2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk! (beszélgetés)
Igen, szerencsére engedik. :)))
Valamelyik nap elhozhatnád Dokit játszani.
Nem vészes. Egy 50 nm-es lakás rezsivel együtt fix 85 ezer. És akkor három havonta van elszámolás. :) Egy panelba is elkérnek ált. 30-35 ezret, csak ugye ott a rezsi a másik 40-50 ezer. :) Itt a rezsi valamivel olcsóbb.
Már régóta nézelődünk, mert barátnőm anyósa az igazgató ott, szóval mindig szólnak, ha van valami akció, vagy jó lakás olcsóbban kiadó. :)
Nem fáj, semennyire sem. Még annyira sem, mint mikor mensi előtt fájni szokott. Nekem csak annyi, hogy amit megeszem, utána visszakívánkozik, mintha nem esett volna jól. Megha felállok, akkor megszédülök.
Nem, nem tudja. Nem is szándékozom neki elmondani, csak ha már elmentünk innen. Április elsején költözünk albérletbe a Tisza Palotába. :)
Nem akarom, hogy befolyásoljon, mert ő biztos nem örülne a babának, azzal jönne, hogy nagyon fiatal vagyok. Nekem meg most ez az, ami egyáltalán nem hiányzik...
Hát még nem. :(
Folsavat mindenképp, de mellé fogalmam sincs. :\
Szerintem azt, amit elsőre javasoltál. Valami Femibion volt a neve? :)
Most jöttünk a boltból, tele volt a kosár és felrakta a többinek a tetejére. Pont jött oda a Spar-is biztonsági őr, és mondja nekem, hogy vegyem már le. Párom azonnal oda kapta a fejét és már mondta is, hogy majd ő emelgeti. :D
Alakul, határozottan jobb állapotban van mint délután. :) Akkor még nem igazán fogta fel, hogy húha ez komoly, de azt hiszem már kezd tudatosulni benne.
Remélem. :)
Egyenlőre ez is több a semminél, már ennek is örülök. :)))
Most csináltam délután kettőkor. :)
Köszi, igyekszem. Remélem két nap múlva már erősebb lesz a csíkocska. :)
Nekem etéren nincs tapasztalatom, de hátha valaki tud okosabbat mondani.
Gratulálok a babához. :)
sziasztok
Én 10 hetes vagyok és sajnos az elejétől van vérezgetésem. kaptam duphastont attól úgy tűnt jobb lett. Pár napja viszont erősödött. Minden héten néznek uh-n, szerencsére eddig minden rendbe. Volt így már valaki? Nagyon félek mert volt már egy terhességem ami megszakítással ért véget.
Igyekszem vigyázni. :)
Szex az pont este volt, de akkor innentől erre is figyelek. :D
Még csak 3+5 hetes, mivel csak 25-26 naposak a ciklusaim. :)
Mindenképp magándokit szeretnék, majd elkezdek keresgélni, de ajánlásokat is szívesen fogadok. :)
Tünet nem sok van, csak annyi, hogy ha eszem, vissza kívánkozik az étel egy pár napja, meg ha hirtelen felállok bárhol, szédelgek pár másodpercig.
Na akkor holnap a gyógyszertárban kezdek. :)
Apa nem nagyon jut szóhoz még mindig. :D
De én sem. :))))
Segíts kérlek. :)
Mit szedjek?
Eddig semmit sem szedtem, elképzelésem nincs mit kellene. Totál kezdő vagyok.
Apa megijedt. :D
Mostmár örül, meg emésztgeti, de ő sem hitte, hogy egy alkalomból sikerül. :)
De kedves vagy. :)
Mindenképp élek majd a lehetőséggel, mert nem vagyok jártas etéren. :)
Mikor ismételjem szerinted a tesztet?
Jajj istenem, nem lehet levakarni a vigyort a képemről. :D
Egyetlen egy alkalommal nem volt megszakítva. :D
De nem is gondoltunk bele a babóba. :)
Csak tegnap mikor nem jött meg, akkor kezdtem el töprengeni. Később akartam tesztelni, de nem bírtam magammal. :)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2012. júniustól babaproject - Beszélgessünk, amíg összejön!
- 2008 szeptemberében született babácskák anyukái beszélgessünk!