2011 januári babák (beszélgetés)
Én jan. 24. Én is azt szeretném, ha már kint lenne...
Amúgy 19.-én telihold lesz. Nekem kedd csütörtökön NST, de jó lenne ha már nem kellene mennem.
Antonka: Nekem nem volt ilyen, de barátnőmet megkérdezve neki minden vizsgálat után volt pár csepp az utsó hetekben. Ne izgulj !! Amennyiben nagyon idegesít hívd fel a dokidat, elvégre azért fogadtál orvost, hogy az ilyen esetekben legyen kihez fordulnod.
Krisztina:
Ne aggódj, 1 héttel többet úgysem várnak a születéssel. Nekem az egyetlen tünetem, hogy II. fokozatban érett a méhlepényem és vannak fájásaim néha néha. Viszont olyan zárt vagyok, mint egy svájci trezor..
Ma vettem egy fürdőt, majd elmentem kismama tornára, ezt követően fűszereset ettem és nagyot sétáltam...semmi tünet :-((
Nagyon köszönöm, hogy írtál. Már 2 napja szeretném, hogy valaki tanácsoljon valamit, de hát nem ment....
A doki azt mondta, hogy ha ez erősödik irány a kórház.Úgyhogy megpróbálok nem aggódni!
Te mikorra vagy kiírva?
Szia!
Nem szoktam írni csak olvasni, de muszáj írnom, mert látom más nem teszi. Szóval nekem is ilyen volt 2 napig, a 2.napon halványodott ma meg már nincs is.
Annyi a különbség, hogy nekem a belső méhszájam is nyitva van már.
Szóval szerintem holnap pihenj és ha még mindig nem múlik akkor konzultálj az orvosoddal! Mivel azt írtad inkább pecsételő szerintem ne aggódj!
Nekem is van mikor fájdogál a hasam, de mikor elkezdem nézni hogy mennyi idő telt el abbamarad. Már komolyan várom hogy megszülessen a kis drágám, mert tényleg nem tudom most sem, hogy menjek e ezzel a barna cókmókos folyásosdival valahova, vagy inkább pihenjek.
A kórházban 3 szor megnéztem, semmi nem volt. Úgy gondoltam, hogy minek vizsgáltassam meg magam megint, nehogy újból elkezdődjön. Erre hazaértem és ismét cuccos a tisztasági betét. Senkinek nem volt ilyen??????????????????????????????????
NA, sziasztok. Nem élénk színű, hanem barnás, és néha van egy pár csepp.De baromira idegesít a dolog. Ma voltam CTG-n, minden rendben, és megnézték a köldökzsinór áramlást is, és az is jó.
De nem tudom ez mikor fog elmúlni. Én ezt nem értem.Jó ma is járkáltam, de holnap nem fogok menni sehova. Remélem elmúlik mostmár. Vagy jöjjön ki a babuci, mert szarrá aggódom magam!
Akkor már kicsúszna:-DDD
Hidd el amilyen mákom van, még így is egyben maradok egy darabig, pedig már tényleg jó lenne nem 2:1-BEN LENNI.
Sziasztok lányok! Mi még egyben vagyunk, bár az orvosok szerint bármikor indulhat a dolog. Egyenlore ugy vagyok, hogy semmi jele nincs a baba érkezésnek. Állítólag, ha jovo hét csutortokig nem lesz semmi megyunk korházba, hát kíváncsi vagyok mi lesz. Semmi panaszom, szerintem én még februárban is terhes leszek :)))
Gratulálok az új anyukának. Hát nem semmi baba FANNI. :) Alig várom legyen róla kép. RLindi kicsi lánya is egy tunemény. Benne volt az újságban is. :)
Először úgy olvastam, hogy 5 ujnyira vagy nyitva, meg is ijedtem! :))
Te leszel a következő!!! megy a drukkolás!!!!
Köszi, de amilyen mázlista vagyok a kislány még így is bent marad néhány napig, azért van péntekre Nst időpontom:-DD
Én is sok mindent vettem a vaterán, szerintem nagyon jó, ( Én babakocsit, kiságyat, stb) van valami szabályzat ami köti ott is az eladók kezét, ezért nem mernek svindlerkedni.
Sziasztok, ma voltam dokinál és Nst-n ismét, már1,5 ujjnyira vagyok nyitva, nagyon minimálisan csepeg a magzatvíz, de a dokim szerint ezzel nem utal be kórházba, szerinte bármelyik pillanatban szülhetek, na majd meglátjuk, az én pici lányom 3kg körül lesz csak, tehát nem lesz túl hatalmas, de minden rendben van vele és mindig igen elevenen mocorog, én már eléggé fájok, a dokim szerint rejtett vajúdásom van, ami a többedszer szülőknél előfordulhat, hát én nem érzem annyira rejtettnek, na mindegy.
AZ Óriás babácskához gratulálok Eni26 -nak.
Eninek hatalmas gratula az óriási Fanni babához! :)
Nálunk is 3 hetet mondott a doktornő, de mondta, hogy még várjunk. Ezt nem azzal indokolta, hogy hideg idő van (volt akkor), még csak nem is azzal, hogy beteg Gyöngyös (még mindig náthás szegény, megy az orrszívás ezerrel sajnos), hanem azzal, hogy szmogriadó van (én úgy tudom, hogy még nem volt). Amúgy pont nekünk mondja, akik viszonylag zöld helyen lakunk (Budán és tőlünk pár percre van néhány park).
Na, megyek is, mert úgy látszik Gyöngyöcske kezd beállni 3 órára (eddig négyóránként szólt, hogy éhes, de most bömböl és Lea is rámol).