2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk! (beszélgetés)
Köszi a kedves szavakat. :)
Bár be is szereztem pár magnéziummal teli joghurtot plusszként.
Viszont ha olyan terhes vitamint szedek majd, amiben elegendő a folsav, akkor mellé nem kell külön már? Annyira nem értek ezekhez... :\
ne aggodj,pozitiv:)
Nekem is ilyen volt a legelso,es csak azert,mert korai volt,de pozitiv,szoval van baba:)vigyazz magadra nagyon,a sok pisiles is teljesen normalis,szoval tenyleg ne aggodj!Gratulalok:)
Úgy terveztem, a hatodik hét körül, de ha nem erősödik, akkor lehet már a jövőhéten. :\
Erősödött valamennyit igen, de nem valami sokat. :(
Pontosan ilyen. :O
Csak olyan nehéz várni..., de sztem ha következő teszt sem lesz erősebb, elmegyek dokihoz. :\
Igyekszem, csak hát nha. :)
Nem egyszerű. Meg ma egész délelőtt szúrkált a hasam, most meg feszítget. :\
Hát a teszt eredménye az adatlapon...
Nagyon vékony lett a csík kontrollhoz képest, viszont erősebb mint az előzőn... Szóval nem tudom.
Elég sűrűn járok pisilni igen, meg émelygek nagyon. :\
Ne is mondd. Mondjuk most van egy olyan furcsa érzésem. Mintha megakarna jönni. Pedig még reggel meséltem is másoknak, hogy milyen jó, hogy ez elmúlt, erre csak előjött. Azóta szinte rohangálok a wc-re ellenőrizni. :\
Lehet nem erős a babám. :(
Hát elvagyok. Semmi változás. :)
Ma elég könnyen tudtam enni, szóval nem émelyegtem utána, szóval most jól tele vagyok. :)
Talán annyi, hogy könnyebben elfáradok, meg hát ugye a szédelgésem.
Oké, akkor 11. :) Holnapra 10 fokot mondd. :) Abban már csak nem fagyunk meg. :P
Bár szerintem sarasodni fog, szóval feljövetel után kutyát fogok fürdetni. :)
Mondjuk 10? Vagy 11? Melyik legyen? :)
Mert akkor úgy időzítek a reggelivel, meg hagyom tovább lustálkodni a kutyókat.
Hát, végülis nekem jó, bár a Párom nem lesz itthon, mivel megy piacra eladni pár fölöslegessé vállt dolgot. De én ráérek. :) Majd viszek le jutifalatot, úgy csak elbírok két kutyával. :D
Hány fele gondoltad? :)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2012. júniustól babaproject - Beszélgessünk, amíg összejön!
- 2008 szeptemberében született babácskák anyukái beszélgessünk!