2011 januári babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Üdvözlöm az újakat. A barnázóknak mielőbbi tünetmentességet kívánok.
RLindi, te siess haza a kórházból.
Én meddőségi központba járok. a naplómban vannak az UH képek, abból talán tudsz következtetni. Az elsőnél még nem voltam 5 hetes.
Mindenkinek jó hétvégét.
Sziasztok!
Hát csatlakoznék én is..
Igaz kicsit még nem 100%osan örömködve.
Épp a kórházból írok ugyanis.
A héten kedden teszteltem pozitívat, április 9 volt az utolsó menszim. Így a számítások szerint 5 hetet kezdtem.
Ma dél körül meg egy kis barnás cuccal találkoztam. Nekem az első terhességnél nem volt ilyen, ezért mivel dokinál még nem jártam, bejöttem a kórházba,hogy nézzenek rám mégis mi van.
Hát uh még nem csináltak, adtak gyógyszert, injekciót is és vettek vért,hogy megnézzék a hcg-t.
Talán holnap uh. Szerintetek már valami fog látszani? Bocsi, de még nem olvastam vissza, valaki volt ilyen korábban dolkinál?
Ja és persze mindenkinek gratulálok.
Sziasztok!
Gratulálok az újaknak és nagyon boldog és problémamentes babavárást!
Lilatündér!Kicsit megnyugtattál barnázás terén, csak az aggaszt, hogy csüt óta nem múlik!igaz nagyon kevés egy nap 1-szer látom a papíron, de ez is idegesít.Nem folyik meg semmi hanem olyan krémes!Neked meddig tartott?
Meg az is aggaszt, hogy én már egy héttel az után vagyok, hogy meg kellett volna jönnie!
A doki nem látott semmit és még gyógyszert sem írt fel látom itt a többiek kaptak!Én miért nem kaptam!Azt mondta a doki, hogy ha el kell mennie inkább most ,menjen és nem írt gyógyszert!
Aggódom!
Drága Verka!Nagy gratula!Nem lesz semmi baj!A gyogyi segíteni fog!Drukkolok!
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok, mi január 3-5 körül várjuk a harmadik babánkat. Dokinál még nem voltam, nehéz megoldani a gyerekfelügyeletet, de szerintem jól vagyunk. A kora terhességi tünetek erősödnek, de homeopátiával elég jól tudom kezelni.
Én is barnáztam azon a héten, mikor meg kellett volna jönnie.
Ne izguljatok ám, amíg nincs bőséges élénkpiros vérzés, nincs baj. Simán belefér barnázás, rózsaszínezés. A terhességek nagy részénél előfordul.
Kellemes babavárást kívánok mindenkinek :)
Szia, köszönöm!
Jó olvasni, hogy minden rendben volt nálatok, én is bízom nagyon! :)
Valamelyik reggel csinálok még egy tesztet ha erősödik a csíkom, az már jó jel.
Sziasztok!
Ha megengeditek, csatlakoznék hozzátok!
Január 6-ra számoltam a mi kicsikénk érkezését.
Most 6 hetes vagyok, 1 hete már voltam UH-on, ahol minden rendben volt. Hétfőn lesz a következő.
Akinek sikerült már, annak egészséges, jó babavárást kívánok, akinek még nem, azoknak megy a drukk!
szia:)
nagyon drukkolok,hogy ne legyen gond!2 sorral lejjebb irtam,hogy nekem is volt most meg van egy gyönyörű gyerköcöm:))))
Sziasztok!
Hétfőn reggel, igaz halványan, de pozitív lett a tesztem, sajnos nem örülhettünk sokáig, mert kedd estétől barna folyásom van. :(
Szerdán voltam is gyorsan dokinál, nagyon fiatal a terhesség, elméletileg és gyakorlatilag is 4 hetes, uh-n csak a vastag mnyh-a látszódott.
Kaptam duphastont, ha csak a progihiány az ok, és a baba erős és egészséges akkor fejlődik, ha viszont nem akkor sajnos vetélés :(. 2 hét múlva uh, addig pedig csak a várakozás...
Vick, Nikletty minden rendben lesz, drukkolok Nektek!
A többieknek gratulálok, boldog babavárást! :)
köszönöm
kaptam utrogestant
ma veszek magneb6-ot, s amennyire tudok pihenek
köszönöm küzdünk akkor is, amíg érdemes!
Gratulálok a kismamáknak a többieknek kitartást!
nikletty!
a kislányommal 3 hónapon keresztül barnás folyásom volt!a doki gyógyszert irt fel arra az időre.azt tudom ha ilyet észlel valaki rögtön kórházba kell menni kivizsgálásra a nőgyógyászatra!most is mondta nekem a doki ha most is észlelek gondolkozás nélkül mennyek!
a lényeg:főleg feküdni kell!!!!!!!a nap 100%.-át pihenni kell4ez tuti a lányomnál mondták anno.a barna folyás sok esetben méhszájseb!ami álltálába közösüléskor keletkezik.
ha a babúval valami baj van akkor piros színű a folyás!
ezeket saját tapasztalatból mondom4
a lányom elmúlt 2 éves a folyás ahogyan betöltöttem a 3 hót szerencsére elmúlt,de tudok olyanról,hogy végig terhesség alatt megvolt!
Szia
igen én is jövő héten kell visszamenjek, reménykedve szívhangban
de sajnos a barnám nem múlik sőt...
és lépek is mert nem akarok sírni...
mindenkinek jót!
Szia!
Nem a megrepedt tüsző helyén, a petefészekben van a ciszta? nekem 16 éve ott volt, a terhesség alatt szépen felszívódott.Szerintem ne aggódj. A ciszta 55 mm alatt nem gáz.
Jaj istenem!!! én sem tudom mi lehet, de nekem a barátnőm is ciszta mellett lett terhes és úgy szült. A gyerkőcnek meg semmi baja nem lett...most volt 3 éves és makk egészséges.
Ilyen kis foltok állítólag lehetnek és normálisak, de valóban ha valami gond van, akkor inkább menjen el magától és bízzunk a természetben, hogy jól és jót cselekszik.
Szorítok, hogy minden rendben legyen!!!
Mikor kell vissza menned kontrollra?
Sziasztok!
Ma du-án a mosdóban láttam egy kis rózsaszínt a papíron.
Rohantam a dokihoz megvizsgált nem látott semmi kórosat de írt fel rutascorbint(aminek a beteg tájékozatóján az van, hogy terhesség és szoptatás alatt nem ajánlott, nem is értem!)látott egy 46mm-es cisztát tisztára ki vagyok miatta meg látott egy 6mm-es gestatios gyűrűt embriócsomóval!
Csoda, hogy ezt is látta hisz pont ma vagyok még csak 5 hetes!
Lányok úgy izgulok!Mi a francért van ott az a ciszta nem lesz tőle baja a babynek?Meg egyáltalán!Mi volt az a rózsaszín?
A doki azt mondta, hogy szerinte megmarad a baba, de ha nem, akkor az 90%-ban fejlődési rendellenesség miatt következik be és akkor ez jobb is így!
Félek!Akarom ezt a babyt!
Lányok, ha készült, vagy készül UH kép majd tegyétek fel. Segítsük egymást a bizonytalanságban.
Köszi
Szia Szamy!
Ma vagyok 5+6 napos.
Jó.Sokan mondták, hogy túl korán megyek,de azért én biztos szeretném tudni, hogy legalább jó helyen van.Meg néha görcsölgetek,de úgy rendesen...nem tudom.
Hát, a ruhákkal jól kifogtad,tényleg nem is gondolnám,mert ugye mindig hallom, hogy a kisebb elhordja a nagyobb ruháját.De majd talán később,amikor a kicsi már nem annyira pici./én is júliusi vagyok/
Málaga.Jó messze van még innen Barcelonától is.Pont félúton vagyok tőletek.
:) Elvileg én is mert az utolsó mensim május 2-es.
Lehet nekem is el kéne mennem dokihoz korábban és nem megvárni a megbeszélt időt...addig még több mint két hét van.
A kiscsajom júliusban lesz két éves, tehát épp 2,5 lesz mire a másik megszületik :)
Pont azt néztem, hogy mivel fél éves eltolódás lesz köztük, így semmilyen ruha nem lesz jó majd a másikra :( Nincs kis méretű overalom de talán még egy kabátom sem; lesz nagy beruházás.
Az egyik barátnő-féleségem (bár már rég nem beszéltünk), volt középiskolás osztálytársam is Spanyolországban él, ha jól tudom Malagán a magyar konzulátuson dolgozik.
Hát hogy mit kéne látni? Nem is tudom, petezsákot , meg talán 8 hét körül már szívhangot is ha jól emlékszem.
A kislányod mennyi idős?
Számításaim szerint 6+4 napos leszek amikor a dokihoz eljutok.Minek kell látszódnia már?Ha a baba még nem,az lehet, hogy még korai.Nem?