta nem jött meg. Ez lesz a második terhességem már van egy kisfiam.

76. FeketeBoszorka (válaszként erre: 75. - Millenia6)
2016. máj. 19. 18:48
Köszi, megnyugtattál. Igazából már nem is számítottunk rá hogy valaha sikerülni fog a baba, ezért se foglalkoztam már vele és éltem az életem. Aztán úgy voltam vele, ahogy a Jó Isten akarja úgy lesz és itt van! :) Nagyon boldog vagyok hogy nekünk is sikerült végre és lehet családunk és hogy én is átélhetem milyen terhesnek és milyen anyának lenni. Még pont időben jött össze, 32 éves vagyok, a férjem 33. De én úgy érzem, most értem meg rá mert koromhoz képest eléggé energikus vagyok, 23 évesnek szoktak nézni külsőre is. :) De most érzem azt, hogy megértem arra hogy anya legyek és remélem minden rendben lesz. Nekem nem nagyon vannak eddig tüneteim. Ma pl. csak annyi volt hogy hamarabb elfáradtam, tehát érzem, hogy hamarabb elfáradok pedig ez rám igazán nem volt jellemző.
75. millenia6 (válaszként erre: 73. - FeketeBoszorka)
2016. máj. 19. 10:34
Azt mondják az elején még lehet bűnözni. Ha ártott volna a babának, meg sem maradt volna. Ilyenkor még nincs szervfejlödés, szerintem ne aggódj. Nyugtasd meg a férjedet is. Szerintem fontos, hogy most ne görcsöljünk semmin. Én még tüdőszűrőn is voltam, mert nem tudtam, hogy terhes vagyok. De a doki ezzel kapcsolatban is megnyugtatott.
2016. máj. 19. 10:28
Szerencsére az émelygés elmúlt, egyszer hánytam azóta, lehet, hogy vannak ételek, amiket nem tolerál a szervezetem. B6 -ot is szedem a megelőzés érdekében. Amióta van ez az émelygés/ étvágytalanság homlokegyenest más ételeket kívánok, mint eddig. A kefirt örületesen, meg a savanyú dolgokat. Az édesre rá sem bírok gondolni. A szagokra is iszonyat érzékeny lettem.
2016. máj. 18. 21:29

Nagyon sokáig kellett várnunk. Fél 6-ra mentünk és 7-re kerültünk be.

A kisbabám 7 hetes és volt szívhangja is!!! :)))

Minden rendben van, remélem minden rendben is lesz! A doki is kedves volt, szerintem hozzá fogok járni. Csak sokat kellett fizetni.

Legközelebb 3 hét múlva azaz 10 hetesen kell visszamennem.

Egy problémám van csak, hogy a férjem ahelyett hogy örülne, úgy vettem észre, hogy ideges...mert régebben még az elején amikor nem tudtam eléggé züllött életmódot éltem és azt hiszi hogy ettől baja lesz a babának. Még akkor nem tudtuk hogy mi van, még a szive se dobogott, nem ért az egészhez és veszekedtünk egy jót...:( Pedig én mondtam neki hogy hol tartok, csak soha nem hisz nekem senki, mindig csak utólag jönnek rá, hogy nekem van igazam...mindegy. :( Én azért boldog vagyok. Még az is lehet hogy fél attól a férjem hogy sok pénz lesz meg minden az egész hercehurca, mindig mindennel ez a baj, a mocskos pénz...

2016. máj. 18. 18:56
Feketeboszorka varjuk a beszámolót. ;)
71. kicsibaba33 (válaszként erre: 70. - FeketeBoszorka)
2016. máj. 18. 13:44

Persze, hogy érdekel :)


Biztos minden rendben lesz. Én holnap este megyek..már alig várom :)

Igaz lehet nálam sok mindent még nem lát csak a petezsákot...majd kiderül

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook