2013 októberi babák (beszélgetés)
Szia!
Nagyon sajnálom!:(
Nem úgy volt,hogy csak 12-én mész uh-ra?Valami baj volt?
Sziasztok! Jöttem elbúcsúzni tőletek de azért olvasni továbbra is foglak benneteket már biztos nem lesz októberi a babám sőt 2013-as se. Sajnos tegnap elvették tőlem műtéti úton, mivel hétfőn kiderült hogy már nincs szívhangja UH-n. :(
Mindenkinek jó babavárást!
Sziasztok!
Nekem is néha szurkál a méhembe,de az egyik barátnőm aki most 28 hetes terhes azt mondta hogy neki az elején néha annyira szurkált,hogy moccanni se bírt a fájdalomtól.Én két napja nem érzem hogy fáj és érzékeny a mellem,pedig eddig nagyon érzékeny volt.Szerintetek ez baj?Tapasztalt már valaki hasonlót?
Én március 13-án megyek kontrollra, először UH, aztán a nőgyógyász. Nagyon várom már... akkor lesz 8 hetes a babóca, úgyhogy már előre felkészültem a képekből. :$
Ha én megijedek vmilyen tünettől, akkor beszélgetni szoktam a babával. Megvitatjuk, hogy neki most nagyon kapaszkodnia kell, erősödni, növekedni, és csak októberben fogunk találkozni, addig ő hallgatózik, én pedig időnként meglesem őt a monitoron. És amúgy csajosan megbeszélünk még ezt-azt, mert a kedvesem biztos benne, hogy lány lesz. :)) Segít az is, amit akár kreatív vizualizációnak is hívhatunk. Elképzeled, ahogy napról napra növekszik a baba, szépen egészségesen fejlődik, domborodik a pocak, ahogy mocorog, aztán ahogy a karodban tartod, hogy veled van... Engem ez megnyugtat, és érezhetően a babócát is, mert olyankor megszűnik mindenféle görcsölődős tevékenység odalent.
Egyébként jelentem, hogy az éjszakát többé-kevésbé végigaludtam, és csak a szokásos pisifelkelések voltak, semmi köhögés és fulladás miatt ébren töltött órák, úgyhogy nagyon bízom benne, hogy 1-2 napon belül teljesen rendben leszek már, és a vegytiszta, tüsszögés és köhögésmentes pihenésre tudom használni a hétvégét, mielőtt újra dolgozni kezdek.
Sziasztok!
Tegnap este óta szurkál az én méhem is (eddig ez nem volt) és emiatt most éjjel volt egy rémálmom! Persze, tudom én, hogy a hasszurka normális, inkább az a furcsa, hogy eddig nem volt. Ma vagyok 8+2 hetes és nekem is március 14-én van a következő időpontom a dokinál!
Örülök is, nem panaszképpen írtam! :) Csak a tapasztalatomat akartam megosztani. Láttam lentebb, hogy vannak más szerencsések is.
Szép estét és jó éjt mindenkinek!
Tudod, az a baj, hogy ezen képes vagyok parázni, hogy napok óta érzem, hol jobban, hol nem, hogy szurkál! Ráadásul csak március 14-én lesz újabb kontroll, hogy láthassam a Picúrt! :)
Szép estét!
Sziasztok! Na, megvolt a vérvétel, ez volt az első, amin nem lettem rosszul! Bébikém erőt adott! :)
Ma én sem bírtam magammal, muszáj volt egy jó fűszeres szaftos spagettit benyomnom!
Nálatok mennyire sűrűn szokott hasszurka lenni??
Én ma vagyok 8+2 hetes és az utóbbi napokban eléggé érzem!
Nálatok a maradékot nem lehet meginni? Nálunk nagyon sok megmarad, aztán haza is lehet hozni belőle. Hát sok a tejérzékeny nyunyóka :( Szegénykéim :(
Figyelj! 9 hónapig kitarthat. De szülés után biztosan rendeződik. Főleg, ha csinálod majd tovább az intim tornát.
Most sima betét van bent... egyelőre elég. Bár még reménykedem, hogy ez csak átmeteni állapot. Utálnám, ha ez így maradna.
Iskolatej...no majd kérek egyet a suliból próbaképpen. Visszaélek a beosztásommal. :$