2013 októberi babák (beszélgetés)
Curi, te mit tudtál tenni a tünetek enyhítése érdekében?
mivel nekünk már van egy lányunk el sem tudom képzelni, hogy most fiús anya legyek. nálunk minden princess. na meg ez a nőuralom, hát ez valami fantasztikus dolog nem szeretném ha megszakadna:) apát mindig leszavazzuk:)megérzésem nincs de szerintem a fentiekből kiderült, hogy titkon mire vágyom:)
Tudom, tudom:) Előző terhességnél 3 hónapon keresztül hánytam, alig vártam már, hogy túl legyek rajta. De ha esetleg volt fél nap amikor jól voltam, akkor meg azon paráztam, hogy minden rendben van-e:) ááá....nem egyszerű ez:))
Egyébként van valami megérzésetek, hogy ki lakik a pocitokban, kislány vagy kisfiú? Nekem első terhességnél mindenki azt mondta, hogy tipikus fiús anyuka vagyok, 100% hogy fiú lesz. (azóta se tudom ezt mire alapozva mondták) Én mondtam egyedül hogy nem, nekem kislányom lesz. Most azt érzem, hogy kisfiú lesz... aztán majd kiderül:) Ti hogy érzitek?:)
majdnem elfelejtettem: ma volt az első itthonról dolgozós napom. hááát elég unalmas volt, bár egész nap ugyanúgy csörgött a telóm és haladni is jól haladtam a munkával de annyira furcsa volt, hogy nincsenek emberek körülöttem, nem jönnek, nem kopognak...
lehet örülnöm kellene ennek a lehetőségnek?!
szerintem örüljetek lányok, hogy nincs tünetetek. az "étel a torkomban van és mindjárt hányok" érzés nem túl kellemes, ráadásul egész nap:( ha esetleg tud valaki erre valamilyen enyhítést ne habozzon megosztani velem. na akkor még ott vannak az egyéb tünetek mint pl. derékfájás, fáradság, fémes íz a szájban, gyomorégés, a szagérzékenység stb stb... én irodai munkát végzek és így sem kellemes. este pedig már 8 körül alszom.
na de nem sajnáltatásként írtam, a rózsaszín köd még így is rózsaszín:)
Szia,
en ma vagyok 6+5 hetes es nekem sincs semmi kellemetlen tünetem, pedig ugy tünik bennem ketten laknak. Talän färadtabb, ehesebb es szomjasabb vagyok, de ennyi...en is örülnek neha egy kis emelygesnek! :)
Orvosvälasztäs: van egy nögyogyäszom, benne nagyon megbizom, hozzä fogok järni. Itt Nemetorszägban annäl szülsz, aki eppen az ügyeletes. (penzt semmiert nem fogadnak el). Szülesznöt lehet välasztani, azt mindenkeppen szeretnek is! :)
Én meg október 17.-re. De nekem 3.-dik császár lesz,ugyhogy valószínűleg nem maradhat bent végig,megvan az esély,hogy találkozunk bent majd :)
De jó lenne :)
Nekem van egy nagy fiam,és egy kicsi lányom már:)
Én kedden megyek uh-ra először.
A hányinger nekem is gyakori,reggelente egy borzalmas tortúra az evés.. a hulla fáradtság meg a másik.. :(
Október 12-re vagyok elvileg kiírva. :)
Te mikorra? Első baba?
Hétfőn megyek újra dokihoz, 2 hete amikor voltam még nem sok minden látott.
Egyébként nekem elég gyakoriak a rosszullétek, hányinger, gyengeség érzet. Most meg náthás is lettem. :(
Love! Mindenképpen az első trimeszterben csinálják ezeket a vizsgálatokat. Nekem 03.08-án fogják:)
Jövőhéten kedden megyek a védőnőhöz a kiskönyvemért:)Nekem is magán dokim lesz, így érzem magam biztonságban és fontos, hogy a férjem is mindíg bejöhessen velem az uh-ra.
Megérzem a mostani frontot, fáj a fejem, már így ébredtem és a pocakom is fáj itt-ott.
Szia!
Én a Demendi Csabánál.
Szia!
Én elvileg ott fogok szülni, Tabányi Ádámnál.
Te kinél?
Sziasztok!
Fog valaki szülni a Sote2-n?
Én ott fogok,ott a dokim,a kislányom is nála született.
Sziasztok Lányok!
Én tegnap teszteltem +-at. Már van egy kétéves lányunk is.
Egyenlőre még nincs időpontom a dokimhoz.
Nekem fontos, hogy legyen orvosom, mert az előző terhességemmel is volt baj és nagyon megnyugtató, hogy tudod, ki keze alá kerülsz.
Többieknek gratulálok a picurikhoz.