Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Milyen telefont vegyek egy Huawei Mate 70 pótlására? fórum

Milyen telefont vegyek egy Huawei Mate 70 pótlására? (beszélgetés)

ma 21:52
Huawei P*0 Pro📱👌
13. gránátalma1 (válaszként erre: 12. - Boldogabban)
ma 18:12
Miért az ajánlod? Mit tud ennyi pénzért?
ma 17:45
Samsung Galaxy S25 Ultra. Csak 400ezer.
11. Violet18 (válaszként erre: 10. - Lady Lavender)
ma 17:24
Amellett h fullosan vízálló nagyon sok extra van benne, abszolút csúcskategoria. Nem szabad 1 lite-tal sem osszehasonlítani....
ma 16:54

A plexi jelzoje jobban működik esőben, mint bármelyik másnak.

Csak nem szabad elaztatni.

9. Lady Lavender (válaszként erre: 8. - Violet18)
ma 16:51

Honor valamim van nekem is a Blackwiev törhetetlen után. Akkor arra nem volt pénz. Tokkal bírja az eseseket. Az akku soha nem lesz ugyanaz, az egyem extra töltős volt, amivel egy lovat agyon lehetne ütni.

És a szemerkelos esőt Angliában bírja.

Nem szokott lefagyni meg idióta játékok letoltese után sem.

Ha el veszti a netet, néha gondolkodik, de nem sokáig. Bankolassal nem volt gondom.

ma 16:36
Honor 400 prot
ma 15:47

Szerintem, (is) igaza van Lady Lavender-nek...

Álmodozom egy olyan telefonról, amire kismillió App, játék és zene fér és mindent tud! Csak egy baj van: nem telik rá!

Az biztos, h. olyat próbálnék venni, aminek van nagy tárhelye, v. lehetőség van bővíteni SD kártyával - és ki tudom fizetni a tel.-t és a kártyát is.

6. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:36
Ha ezt szeretted olyat, amilyen volt, gondolom, nem öngyilkos lett, csak kiesett a kezedből, de a 4. hsz. író leírta miket vegyél figyelembe.
5. Lady Lavender (válaszként erre: 2. - Eunuch)
ma 15:32
Bhatod a mindenállót, ha elnyelte a mélység xd
ma 15:31
Szerintem a kérdés ott kezdődik, hogy szerződésre veszed-e vagy sem, mi elérhető a keretben, mik az elvarasok.
3. fenevigye (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:11
Apple, I-phon-t.
ma 14:09
vízállót, ütésállót
Képzeljétek az Adrián kiesett a csónakból ez a telefonom Huawei mate 70 pro plus Most nagyon szomorú vagyok. Milyet vegyek helyette?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook