2015 ősz-tél és a babatervezés (beszélgetés)
Örülök Amika,hogy nincs nagy baj! Remélem hamarosan jön nálatok a gólya.
Pannó nem bánnám,ha a jövőhéten hétvége felé sikerülne pozitívat tesztelni.Már csak azért is mert úgy néz ki a férjem megy ki Norvégiába dolgozni jövő hónaptól 4 vagy 5 hónapra és csak Karácsonyra jön haza szóval ha most nem sikerült,akkor legközelebb csak decemberben van alkalmunk,utána meg kitudja...?
Szia!
Elvileg minden ok, csak a hosszú ciklus miatt nincs minden hónapban peteérésem, de a doki szerint egy kis progi pótlás és rendbe jön minden. :)
Sok sikert! Várjuk a fejleményeket!
Stiasztok!Nos...a jelek szerint túl vagyok az ovuláción.Lehet izgulni hogy sikerült-e.Hogy fogom kibírni még ezt a 10-14 napot?!
Ti hol tartotok a ciklusotokban?
Amika mi a helyzet a laborral,meg a vizsgálatokkal?
Timi veled mizu?
Nekem a terhesség vége fele volt nehány klasszikus jellemző:nyomta a nyelocsovemet ,es a végen mar mindent 2x kellett lenyelnem,de ez se mindig,biztos csak amikir ugy fordult.vizesedni se vizesedtem vészesen,inkabb császár utan,mikor megindult a tejem,2x olyan vizes voltam ,mint 9 hosan ,kerdeztem is mi van velem,mert mar lassan a talpam is gömbölyű:)azt mondtak most választodik ki a tejem ,normális :)egy hét utan le is ment:)
Szoval jo baba volt a pocakban is,nem volt sok kellemetlenséget ,ujra ilyet kívánok magamnak es nektek is:)
Sziasztok!
En is mindig értetlenül altam azok elott akik azt mondjak érzik mikor van peteeres.en sose éreztem ilyet,csak azt tudtam elore 1-2 nappal h megfog jönni ,mert olyankor nagyon kutyaul vagyok.de ez is csak akkor mikor épp nem szedek fogamzasgatlot,mert mikor szedtem ez is elmúlt.en a terhesség jeleit sem észleltem,ha nem teszteltek biztos nem is veszem észre ,csak mar mikor nő a hasam:)nekem a terhesség is tünetmentes volt,sose hanYtam v ilyesmi.szoval biztos van aki megérzi az ilyeneket,de az nem en v:)
Szia!
Mi barátokhoz megyünk látogatóba, ahol van egy 1 éve ksifiú.A lányommal nagyon jó kis barátok. Vasárnap pedig dolgozom.
Igen,Budakeszin en is voltam vadasparkba,a mienk ennél kisebb ,hivatalosan inkabb csak állat simogató.de a gyerekek nagyon élvezik:)igen nekem is odavan az autó minden fajtájáert:)szerintem ez genetikus:)a vérükben van:)
Most nevetni fogsz ,meg egy véletlen egybeesés : az en férjem is júliusi ,ebbe meg bele se gondoltam ;)
Az jópofa lenne,biztos örülne neki a ferjed:)az június ugye?meg annyira nem mertem belegondolni:)
Itthon leszünk,varjuk a rokonokat es rendbe kene tenni a kertet.
Ezek szerint pesti vagy,jo a vasút történeti ,az en fiam is odavan a vonatokert.utba esik az állomás hazafele ,igy mindig meg kell nézni a mozdonyokat .
En hatvani vagyok,itt is sok minden van:)pl ingyenes vadaspark ahol most született csacsi meg őzike,meg nem láttuk,ha lesz idő talán most megnezzuk
Szia Pannó!Üdv köztünk!Megy a drukk Nektek is!Cickafark teát is szoktál inni?Vagy azt nem?
Maya:Nekünk ha most sikerül,akkor elvileg a férjem szülinapjára leszek kiírva. :)
Lányok van programotok a hosszú hétvégére?Vagy otthon lesztek?Mi megyünk a Vasúttörténeti Parkba.
Nagyon vicces lenne ha egy napra írnának ki végül:)
Kepzeld en találkoztam egy anyukaval az elso terhességem alatt ,akivel egy napra voltunk kiírva ;)okt.22 nekem Ádám lett a kisfiam végül 5 en született,míg neki Ábel es 17 en született.neki igazi örökmozgó ,nekem olyan nyugodt h mar orvoshoz vittük nincs e baja,de kiderült h csak ilyen lusta típus ,habitus jelleg :)ugyhogy bar egy napra lettek kiírva es a nevük is hasonló ,elképesztő mennyire mások:)de ez igy szep!
További ajánlott fórumok:
- 2015 nyara - Babatervezés
- 30 fölött első babatervezők
- Magzatvédő vitamin szedése babatervezéskor
- Érdemes vagy illik szólni a főnöknek, ha babatervezés előtt állok?
- Halasztanátok a babatervezést a járványhelyzet miatt?
- Van valaki itt rajtam kívül, aki szintén ebben a hónapban szeretne belevágni a babatervezésbe?