2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk! (beszélgetés)
Szisztok,lehet h hülyeség de szerintem megmozdult a kicsi,már érzem kb 5-6 napja h valami motoszkál bent,de olyan mintha vmi kis buborékok lennének,szerintetek 14 hetesen lehetséges????
Köszönöm aranyos vagy ,majd doki után azért beszámolok itt neked hogy mi volt meg minden...puszi
Majd azért írj ám mi van veled jobban vagy e és hogy mit mondott a doki:)
Nincs netem, most is telorol vagyok. Majd jelentkezem. Vigyázzatok magatokra.
Nekem is ez volt az első tünet, hogy kegyetlenül égett a gyomrom meg émelyegtem állítólag jó rá a keksz,gyömbér,és a hideg víz:)nekem sajnos semmi nem jött be 5 percenként rágcsáltam a kekszet mert azt hittem megőrülök a fájdalomtól:((Ja és semmi kaja dologra nem tudtam ránézni kegyetlen érzés volt az a pár hét ahogy szenvedtem de mindenképp kérj a dokitól valamit ha nem ér már semmi gyógymod állítólag írnak valami savlekötőt amit kismamáknak találtak ilyen helyzetre ki.Sok sikert és kitartást:DDD
Köszönöm szépen ,nem külön szedem a folsavat hanem a terhesvitaminomban benne van és majd 2 hét mulva az orvos mindent elmond gondolom..
Köszönöm szépen,a menszimnek már meg kellett volna jönnie és azért teszteltem mert 2-3 napja éreztem h ég a gyomrom,nyom és émelygek rendesen
Gratulalok:):)Biztos,hogy kisbabad lesz,ha ket csik van a teszten:)Szedj folsavat,ha meg nem kezdted el,megvedi a picit:)Sok sikert:)
Akkor halkan de gratula:)ha van 2 csík az bizony baba okozza akármilyen halványka is mikorra nem várod a menszit?Képet rakhatnál fel a tesztről:D
Sziasztok ugy néz ki csajok hogy nekem sikerült most teszteltem és 2 csik megjelent a másik kicsit halványabb az igaz háááttt nem tudom...pár nap mulva csinálok még egyet az elsö vizelettel is és csak annyit tudok mondani hogy a palástfütea a hunyo az tuti mert csak ebbe a honapba kezdtem inni és lehet hopgy sikerült?De nem élem inkább bele magam...
Jól köazi tanulok nagyon nekem junius eleje körül vizsgám lesz tavaly beiratkoztam egy tanfolyamra amúgy már jobban viselem a dolgot bár sokszor eszembe jut a terhességem annak ellenére, hogy nagyon szenvedtem a tünetektől már szívesen lennék újra babás de tudom várni kell
Szia,jól vagyunk minden rendben van.Tegnap voltunk belgyógyászaton ott is minden oké volt.Nagyon elfoglaltak vagyunk,szombathoz 2 hétre itt az esküvő.
Na és veled mi a helyzet,hogy vagy?
Szia mizu?Hogy vagytok?:))
Borzasztóan vagyok. :(((
Pont most írtam egy másik fórumba, hogy ez a baba valamit elrontott bennem... így vissza kell mennem a dokihoz mindenképp, mert ez így nem állapot...
Hát az pedig készültem megint sétára dokival:(na mindegy jövőhéttől már állítólag megint jó idő lesz:))
Hát ramaty idő van sajnos. :(((
Kár, hogy nem tartott tovább...
Remélem hétvégén jó idő lesz mert akkor elsétálnánk mink is arra fele igen tudom emlékszem mondtad azt a területet de kicsit félnék nehogy a kutyusok kiszaladjanak a kocsi útra de mondjuk jó nagy csak elég nekik akkora terület
A bácsival az elkerítetlen nagy füves placcon találkoztunk, már nem is egyszer. :) Erre jár haza. Gondolom akkor a töltésről jön. Ahol elengedtük a kutyákat a focipályán, ott van ez a rész nem messze. Még mutattam is, a másik ház háta mögött. :) És azt hiszem mondtam is, hogy az a baj, hogy nem elkerített. Bár már Belláék elég jól megszokták, mióta megint sűrűbben járunk oda. De a ramaty idő miatt megint nem tudtunk kimozdulni... :S
Szia Jucuska25
Mi is 16.-án voltunk uh. Mindent rendben találtak, azt mondták az értékek jók. Nekem nem részleteztek annyi adatot mint neked a kopona méreyről nem mondtak semmit. Igaz elég rossz minőségünek tünt nekem az uh gép. Sajnos még mindig feküdnöm kell de lassan a gyógyszert elhagyhatom. Remélem hamarosan minden rendbejön, kikészülök a fekvéstől. Örülök hogy veleyek mindrn tendben és hogy kiderült hogy nem kulancsod van. Vigyázz magadra. A töbieknek is minden jót kívánok.
Én a töltésen szoktam látni az idős bácsit Pollyval ha ott taliztál vele akkor egyről beszélünk ennek a bácsinak régebben egy vizsla kutyája volt egy vékony ősszes bácsika én még idáig mindig a töltésen láttam ez a tér ahol szoktatok lenni ez a bekerített pálya mellett van ahol van egy ovoda van bölcsöde előtte?A molnár utca ahol van egy ilyen nagy gépház is a területen rajta vagy mi?
De jó:))Minden oké de telik ez az idő:D Képet nem kaptál?Gondolom jó nagy volt már a baba
Niki, mi ma is lennt voltunk. :) Újabb beagle-l bővült az ismerettség, egy Polly nevű kislánnyal. :) Ma is vagy négy órát ültünk lennt a nagy zöld füves placcon, lennt volt ismét a kis beagle is, vele is sokat futkároztak, egy lány vizsla is volt arra elég sokáig, vele labdáztak, aztán egy törpe tacskó... Annyira jó volt ücsörögni a fűben, sütött a nap, az ebek teljesen kifáradtak. :)
Jucuska köszi kérdésed, nagyon örülök a jó időnek, alig jutok a géphez. Folyton lennt vagyunk. :) Velem minden rendben. Nha, az ultrahang az jó, itt kaptok majd képet? :)
Nyugi, biztos minden rendben lesz! :)
Sziasztok,hogy vagytok,mi újság Niki,AnisszaXx,Anzy?Mi holnap megyünk ultrahangra és terhesgondozásra,remélem minden rendben lesz,holnap már meg lesz a véreredmény is.
Remélem jól vagytok,puszi!!!
tegnap én is odavoltam a töltésen és 2 kislány beagle el találkoztunk jól eljátszottak dokival de jött egy nő egy vizslával fiú volt na aztán majdnem összeverekedtek doki nincs jóba a fiúkkal
Hát mink is megvárjuk a 3 hónapot aztán majd meglátjuk még lehet mi is várunk egy kicsit sok volt ez a sok csalódás így egyszerre még kicsit pihenünk aztán újra próbálkozunk
Rendben. :) Majd megpróbálok össze szervezni valamit, hátha... Bár a gazdák idősebbek, nem tudom mennyire kaphatóak ilyesmire, de próba cseresznye. :)
Hát... jövőhónapban még nem. Legalábbis így döntöttünk. Most úgy érzem, nem akarom elkapkodni, szépen kivárom míg elmegyünk, berendezkedünk ilyesmik. Utána majd alakul.
És nálatok etéren mik a tervek?
Na akkor úgy néz ki gyűlik a beagle kutyus valamikor majd elnézünk dokival arra fele.Akkor jövőhónapban újra baba projekt?
Képzeld, tegnap össze futottunk egyik ismerősünkkel, neki is beagle kutyája van, Luca. :) Most fogták fogyóra a "kisasszonyt" de két hét alatt sokkal mozgékonyabb lett. Hatalmasat játszottak a kutyák. Később pedig lehozták a kis beagle-t, aki még csak 7 hónapos. Elsőre engedték el, de nagyon szépen eljátszadozott a többiekkel. :) Szóval alakul itt a "beagle banda". :D
Jól vagyok én is köszike örülök a jó időnek legalább lehet megint hosszú kutyasétáltatást is beiktatni volt olyan pár éve, hogy eljöttünk délelőtt és este mentünk dokival haza jó volt így csavarogni:))
További ajánlott fórumok: