2013 januári babák (beszélgetés)
Sziasztok, hazaértem ultrahangról, kisfiam lesz :). Egészséges, gyönyörű, 1 kiló :).
Bár nem vígasz most, amikor úgy érzed a fejed fölött összecsaptak a hullámok, de talán ez az egész azért van, hogy valami új, ami jobb lesz meg tudjon valósulni. Én nagyon hiszek az ilyenekben és a pozitív gondolkodásban és bár ennyire nem volt durva a helyzetem, de sok dolgon átmentem én is, tavaly pedig találkoztam a párommal, amikor megbeszéltük a babát a második hónapban összejött, boldogok vagyunk, egy hete össze is házasodtunk. Röviden csak annyit, hogyha előtte nem mentem volna át azon a sok mondjuk így nehéz helyzeten, soha nem találkoztunk volna. Szóval kitartás és fel a fejjel, nagyon drukkolok érted! :-))
A mozgások nálam sem mindegy, hogy hogyan történnek. Az ágyból kikelés... pf, mint egy partra vetett bálna :-) de már ha kicsit mélyebb fotelban ülök, az is izgis tud lenni, a fekvésben csak oldalt bírok meglenni, már ha nem kalimpál a kiscsaj :-) Ezekre a feszülésekre nekem is azt mondták, hogy a méh izomzata tágul, nyúlik... de szerencsére én olyan "nagy" feszülésekkel, keményedésekkel nem találkoztam. Viszont nagyon aktív lett mostanában, pedig eddig sem volt lusta :-)
Szia!
Te most 24. hétben vagy? Mert mikor beléptem a 24. hétbe, ugyan ez volt...fájt mindenhol, feszültem egész nap, volt, hogy alig tudtam menni. Aztán felvilágosítottak, hogy ez a méh növekedésétől van. Ne aggódj, nekem ma volt az első olyan napom, hogy egy kicsit jobb.
Lekötni magam? Próbálom, de igazán semmivel nem tudom, itt a dobozok, mindent megvettünk a kicsinek, és nem merek kidobozolni, mert félek, hogy babadologba bukkanok.
Köszönöm a bíztató szavakat. Igen visszamegyek, szerencsére imádtak a munkahelyemen, így visszakapom a helyem, de traumás műtősnő voltam, szóval kicsit fel kell épüljek. A kicsinek már mire beértem a kórházba nem volt szívhangja, valószínűleg megérezte, hogy a nagymama rábeszélésére, már az apuka sem akarja, így úgy döntött itt hagy engem egyedül.
Tudjátok a legrosszabb, hogy egy betegség miatt, a terhesség elején megmodnták, hogy ő lehetet az egyetlen babám és többre ne is számítsak. Hát ez most elment, és őszintén, egyedül piszok nehéz.
Ha szeretnél beszélgetni, akkor szívesen beszélgetek akár privátban is.Párodról inkább nem mondanék semmit...Nem lehet most egyszerű neked...Van vmi amivel le tudod kötni magad?
Pihenj sokat és magnéziumot is szedjél.Ha nem múlik azért menj el dokihoz,ha másért nem is azért, hogy megnyugodj,egyébként biztos minden rendben van.
Jah, és bár nem vigasz, de ha voltál már négyszer védőnőnél, akkor jár neked is az anyasági támogatás..az az egyszeri..azt hiszem most jól fog jönni.
De a picinek végülis mit mondtak, mi baja lett?
És most mi lesz? vissza fogsz még menni a másik városba? Van munkád, ahová vissza tudsz menni dolgozni majd? Vagy most ott vagy a totál kiszolgáltatott helyzetben?
A párodat inkább nem minősítem...
Pihi és magnézium. Nekem akkor szokott, ha a baba szerint túlhajtom magam.
Próbálj minél többet feküdni, pihenni. Semmi gond, csak figyeld a hasad keményedését, és kérd ki az orvosod véleményét is.
Sziasztok! Köszönöm a sok együttérzést. Nem kellett megszülnöm még, de nem tudom melyik lett volna a jobb, ilyen téren " szerencsésnek" tartom magam.
Ami nehezít a helyzeten az a párom, ő elhagyott még a kórház előtt. És azóta, mint a strucc homokba dugta a fejét. Ott voltam egy új városban, egyedül. Hazajöttem a szüleimhez, de itt sem jobb, mert nálunk elég érdekes családi légkör van, így a segítség helyett csak a rugdosást kapom. Próbálok reményt találni ott, ahol semmi sincsen, elég nehéz...
sziasztok, lányok normális, hogy nekem folyamatosan fájdalmaim vannak és feszülök? Nem mindegy, hogy ülök le mert az is fáj ha az oldalamon fekszek az is. Alig csinálok itthon valamit mert minden mozdulat fáj
Szia, nagyon, nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!!
Ha bármiben tudunk segíteni csak szólj.
Nagyon sajnálom! :( És sok erőt kívánok neked a továbblépéshez!
Végtelenül sajnálom. 2010-ben én is így jártam (bár az okok valószínűleg különbözőek kettőnknél), úgyhogy ha bármiben segíthetek, akkor megtalálsz. Angyalkád vigyázza lelkedet!
Jaj, bocsánat..nem tolakodni akarok, persze csak akkor oszd meg, ha akarod és van hozzá erőd..
Nagyon sajnálom....mégis mi történt? Akkor neked már meg kellett szülnöd őt? Borzasztó lehet most neked...
Jaj, nagyon sajnálom :((. Nem is tudom, mit mondjak, nem ismerlek téged, de nagyon sok erőt kívánok a talpraálláshoz.
Sziasztok,
Ne haragudjatok, hogy eltüntem, elköltöztünk, majd összevesztünk párom édesanyja miatt, ami odafajult, hogy elvesztettük a mi kis Rózánkat, ő már egy angyal. Nem azért írtam, hogy most sajnáltassam magam, csak gondoltam, hogy megosztom Veletek.
Örülök,hogy jobban vagy!Aztán vigyázz nehogy baj legyen.csak óvatosan!!!
Nekem is van egy pont, ami kifejezetten fájdalmas, ha hirtelen érek hozzá, vagy úgy mozdulok, úgy fordulok, vagy akár úgy fekszem. Kérdeztem ma, hogy milye van ott a picinek...hát a térde...a csontos kis térde belémszúr, ha nem figyelek mindig.:)
örülök, hogy jól vagytok. Én sajnos nem viselem jól, pedig még sok idő van hátra. Próbálok nem figyelni a kellemetlenségekre, de vmikor úgy beleszúr, hogy csillagokat látok...
Én mostmár jól vagyok, gondolom átállt a szervezet erre az időre.:)
Ma el is mentem már a kontroll uh-ra, rendben van minden. És még mindig fiú..:)) Szóval mivel már ez a negyedik hely és alkalom, hogy fiúnak mondják, így tényleg nem reménykedem tovább..:)
26 hetesen mennem kell újra, mert megint lecsúszott a méhlepényem, és jobbnak látja a dokim azt sűrűbben nézni, így nyugodtabb vagyok én is, mert nem nagyon bírok feküdni meg pihenni.:))
jó nektek, hogy vannak otthoni gyümik,mert egyébként minden aranyárban van.Én könnyen elalszom,aztán 2 alternatíva van,vagy végigalszom az éjszakát...hurrá! vagy pedig hajnalban felkelek kb.4 és fél 5 között éhesen,én sem kelek fel enni,mert hát azért már szerintem az egy kis túlzás lenne,és csak forgolódok alig bírok visszaaludni.A hideg frontokat én is érzem.Jobban vagytok már?Nekem még nagyon változó,hogy mikor mocorog,mondjuk nem is igen szoktam figyelni az órát,de egyre aktívabb, nagyon imádom!
Engem hajnal 3kor ébreszt mindig..farkaséhes vagyok..de nem kelek föl enni, hátha akkor majd ő is alszik éjjel.:DDD
De jó nektek, jó kis hazai :-) Na persze gondolom van vele munka rendesen, de legalább tudod honnan van a gyümi :-)
Mi a férjemmel alapvetően éjfél előtt nem kerülünk ágyba, akkor még "pocakzenélünk" és úgy alszunk. Viszonylag könnyen elalszok, de ezután két verzió váltakozása van, vagy 2-3 óra körül felébredek pisilni, vagy 5-6 óra körü. Ha a korábbi ébredéés van, még vissza tudok aludni, ha a későbbi, csak forgolódok... A frontokat, vagy lehülést én nem érzem (szerencsére), viszont bébike egyre intenzívebben mozog. Már nagyjából beált, hogy mikor szokott fickándozni, így napközben is nézem az órát és szinte percre pontosan jelentkezik minden nap :-) egy könyvben olvastam, hogy ilyenkor már (24 hetes) nagyjából amikor mozog, a születés után is ez lesz az ébrenléti időszak, hát kíváncsi leszek :-)
További ajánlott fórumok: