2011 januári babák (beszélgetés)
Ma voltunk mérésen. Ha lenne olyan, hogy legkisebb baba cím, szerintem még mindig mi lennénk a befutók
5550 g és 62cm :-)
Kis cuki! Egész jól viseli az ortopéd cipőt és nagyon aktívan gyakorolja, hogy négykézláb állásból hogyan is kellene kezdeni a mászást
Milán 20 hetesen volt 8650 g. és 68 cm.
De kikészít ma.....
milyen nagy a Milán is:)mennyi kiló és centi?
és nagyon cuki minden babuci:)gyorsan megnéztem mindenkijét:)))
köszönöm:)
szopizik ezerrel:)
pár hete gyümit,délben alma,banán,meggy,és már várom mikor lesz barack:)bizti szeretni fogja. vízzel vagy gyümilével itatom:)
fogunk még nincsen.
a kis kádat a babahordozót a nyári kocsit kinőtte:(((((alig tudom beletenni:(((
a lányom az utóbbi hetekben teljesen kiborít olyan rossz.ugye már mehetne oviba,de megvárjuk a szeptembert..ha bírom addig idegekkel.de amúgy is olyan kövér vagyok,hogy utalom magamat.nem merek fogyózni, szoba biciklizni lenne jó.de fáj még a hasam alja a császár végett.nem tudom mikor fog elmúlni:(((
Aztamindenit! Szép nagy babuci!:)
Miket eszik?
Sziasztok!
ritkán jövök,mert eléggé lefoglal a két pici gyerkőcöm:)
7.-én volt Zsombor 5 hónapos:)
súly:9800
74cm
már forog s a védőnő azt mondja, hogy 7-8 hós baba szellemi szintjén van:)
nagyon büszkék vagyunk rá:)ilyen volt a lányom is:))))további szép babaázást nektek:)
Ma voltunk kontrollon csípőszűrésen (elsőre nem volt semmi gond). Észrevette dokinéni, hogy kicsit befele állnak a lábai és szegénykém most egy gyönyörű ortopéd cipőt kapott 24 órás viseletre 6 hétig, pedig már most unja hogy rajta van :-)
Holnap meg megyünk mérésre, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyit nőtt.
Sziasztok! Június 10-én bújt ki a jobb alsó fogacska, másnap a bal alsó is. Már kb az 1/3-uk kint van. Kevésbé viseli meg, mint amire számítottam, de persze vannak nyűgös és fájdalmas időszakok.
Ami viszont gáz, az az, hogy tűhegyesek...:S Ha véletlenül szopi közben ráharap a cicimre csillagokat látok. De már megbeszéltem vele, hogy nem szabad. Remélem hallgat rám:)
Képzeljétek két napja csak hűget Milán. Eddig olyan szépen aranyosan beszélgetett, hogy ajajaj, meg gajgaj stb, erre most csak ennyi, hogy űűűűű, eűűűűűű, hühühühühüh.
Túl sokat akarok biztos, hogy beszélgetés is meg forgolódás, nem megy egyszerre.
Nagyon ügyes ! Gratulálok :-)) Az én lányom 5 napig csinálta és azóta csak a hátáról a hasára ...
Őszibarack? Nálunk nagy sláger, almával is imádja a kicsikém
A fejelés nálunk se ritka esemény, de meg se kottyan neki, csak meglepődik (na persze nem durván fejel)
Nálunk inkább az a nagyobb gond, hogy Polett állandóan kapar (mindent), hiába vágom a körmét, egy óra múlva már megtudja sérteni az arcát. Ezen leginkább azért aggódom, mert nekem van egy sérülés az arcomon amit csecsemőként így szereztem és azóta nő velem
hogy álltok a sérülésekkel?
Valószínű én vagyok béna, vagy Milán nagyon mozgolódik, vagy mindkettő, de 2 nappal a 4 hónapos oltás előtt a hordozóba volt az ölembe, és kinyitottam az ablakot, ő meg valahogy kifordult , és lefejelte az ablakot. Volt egy lila mokesza, aztán tegnap a pelenkázón a falon lévő mintát akarta elérni, és lefejelte a falat. (holnap jön a védőnő) Szerencsére nem látszik és nem lilult be. Mondtam, hogy már rám fogják küldeni a gyámügyet. Pedig úgy vigyázok rá. És ilyenkor úgy elkeseredek, hogy nem vagyok alkalmas arra hogy vigyázzak a kis
tündéremre.
képzeljétek ma azaz 20 hetesen és két naposan végre Milán megfordult a hasáról a hátára. Többször is. Korábban már egyszer kétszer megcsinálta, de ma már tökéletesre fejlesztette. Úgy vártam már!:)
Ja, ma evett barackot. Húzta rá a kis száját, de gyűrte befele. Holnap kap többet. Aztán barack almával verzió jön.