2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk! (beszélgetés)
Annyira örülök,hogy szinte mindenben egyezünk,én dolgozok még,betettek irodára és így elég jó.
Te is írj le mindent,szeretnék tudni mindent!
Nagyon vigyázz magadra!!!!
Szia jucuska25
Az uh-n azt mondták szeptember 24.-ére várható a szülés. A baba 48 mm a mérete alapján én is szept 23ra vagyok kiirva. Hányingerem nincs nem is volt igaz ez nem mindig jó. Azt halottam akinek van hányingere kissebb az esélye a vetélésre. Én már jó pár hete nem járok dolgozni mert sajnos sokszor vérezgettem. Remélem most hogy a 12. hetet betöltem ez változni fog. Szeretnék még visszamenni dolgozni de a babát nem fogom veszélyeztetni ő az első. Vérvételen a 6. héten voltam azóta nem. Genetikai uh jövőhéten lesz ez a kötelezö uh. Remélem itt is ugyanazt mondják mint a magánba. Irj hogy mi van veletek.
Szia lyzzi
kőszőnöm a biztatást. Biztos jó lehet már érezni a babát. Probálj sokat pihenni ha meglessz a baba még inkáb ő diktálja a napirendet. Persze már én is erre várok.
Itthon nagyon jó az idő. :)
Legalábbis Szegeden. Már két napja süt a nap, bár van, ahol még mindig latyakos a talaj..., de sebaj, csak maradjon ilyen kellemesen "langyos" idő. Egy vékony pulóverbe meg mellénybe szaladgálok már két napja, hatalmasakat sétálunk a kutyákkal. Ki kell használni, mert ebben a bolond időjárásban ki tudja meddig marad meg. :\
Nagyon kíváncsi leszek a fotókra. :) Szépen gömbölyödik már a pocid. :)
Szia,Te is nagyon vigyázz magadra és kis babyre,velem minden a régi és rendben!!!
Puszi
Szia Anzy
Én éppen ma töltöm a 12. hetet, 13-at tölteném de egy héttel korábbi a terhességem,tehát nem a 14.nap fogant hanem késöbb.
Hétfőn voltunk a 12 hetes uh-on amit elvégeztek de a nyaki redős vizsgálatot nem végezték el mert nem töltöttem be a 12 hetet,így majd szerdán megyek ezekre a vizsgálatokra.
Hétfőn párom is rákérdezett a nemére de azt mondták h ez nagyon korai még.
Pénteken voltam vérvételen,levettek 7 v 8 kémcsővel,azt hittem már mindet leveszi:)
Amúgy velünk minden rendben van,hétfőn volt 48 mm-es és tapsikolt a kis lábával,nagyon édes volt.
Lekopogjam nagyon jól viselem a terhességet még hányingerem sem volt egyszer sem.
Mikorra vagy kiírva?Engem most szept. 23-ra írtak ki.
Na és veled mizu,mesélj el mindent ,kiváncsi vagyok!!!!
Sziaszto csajok!
Hallom,hogy otthon nagyon jo ido van,most kicsit irigyellek ezert titeket:) Nalunk az ejszaka havazott,bar delelelott el is olvadt,de azert eleg szurke latyakos ido van kint.Kepzeljetek,mostanaban nem tudok aludni,ma is mar hajnali 3-kor fent voltunk mindketten a Picivel,mar kenyelmetlen a fekves.Delelott tudom csak kialudni magam,ha a ferjem mar elmegy dolgozni.Rendszeresen fejfajasra ebredek,de turhetoen erzem magam. 28-an megyunk a 28.heti ultrahangra,majd ismet teszek fel fotot.Mar alig varjuk,hogy megszulessen vegre:)Niki es AnisszaXx:jobbulast kivanok nektek!Jucuska:vigyazz magadra es a Babadra!Es jo babavarast kivanok!Ezt persze minden babasnak kivanom,a tobbieknek pedig sok erot es kitartast!
Szia Anzy!
Vigyazz nagyon magadra es a babadra is!A ak,nemevel kapcsolatban en csak annyit tudok mondani,hogy amikor mi voltunk otthon a 12. heten,nekem is azt mondtak,hogy kislanyom lesz.Ehhez kepest a 20.heti vizsgalaton mar mi is lathattuk,hogy fiunk lesz:) szoval szerintem a 12.heten meg nagyon korai megallapitani a nemet:) Sajnalom,hogy az elso terhesseged nem sikerult,es tenyleg nagyon vigyazz minden egyes mozdulatra.Nekem is volt parszor jele enyhebb verzesnek(rozsaszines folyas),de szerencsere semmi komoly gond nem volt.A 12.het tenyleg vizvalaszto,nalam a 13.hettol kezdve megszuntek a rosszulletek.Mi ma toltjuk be a 26.hetet,es mar nagyon turelmetlen vagyok,alig varom a Pici erkezeset.Naggyon rosszul alszom mostanaban,es persze a Baba is folyamatosan ebren van es rugkapal:):):)de ez nagyon jo.
En is kivanok neked problemamentes babavarast!
Szia Jucuska25
Olvasva a hozzászólásaidat kb egyidős babások vagyunk én most vagyok pont 12. hetes igaz ez az utoló vérzés alapján mert legutobb az uh-n egy nappal töbnek monták a méreteiszerint. A magán dokis uh-n nekem a baba ivott éppen a magzatvizből. Irtó aranyos volt párom is majd el olvadt. Neked mondtak valamit a nemére. Én totál meglepödtem mikor rákérdezett hogy akarjuk e tudni. Azt t hittem ehez még tul kicsi. Ok végül is ez még csak 90% ig pontos de én igyse ugyse lennék elkeseredve csak jól legyen az a lényeg. Tehát a jelenleg mutatottak alapján lány. Veletek minden rendben? Sajna nekem eddig 2alkalommal is volt erős vérzésem. Korházba is kellett maradni onfulziót kaptam remélem minden redben lesz. Most is szigoruan feküdnöm kell. A. 12. het azt mondják vízválasztó remélem redezödik minden. Neked első babád? nekem 2. Terhességem de sajnos az első szomorú végetért. Mindenkinek mielőbbi babásodást aki pedig babás gond mentes babavárást.
Köszi jól.
Itt a napsütés, szóval ennél jobb már nem is lehetne. :)
És Te? Miújság? :)
.......oooO.............
......(. ..).....Oooo....
.......) /.......(. ..)...
.......\_)........) /......
................(_/.......
Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok:)
plásfű teát a ciklu második felében kell inni, segíti a beágyazódást, méhfal erősítő, és ér összehúzó hatása van. (egyébként nagyon finom az íze)
cickafarkfű, pedig a ciklus első felében ajánlott.
Előbb utóbb muszáj lesz neki. :)
Mert mi nagyon kitartóak leszünk. :)
Mondjuk azért fogom fel könnyebben már, mert nem is próbálkoztunk igazán. Tudat alatt akartunk babát, de előtte ugye a költözés... Szerencsére addig már csak egy-két hónap. Jobb esetben egy, de az anyagiaktól függően úgy néz ki kettő.
Szóval reménykedem abban, hogy hamar összefog jönni. És amit megfogadtam, közben sem fogok rágörcsölni a témára. Majd csak akkor, ha nem jön meg. :)
Elvagyunk. Párom is rosszul érintette, mivel már kezdte beleélni magát, bár a nagyvilágnak nem mutatná, hogy megviselte. Mindenképp mellettem akart állni, erősnek látszani, de én ismerem.
Jobban vagyok, legalábbis a tegnaphoz képest. Tegnap nagyon erősen véreztem, nem győztem cserélni... De szerencsére görcseim már nem voltak.
Hamarosan mindketten babásak leszünk, remélem. :)
Ohhh, biztos nagyon tündéri lehetett. :)
Képet kaptatok? :)
Sziasztok,AnisszaXx nagyon nagyon sajnálom olyan hihetetlen,de talpra kell állni és legközelebb sikerül.
Niki remélem minden rendben van veled.
Mi ma voltunk elvileg a 12 hetes uh-on,de megint csak azt mondták h egy héttel korábbi a terhesség és vissza kell menni egy hét múlva.
De ami a lényeg,képzeljétek el láttuk ahogy tapsikolt a pici lábaival,úgy ahogy mi a kezünkkel csináljuk ő a lábával tette azt.
Kihangosították a pici szívét,láttuk a testét,fejét,kezét,lábát,nagyon megható volt.
Pénteken mennem kell vérvételre és vizeletre,16-án pedig a 12 hetes uh-ra és a védőnöhöz,valamint megkezdik a terhesgondozás.
Most 11 hetes és 3 napos vagyok.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2012. júniustól babaproject - Beszélgessünk, amíg összejön!
- 2008 szeptemberében született babácskák anyukái beszélgessünk!