Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2017 újév körüli, januári babák fórum

2017 újév körüli, januári babák (beszélgetés)

130. Lina* (válaszként erre: 128. - FeketeBoszorka)
2016. jún. 8. 10:38
Én is olyan boldog vagyok,hogy végre anyuka leszek.Amióta az eszemet tudom erre vágytam de eddig nem sikerült.Várjuk az uh beszámolódat ☺
129. Lina* (válaszként erre: 125. - Millenia6)
2016. jún. 8. 10:36
Igyekszem nem tulparázni ☺Rajtam egy szem pattanás sincs,viszont a hasam az enyém is nagy,de szerintem én felvagyok puffadva.Még 6hetes se vagyok de már észre lehet venni rajtam ha valaki nagyon megnéz.Nállam semmi hányinger nincs se sűrű pisilés.
128. FeketeBoszorka (válaszként erre: 124. - Lina*)
2016. jún. 8. 10:01

Szia Lina!

Örülök, hogy akkor nem csak én vagyok ilyen kismama, úgy vagyok kb. mint te. :)

Első baba lesz és 32 éves vagyok. Azt, hogy lesz-e majd tesó, na az még a jövő zenéje, de nagyon örülök hogy én is anyuka lehetek végre! :)

127. FeketeBoszorka (válaszként erre: 125. - Millenia6)
2016. jún. 8. 09:59

Nekem is nagy a hasam, azaz alul inkább a méhem az. Meg kemény szokott lenni és feszíteni is szokott, de szerintem ez még semmi ahhoz képest ami majd lesz. Szerintem nem mindig puffadástól olyan, kb. 1 hete néztem hogy már reggel felkelésnél alap állapotban is már nem olyan mint régebben volt. Alulról ilyen félkörben ilyen "csíkot" vettem észre és úgy domborodik kicsit ki. Ilyenetek van nektek is? Szerencsére pattanások nekem egyáltalán nincsenek, teljesen tiszta az arcom meg mindenem, ennek örülök. Amikor nem jött meg a nemvárt mensim akkor viszont a hátamon jött ki meg a vállamon, de ennyi volt összesen.

Ma megyek a nődokihoz a férjemmel másodjára!! :)) Drukkoljatok hogy minden rendben legyen, majd megírom mi volt. Ma már remélhetőleg kapok képet is a babáról. Most vagyok amúgy 9 hetes 4 napos kismama.

126. millenia6 (válaszként erre: 121. - Lina*)
2016. jún. 8. 06:54
Azt hallottam, hogy a stressz megnehezíti a szülést, úgyhogy próbálj ne nagyon aggódni :-) nőgyógyász apósom szerint a nők mire odakerülnek már másra se vágynak, csak hogy kijöjjön a baba. Amúgy meg messze vagyunk még attól, szerintem nem éri meg ezen már ilyen hamar rágódni.
2016. jún. 8. 06:50
Engem az aggaszt kicsit, hogy már most óriási a hasam. Volt gondom mostanában székrekedéssel, de megoldódott, viszont azota is indokolatlanul nagy a hasam. Félek, hogy idő előtt észreveszik a munkahelyen. Amúgy kilóra nem nagyon híztam.az első három hónapban amúgy elvileg nem is kell, hogy legyen súlygyarapodás. Puffadok kicsit, de nem jobban, mint elötte. Nem is bírnék sokat enni, sőt egyre többször, de egyre kevesebbet kivánok. Ezen kívül iszonyatosan tele lettem pattanással, az arcomon, hátamon, mellkasomon is... nálatok vannak hasonló tünetek?
124. Lina* (válaszként erre: 122. - Hatice)
2016. jún. 7. 19:30
Gratulálok.4gyerkőc csodállak.Nekem ő lesz az első.Valószínüleg az egyetlen gyermekünk mert elmultam 35 éves.Neked vannak rosszulléteid?Szokott fájni a pocid alul?
123. Angolmu (válaszként erre: 119. - 2ddcf05062)
2016. jún. 7. 10:16
Szia.en londonban elek.te melyik reszen?
122. Hatice (válaszként erre: 121. - Lina*)
2016. jún. 7. 08:14
Nekem 4.gyerkőc lesz, mindhárom tesót természetes szüléssel szültem, azt egyáltalán nem mondhatom,hogy hosszú,nagyon nehéz szülések lettek volna....mégis félek a szüléstől :D
121. Lina* (válaszként erre: 120. - Hatice)
2016. jún. 7. 08:02
Na azért az se lehet könnyű 12 órában.Vigyázz nagyon magatokra.Én nagyon aggódós vagyok megijedek minden kis görcstől.Akkor nyugszom meg kicsit ha látom dobogni a szívecskéjét.Annakidején voltam gyakszin szülőszobában végig néztem néhány szülést,aztán be lehetett menni császármetszésre is mire én mondtam isten ments akkor én nem szülök ha azt is végig nézem.Később aztán mégis láttam egy császárt,ikerbabák születtek az jobban tetszett.A természetes szüléstől nagyon megvagyok rémülve.Fájdalom küszöböm nulla.
120. Hatice (válaszként erre: 118. - Lina*)
2016. jún. 7. 03:59
Nem:) Szülésznő vagyok. :)
2016. jún. 6. 18:20
sziasztok el valaki londonban?
118. Lina* (válaszként erre: 117. - Hatice)
2016. jún. 6. 18:13
de legalább ülő munkát csinálsz?Nekem éjjel volt az utolsó műszakom,sajnos én nem melózhatok a sok fertőző beteg miatt.Ha irodai munkám lenne viszont szivesen dolgoznék mert amugy teljesen jól vagyok!Néha aggaszt is ez a tünetmentesség.
117. Hatice
2016. jún. 6. 17:05

Én is 12 órázom...júliustól már csak nappal(ebben a hónapban is már csak egy éjszakám van.)

Terveim szerint a nyarat mindenképp végigdolgozom, aztán a szeptembert majd meglátom , de mindenképp az a maximum.

116. Lina* (válaszként erre: 112. - Millenia6)
2016. jún. 5. 21:21
2 és fél hónap az még nagyon hosszú lesz pláne 12 órából!Kitartást neked hozzá,én szerencsés vagyok mert ma van az utolsó műszakom,igaz kevesebb pénzt fogok így kapni de azzzal most nem foglalkozom.Vigyázz azért nagyon magadra.Remélem emelned azért nem kell
115. Lina* (válaszként erre: 113. - Millenia6)
2016. jún. 5. 21:18
Azért hasival mert csak 13.-ára kaptam időpontot a nőgyógyászatra,én pedig nem bírtam kivárni,legalább azt akartam tudni hogy jó helyen van így a melóhelyen csináltak nekem egy uh-t.
114. millenia6 (válaszként erre: 108. - Lina*)
2016. jún. 5. 06:24
Persze, nyugodtan lehet. Ez inkább fejben zavarja az embert szerintem :-)
113. millenia6 (válaszként erre: 104. - Lina*)
2016. jún. 5. 06:23
Hogyhogy hasival nézték??? Még a 12 hetes is hüvelyi lesz. Amúgy 5+5 hetesen nálam is látszott már a szívverés.
112. millenia6 (válaszként erre: 102. - Lina*)
2016. jún. 5. 06:20
Kitartás, az a hét lemegy és utána milyen jó lesz. Szerencsés is vagy, hogy elmehetsz táppénzre. Nekem ki kell húznom még két és fél hónapot, 12 órázva és titkolózva. Csak attól félek, hogy álló munkát kell hamarosan végeznem, amit nem fogok birni. Próbáltam már és tisztára bedurrantak a lábaim.Amúgy nekem is van azóta kis folyásom, és tuti valami baj is van a hüvelyflórámmal,mert néha enyhe viszketést érzek. Meg fogom próbálni a probiotikus kúpot.
111. Lina*
2016. jún. 3. 21:27
Egy napja szétmegy a fejem arra lehet bevenni valamit?
2016. jún. 3. 20:04
Csak délelőtt volt megjön érzésem amúgy, aztán elmúlt. Szerencsére minden rendben van velem, nem jött meg. :) Tudom amúgy hogy ez normális, csak nagyon rég éreztem már ilyet és furcsálltam hogy így nekikezdett, de nem pecsételtem, semmi nem volt szerencsére! :)
109. FeketeBoszorka (válaszként erre: 108. - Lina*)
2016. jún. 3. 20:03
Persze, hogy élünk házas életet! Ha nem vagy veszélyeztetett terhes, nem pecsételsz akkor végig lehet szeretkezni a 9 hónapot!
108. Lina*
2016. jún. 3. 15:51
Egy kényes kérdés,ti éltek házaséletet?5napja derült ki,hogy babát várunk azóta nem mertünk.
107. Lina* (válaszként erre: 105. - FeketeBoszorka)
2016. jún. 3. 13:47
Nekem is van ilyen érzésem,olyan igazi mensis derékfájás.Állitólag normális.Hát remélem.Úgy szeretném már én is látni a babánk szívét.
106. Hatice (válaszként erre: 104. - Lina*)
2016. jún. 3. 13:28
Persze,ilyenkor gyakorlatilag még csak hüvelyi UH-val kéne nézni.
2016. jún. 3. 10:12

Nekem ma megjön érzésem van, nagyon ijesztő, már rég éreztem ilyet. Ugye nem lesz semmi baj?? :(

Mostanában kellett volna már a második mensimnek megjönnie, remélem csak a szervezetem emlékszik azért van ez a mensis érzés.

Holnap lépek már a 9. hétbe és szerdán fog látni újra doki.

104. Lina* (válaszként erre: 103. - Hatice)
2016. jún. 3. 09:42
Gratulálok a babócához.De jó neked hallottad a szívét,én holnap leszek 5 hetes és tegnap egy kis pötty látszott.Igaz nagyon cuki pötty volt Hüvelyi uh-val jobban látják?mert nekem csak hasi volt
103. Hatice
2016. jún. 2. 23:39

Sziasztok. Pár hete itt kezdtem ebben a fórumban, de aztán annyira nem volt élet,hogy átmentem egy zárt klubba...most,hogy az is "kihalt" visszanéztem ide és csodálkozva látom,hogy felpezsdült :) Igyekszem is picit visszaolvasni,hogy képben legyek.

Én ma (gondolom ezt már pénteken olvassátok majd) töltöm a 8 hetet. Hála Istennek,eddig minden nagyon rendben van. Már 6+0 hetesen láttunk szívhangot az UH-on,bár akkor még kicsit kisebbnek tűnt a baba a koránál, így most a héten 7+4 hetesen megnéztük újra, akkor kereken 8 hetesnek felelt meg, ez megnyugtató volt.

102. Lina* (válaszként erre: 101. - Millenia6)
2016. jún. 2. 16:23
Én is gratulálok neked ☺Én ápolónő vagyok egy intenziv osztályon ugyhogy valószínüleg csak a héten dolgozom már.De az még kemény lesz 3éjjeles műszak.Még jó,hogy a kolléganőim kikimélnek.13-ra kaptam időpontot a nőgyógyászhoz.Akkorra leszek 6 hetes ugyhogy hátha láthatom a kis szívét is.A nőgyógyász após miatt irigyellek ám ☺nekem is jól jönne.Ti hogy álltok a hüvelyiváladékkal?Nekem sok fehér szagtalan,remélem nem valami fertőzés
101. millenia6 (válaszként erre: 96. - Lina*)
2016. jún. 2. 07:07
Lina gratulálok!! Milyen hamar kiderült nálad is :-) milyen munkakörben dolgozol? Amúgy én nem fogok magánba járni. Havonta,a végén meg hetente az rengeteg pénz lenne. Apósom nőgyógyász, ha kérdésem, vagy kétségem van tud segiteni, amúgy meg nem tudom miért lenne jobb a magánrendelés. Az uh képért úgyis fizetni kell külön gondolom. Az infokat meg netről, védőnőtől is meg lehet szerezni. Úgyis minden orvos mást mond mindenről, ez tuti :-)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook