2011 januári babák (beszélgetés)
Jaja, max annyin aggódok, h tudjam, h menni kell. És az is jó lenne, ha nem kellene menni már ctg-re. Ok jövő héten 2szer kell menni, de utána minden nap.
És azt honnan fogják tudni, hogy már nem jó bent a babának, és h a magzatvíz zavaros???
Gratulálok :)))
Konnyen szültél?
Ne aggódj, semmi nem lesz, minden a legnagyobb rendbe lesz. Én mondom neked megyek 2* szülni mint mandulát szedetni. :))))
Sodródunk az árral, és végig arra gondolunk majd, hogy ha ennyi nő már kibírta a világon, és hát néhányan milyen korulmények kozott szülnek..... Akkor nekünk sima ügy lesz....
Én legalább is így indulok neki....
Én igazán már túl szeretnék lenni "életem legszebb élményén". Valahogy nem tudom elhinni hogy az lesz. De azt tudom, hogy a babucika kárpótolni fog mindenért...
Én nem készítettem semmi zenét kivéve amik a telefonomon vannak. tankcsapda metallica..., de feltettem rá Balogh Béla meditációs zenéit is..
Engem jól megvizsgált a doki. Ott nem is fájt, mikor csinálta, és 2 napig vérezgetett...Mi lesz itt???
Sziasztok!
Én is eltűntem egy kicsit, de már megvafygok közben megszületett Boti baba, január 12-én 3óra 10 perckor 3650g-mal és 50 cm-rel természetes úton, ami nagy vágyam volt!
Milyen a gátmetszés utáni varrat szedés? Holnap megyek és nagyon félek tőle. Jobban mint a szüléstől. Fáj nagyon???
Akik már szültek, kinek mennyi ment le szülés után?
Sziasztok lányok! Nekem is van még elvileg 6 napom,de már én is egyre türelmetlenebb vagyok. Már nagyon szeretnék szülni. :-)
Délután óta eléggé keménykedik a hasam,de ezenkívül semmi jele,hogy mennénk szülni.
Én is bízom a holdtöltében és a hidegfrontban. :-)
Audrey!Mi kedden megyünk ctg-re,és hát én is nagyon remélem,hogy nem azt mondja megint,hogy totál zárt vok. Nekem tegnapelőtt este sikerült férjecskét rávenni is egy együttlétre,de semmi hatása nem lett,azonkívül,hogy egész jól esett. :-)
Én ma is mindent elkövettem, hogy legyen valami, de tök nyugodt. Már olyan régóta nem rúgott, hogy aggódok. Ellenben most (az utóbbi pár órában) volt néhány méh bekeményedés, de semmi mensire emlékeztető görcs... pedig ma annyit sétáltam, mint máskor 1 hét alatt.
Holnap reggel 7-re megyek ctg-re, aztán vizsgál a doki. Remélem végre nem azt mondja, hogy még mindig totál zárt vagyok. Páromat próbálom rávenni egy kis szexre, (hátha attól..) de nem akarja (félti a babát).
Én azt álmodtam egyszer, hogy 14.-én, de ez nem jött be. Szerintem 19. környékén sokan fogunk szülni, mert telihold és hideg front is.
Én csak szeretném, hogy 21 előtt szülessen!És ne legyen vízöntő, de hát majd odafent kitalálják...
Sziasztok lányok! Továbbra is egyben vagyunk. Gratulálok mind új babához, ha nekem lesz RLindi fog értesíteni benneteket.
Egyenlore semmi jele a szulésnek, semmim sem fáj, na néha egy icipici gorcs a hasamban, de semmi extra.
Szerintem nem lesz itt baba, csak 19. után, teljesen ezt érzem. Csutortokon, vagy pénteken esetleg hétfőn bent fognak majd a kórházba és el fogják indítani. Ezt érzem napok óta. Végtére is azt szokták mondani az anya megérzi ezt, hát én ezt érzem nagyon határozottan hetek óta. Nem tudom ti hogy vagytok ezzel.
De nem is bánnám ha így lenne, mert a férjem eléggé aggódos típus, szerintem ot fog kelleni ápolgatni ha vmi mégis lenne, már így is túlzásokba esik néha, ha csak nem szólok viszza neki halálra van rémulve. :)
Lányok, akik már babáznak, ti megéreztétek, hogy kb. mikor szültök?
AUDREY79, ANTONKA nektek vannak érzéseitek, hogy mikor fogtok szülni?
sziasztok!
régen nem voltam.
sajna most jöttünk még csak haza a kórházból:(
végül császármetszéssel jött a világra:Kovács Zsombor Péter
2011.01.07.-én 11.7 perckor
4720g.mal és 54 cm.-rel.
sajnos zöld volt a magzatvíz és antibiotikumot kapott a baba 7 napig
már jól vagyunk.
aki már babázik mindenkinek nagy gratuláció:))
a többieknek kitartást.
tettem fel fotókat a babáról:)))
Lindi! Ha olvasod!!!
Hogyhogy Kamilla lett végül,és nem Johanna?????
Nagyon szép név különben mind a 2!!!
Sziasztok!
Amióta Zsola baba megszületett,nemigen van időm netezni...
Gratulálok én is minden újdonsült anyukának...akik pedig még a szülés előtt vannak,azoknak kitartást,erőt kívánok!És addig pihenjetek sokat,amíg 2:1-ben vagytok! :)
Tényleg 1 csoda ez a szülés,amit 1 nő átélhet a világon,semmivel sem hasonlítható össze!Olyan boldog vagyok azóta is,hogy átélhettem természetes úton a szülés pillanatát!
Majd vmikor megírom a szülés történetemet,de ahhoz sok idő kell,amiből kevés van!
Kérdeznék én a már babázóktól:
Hogy alakultok a napirenddel,összeszokással?
Hányszor eszik 1 nap,mennyiket és milyen sűrűn a picúr??? Éjjeletek hogy telik?
Van elég tejetek?Fejitek is???
Csak tejcsit adtok a babának,vagy esetleg mást is?Pl:tea,víz...mert nekem van aki ellenzi,van aki azt mondja lehet adni....
Nekem úgy néz ki,hogy bagoly típusú a kisfiam-ezt mondta a gyerekorvos,mert éjjel olyan ébren van,hogy csak na...és persze hangot is ad hozzá,hogy nehogy tudjunk aludni!Szóval a késő esti kajcsi után nem alszik el azonnal,hanem sír,minden baja van.Már gondoltuk,hogy hasfájós,de nappal kutyabaja...és amikor a karomba veszem,vagy mellé ülök simogatni,abbahagyja,de nem alszik,a szemei tárva nyitva vannak.....így kb.este 10-hajnali 2-3-ig virrasztok/virrasztunk mellette....
Napközbe 1 áldott jó baba,eszik,alszik...
Vmi tanács,hogy hogy lehetne ezen segíteni,hogy éjjel aludjon így,és inkább nappal legyen ébren???
Puszilok mindenkit!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok !
Monna: hogy telt az éjszakád ??
Pe80: Köszi, hogy leírtad. Már akkora hülyeségeket képzelek, h le sem merem írni...
Éjjel csuklott a pici, néha keményedik a pocim és itt-ott fájogat, de semmi komoly ...:-(((
Párom elvisz kajcsizni, hogy ne kelljen főzni és azért, h vigasztaljon.
??? Nos
Egyben vagy még???
Nagyon drukkolok Nektek!
Köszi a válaszokat Lányok, még mindig vannak görcsök olyan "hascsikarós"szerűek és az alhasi tájékon, de még nem rendszeresek, enyhék, és nem tartanak sokáig kb.10-15ms. Lepihenek és meglátom mi lesz.. ha "action"-al végződik a dolog, a párom jelentkezik majd ide a nevemben.
Jó éjt Nektek!
Szerintem pihenj le aludni.
Gondolom már össze vagy készülve a kórházi pakkoddal és nem kell sok mindent összeszedni ha menni kell.
Dőlj le aludni és várd meg mi lesz a vége.
Nekem hajnali 2kor jöttek a fájások de 4ig még tudtam így aludni mert enyhék voltak és rendszertelenek. Aztán 4kor zuhanyoztam, hajat mostam (tényleg mint ha nem is sietnék sehova sem) és 5körül kezdődtek a 10 perces brutálabbak.
Majdnem 7óra volt, mire elindultunk a kórházba és amikor ott megvizsgáltak már 5 centire voltam tágulva.