2017 újév körüli, januári babák (beszélgetés)
Hányingerem szokott lenni leginkább reggel jellemző, de amúgy nem vészes, egész jól vagyok eddig. :) A melleim megnőttek és szoktak fájni, néha a pocim is szoktam érezni hogy szurkál de nem vészes amúgy. Ami még van, hogy eddig minden éjszaka legalább egyszer kimegyek pisilni. Ez volt a legelső tünet meg az, hogy állandóan éhes vagyok és ennék! :) Szagokra is érzékeny szoktam lenni, jobb lett a szaglásom sokkal és ez is leginkább reggel jellemző amikor felébredek.
És neked milyen tüneteid vannak?
Szia FeketeBoszorka,
Köszönöm :) aranyos vagy, remélem nem keltettem benned negatív érzést a pocokkal :)
Igazából bármi nick-et beírtam, foglalt volt, erre bevillant az "Egy szoknya, egy nadrág" filmből, hogyott hallottam ezt, ennek jónak kell lennie :) És jó lett :)
Régóta vágytunk már rá, igazából eléggé osztani-szorozni kellett, peteérést figyelni, hőmérőzni, ovutesztelni és miegymás, szóval mindent elmondhatok csak azt nem hogy spontán lett (abból az értelemből, hogy nem volt igazán meglepetés hogy jön, mert tudtuk, másképp nem ment). Tudom ez így elég "romantikátlan", de így hozta a szükség :) De nem bánjuk, olyan sokat nem kellett "most kell-re", így még apa is elég jól kezelte a dolgot, bár nem mondom hogy nem volt némi "hiszti" a részéről, mikor már besokallt :)
Első babánk. :) Már nagyon várjuk :)
Mi 2hét múlva megyünk a 12.hetire. Akkor pont 13.hetesek leszünk, de még akkor is jók leszünk, mivel 5 nappal később fogant,(késői ovum volt) mint a ciklus hosszához eredetileg kellett volna (könyv szerint). Ezt tudják is. Aztán meg majd ilyen plussz vizsgálatra a magzati szívuh-ra megyünk a nyáron a kötelezőkön kívül.
Akkor mondhatni egyidősek vagyunk 2 nap különbséggel :)
Általánosságban hogy viseled? Rosszullétek, ilyesmik?
Szia Mókuspocok!
Tetszik a neved! :) A férjemet Mókusnak hívom a volt párom meg Pocok volt. :))
Gratulálok a babádhoz!
Mióta vártál rá és hányadik baba?
Én 11 hetes 1 napos kismama vagyok jelenleg és jövőhéten hétfőn vagy szerdán megyünk erre a fontos 12. heti UH vizsgálatra!
Ne aggódj, minden rendben lesz biztosan, mindig optimistán állj hozzá, én is ezt teszem és hidd el ez sokat segít akkor!
Sziasztok,
Szeretnék hozzátok csatlakozni, ha megengeditek :)
Örülök hogy rátaláltam erre a fórumra, remélem itt aktívabbak a kismamik, és ahogy látom valóban :)
Én 10+6 hetes kismami vagyok jelenleg. Az az igazi "parázós" fajta :) Na jó, annyira nem is, de azért képes vagyok rá :D
Két hét múlva megyünk a 12.heti genetikai uh-ra, nagyon izgulok már.
Gratulálok minden itt lévőnek a kis pocaklakóhoz, és jó egészséget! :)
Kedves milenia!
Persze hogy örül a férjem a babámnak, eddig is örült csak volt egy rossz napja akkor, nem tudom miért. De most nagyon jó minden, nagyon boldogak vagyunk és egyre szorosabbnak érzem a kapcsolatunkat is! :)
A babához manapság nehéz olyan körülményeket teremteni hogy minden stimmeljen. Pl. régebben még ugye az is kifogás volt hogy saját lakásba kéne, nem pedig albérletbe, na de hát arra várhatunk...igaz nekem van saját lakásom, csak nem itt és ha ott lennénk akkor nem tudna a férjem bejárni dolgozni. Úgyhogy abban a lakásban jelenleg a nagymamám él aki szintén nagyon boldog most! :) Ő is nagyon várta már hogy dédi lehessen!
Lina jelolj ismerosnek.
Miskolczi Szabina es dobj egy uzit h ki vagy es hozzaadlak. ;)
Sziasztok
nekem elozo honapban volt meg utoljara a menstruaciom, kicsit kevesebb volt es hamarabb vege lett, de mivel nagyon sokat dolgozom, igy csak a munkara fogtam. aztan a honapban kisse felborult az erzelmi szintem, nagyon gyorsan duhos, szomoru vagy vidam voltam, bar meg ma is.
viszont ebben a honapban mar nem jott meg a menstruaciom, igy ma reggel teszteltem, ami erosen pozitiv lett. a naptaram szerint 5 hetes terhes vagyok, tehat meg nagyon az elejen jarok. viszont mindig nagyon faradt vagyok es rettento sokszor emelygek, viszont reggel es este ugy erzem sokat eszek.
millenia6!
EGY IDŐSEK VAGYUNK!! :)) Nincs különbség, most jöttem a nődokitól és én is 9+3 hetes kismama vagyok! :)
A pici babámnak megvan mindene: feje, kezei, lábai és mindenét mozgatta és jó gyorsan pulzált a szivecskéje!! :))
25,6 mm-es, tehát 2 és fél cm-es most. Képet nem tudtak sajnos adni most sem, kiderült hogy nekem kell vinnem fényképezőgépet! Úgyhogy majd legközelebb lesz kép is most már tényleg! 3 hét múlva kell visszamennem akkor leszünk 12 hetesek és pár naposak. Ekkor lesz a Down-kór szűrés meg lehetséges az is ki fog derülni hogy fiú vagy lány babát várok!
További boldog babavárást mindenkinek! :)
És nektek mennyi időbe telt mire összejött?
Én nagyon vágytam rá régebben de aztán már nem is foglalkoztam vele, sőt, züllött életet éltem és erre itt a meglepetés. :)) 6 és fél évbe tellett és spontán sikerült!!
Mindenképp megírom mi volt a dokinál! Remélem, minden rendben van.