2015 ősz-tél és a babatervezés (beszélgetés)
Sziasztok.
Olyan 3-4. Körül kellett vna meg jönnie.de ma elmentem pisilni es olyan rózsaszínes narancsos váladek volt a papíron,nagyon elkeseredtem.mert ugye beagyazodasnak mar késő lenne.feltettem egy tampont az meg olyan barnás lett kicsit...lehet megis megjön?pedig látni lehetett azt a csíkot,igaz h halványan..."
Koszi,mivel halvány azert nem merem elbizni magam.talalkoztam a vedonovel o is mondta h uj teszt es jovo7en kérjek időpontot (kb plusz egy hétre fogadnak az sztk ban)es akkor majd kiderül
Amit érzek ,hogy puffadok meg a kenyértol is,ez az elso terhességemnel is volt,viszont ami nem hogy időnként nagyon be feszül a hasam es faj a derekam is ettől a feszülrstol.lehet h az elso csaszar érezteti a hatását?nemtom...
Jaj, ez nagyon jó hír :)
Igen, kétnaponta duplázódik a hcg, érdemes kivárnia két napot az újra teszteléssel! Drukkolok nagyon, hogy erősödjön :)
Én most az ovunak örülök :) Úgy néz ki, mostanában van. Hőm ma lejjebb ment, remélem holnapra felugrik.
Jo reggelt lányok!
Ma ujra teszteltem ,eleg halványan de ott a második csík(a férjemnek is megmutattam,hatha kepzelodok,de o is latja)
A teszt halvány csíknal 48 óra mulva ismétlést javal.
Remélek nagyon ...:)
Nekem eleg beszédes a fórumnevem,ez ügyben:)
De lényegtelen,mindenki mást tart ideális kornak baba ügyben ,a lényeg h az egyen saját magát alkalmasnak tartsa.na es persze nem mindenkinek ugy alakul,ahogy elképzelte.(nekem 27 évesen az egyik nőgyógyász azt mondta öreg vagyok az elso gYerekhez,mire a szülésznő rászólt,h a maga idejében dr úr):)jo mi?
Köszönöm :)
Nem tudom, a többiek hány évesek, lehet, tényleg te vagy a legfiatalabb, de a legidősebb biztos hogy én :)
Szia Timi,örülök,hogy köztünk vagy,és köszi,hogy az olvasóm vagy. :) Drukkolok hogy jöjjön a baba,a missed ab-ot sajnálom,nekem is volt még 2011-ben.
Szerintem én vagyok a legfiatalabb köztetek. :)
Köszönöm!
Most ott tartok, hogy megvannak hormoneredmények, ah eredmény (sajnos nagyon rossz...), csütörtökön pedig doki. Majd meglátjuk, hogyan tovább.
Ja, és olvasom a naplódat :)
Drukkolok nagyon :)
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha még szabad :)
Elég régóta várunk már a babára, de remélem, hamarosan sikerül :)
Van már egy 16 éves lányom... Igen, nem vagyok fiatal, lassan töltöm a 40-et, de bízom benne, hogy nekem is sikerülni fog. Májusban volt egy missed ab-om, azóta sajnos még nem sikerült.
Olivea, olvasom a naplódat, sok sikert kívánok Nektek! :) És persze a többieknek is!!
Nem egyenlore nem megyek dokihoz,jövő heten csinálok meg egy tesztet.vagy sikerult es azert nem jon meg v pedig ebben a hónapban nem is volt. Bar amikor eloszor megjött ket hónapja,akkor meg volt h 2-3x is szopi volt egy nap,most csak 1x es sokszor az sem mennyiség,szoval remenykedek...premensis tüneteim vannak voltak a heten,faj a derekam es alhasi görcseim ,szuro fájdalmat is érzek,fáradtabb is vagyok.a melleimmel nekem ugye nem érdemes foglaljozni:)nem tudom h ez baba lenne v csak a ciklus része.dokihoz azert nem sietek ,mert azt úgyis csak a pozi teszt utan meg 3 héttel érdemes felkeresni ,mikor mar van szív hang addig o se tud sokat mondani
Orulok h nem vagy elkeseredve,nem is szabad:)
További ajánlott fórumok:
- 2015 nyara - Babatervezés
- 30 fölött első babatervezők
- Magzatvédő vitamin szedése babatervezéskor
- Érdemes vagy illik szólni a főnöknek, ha babatervezés előtt állok?
- Halasztanátok a babatervezést a járványhelyzet miatt?
- Van valaki itt rajtam kívül, aki szintén ebben a hónapban szeretne belevágni a babatervezésbe?