2011 januári babák (beszélgetés)
Lakóhely Spanyolország??? Na ne máááááááááár
:) ott biztosan nincs olyan szar idő mint itt
Üdv köstünk Kismami!
Ő lesz az első babód?
Nekem elvileg jan6 lesz a kiírásom, bár még nem voltam dokinál - majd meglátjuk.
Sziasztok!
Én is csatlakoznék hozzátok.Április 30-án teszteltem pozítivat és számításaim szerin jan. 10-e körül szülök.Köv. hét kedd doki.Már nagyon izgulok.
Szia Szamy :) Gratula!!! És mit mondott, hány hetes napos vagy most? Olyan 8-9 hetesen van szívhang ugye?
Hol van a napló? mert nem találom :(
Meg volt az UH!
Már van szikhólyag és embriócska kezdemény is.
A petezsák az kisebb mint neked, mert 0.8 körüli.
A naplóban van a kép. Egy hét múlva kell menni. Akkor kell lenni szívhangnak, azt mondta a doki.
Hát akkor legyen, ahogy szeretnéd :)
Nem tudom, mik és milyenek a hátráltató, nem megfelelő körülmények,de ugye a babó megszületéséig még úgy is lesz hátra egy kis idő.
Ezt Nektek kell tudnotok!
Sziasztok!
Vettem ma egy tesztet, és negatív...
majd írj te is, mikor mész uh-ra
neked akkor már biztosan nagyobb lesz a babó!Ha nincs panaszod , szóval biztosan elég 7-8.hét körül menned.
A kórházi szakrendelésen rám is néztek mért jöttem ilyen korán, de nem érdekel... , meg valamiért a papíromra mindenféle magyarázat ok nélkül azt írták a diagnózishoz hogy fenyegető vetélés... és a kis barnázás miatt inkább mentünk magándokihoz mert arra nem mondott a szakrendelésen senki semmit, hogy mi lesz vele... lehet csak mert első baba, de inkább óvatosabbak leszünk, és futunk felesleges kört, csak legyen minden rendben.
Köszi! Reméljük legközelebb a szívecskéjét is hallhatjuk már! Jövő hét szerda.
Nem, ott kimondottan arra gondoltunk, hogy ír fel gyógyszert, hogy támogassa a bábát, ha ne tán azon múlna, mivel barnáztam, másik doki azt monda, hogy méhszájseb miatt van (ez ügyeletes orvos volt), de ez nem tuti, a magándokim azt mondta kicsi méhszájsebet lát.
De ha már így kérdezted, válaszolok:
egyébként egy hete nem igen merünk összebújni,főleg mert ugye barna volt, ha doki kimondja hogy miden ok, majd oldódunk biztosan, addig megpróbáljuk másképp pótolni ;) Engem mondjuk leköt a babó gondolata jobban, Párom kicsit kívánosabb, bár már én is kívánnám, de most fontosabb a babó mind a kettőnknek!!
Nagyon drukkolok Neked!!!!!!csuri-csuri
Ne idegeskedj!
Nekem 4+5nél mutatott erős csíkot, de doki még nem látott, szóval még akármi is lehet.
Bár néha érzek kisebb görcsöket, de az szerintem lehet a méh növekedése is.
Jaj de jó, gratula az uh-hoz és a kis babóhoz! Bárcsak már én is itt tartanék....no de majd 3 hét múlva :)
Az óvatosság mit jelent? No szex????
szia
én csak a tesztes kérdésre tudnék válaszolni
nekem 28 napos ciklus mellett az a teszt lett kb egyforma erős csíkos mikor úgy egy hete késett már, 25-ös érzékenységű teszttel.
Drukkolok a jó hírekért!
Hát ma én is két helyen voltam, először sztk, aztán magán, sztk-n nem sokat mondtak, és szikhólyagról sem volt szó, de magándoki azt is nézte, és ott a szikhólyag, lehet nálad is csak felületesség, nem nézte jobban csak lemérte a petezsákot azt csók.
Jó éjt
Sziasztok!
Üdv az új csatlakozóknak!
Én hétfőn már nem bírtam magammal, elmentem a sztk-s rendelésre (magándokihoz sajna csak 28-ára kaptam időpontot:( ). Hát nem sok jó hírrel tértem haza. Mondjuk képernyőt nem is mutatott, annyit írt a papíromra, h 19mm-es petezsák (nem írja, h ez átlag érték vagy legnagyobb méret-e), embryo még nem látható. Egy hét múlva kontroll uh... 6 hetes terhességnek írta. Hát nem tudom, sztem annak nagy a petezsák, és gyanús, h üres még. (Arról nem mondott semmit, h szikhólyagot lát-e vagy sem, én meg hirtelen nem kérdeztem.) A kérdésemre, hogy akkor ez rosszat jelent-e, annyit mondott, h azért kell a kontroll uh, h erre válaszolni tudjon. Parázok, szó mi szó... Főleg, h ugyan nem tudom, h mikori lehet a terhesség (nem volt ciklusom még a szoptatás miatt), de ápr.19-én negatívat teszteltem, május 4-én nagyon erős+ volt a teszt, szóval gyanítom, h valamikor 9. és 15. közt hoztuk össze... (nektek hanyadik napon vált erőssé a 2.csík?) Tehát 6 hetes körül lehetek, de akkor már azt hiszem nem illene üres petezsákot látni... Hétfőre bejelentkeztem egy tuti uh-s helyre, ott majd okosabb leszek. Sztk-ba max. utána megyek vissza, ha visszamegyek egyáltalán... Nem bírnám idegileg az órás várakozást... Hát ez van, azért próbálok bizakodni.
Mindenkinek gratulálok, és drukkolok, aki még teszt előtt áll!!
Gyarapodjunk és had segítsük egymást!
Puszi
Drága Szamy
akkor holnap várjuk Tőled a beszámolót!
A naplódba a fekete keretű számláló valamiért többet mutat mint 6 hét, vagy nálam nem jó valami?
Szia Szamy!
Nagyon kedves vagy :), csak gyors visszaolvastam!
Nos ez volt az a dokinál:
menzi szerint mi ma 6hetes 1 naposak vagyunk
Viszont uh szerint úgy néz ki fél hetet kb elvagyunk maradva :S, 5 és fél hetes:
6,7 mm petezsák és láttunk benne szikhólyagot :) Szívhang még nem volt.
De doki szerint ez a ciklusba is beleférhet! A méhemet is jól megnézte, rendben van, de mivel barnáztam/barnázok írt fel utrogestant bogyóban, napi 2*1-et kell bekapnom 15 napig, s remélhetőleg a barna is elmúlik általa. Ő is látott kis méhszájsebet, de azt mondta inkább legyünk óvatosak, nem fogja csak erre a barnát. És hogy az gyógyul.
Egy hét múlva megyünk vissza, és nagyon reméljük, hogy behozzuk a lemaradást, és hallhatjuk is akkor már a szívhangot is! Nagyon bízunk!
És a doki nagyon rendes volt, minden elmutatott, mondott, megnyugodtam tőle.Nála maradunk szerintem!
encsibaba
én a 32. nap reggel egyértelmű pozit kaptunk 25-ös érzékenységűvel, 28 napos ciklusos voltam amúgy.
Szerintem ha baba van nagy valószínűséggel már kimutizza, de neked kell érezned! Mi várunk!
Kívánom legyen úgy ahogy szeretnéd!
Nikletty, nagy izgalommal várom az Uh eredményét.
Én holnap megyek a meddőségi kp.-ba, 6 hetes és 0 napos leszek.
encsibaba
én akkor teszteltem először mikor 4.napja késett
Puszi
KEdves Alina
ezt tök kedves tőled!
Majd fejleszthetjük!