Ki kapja be ezt a csalit? (beszélgetés)
Bonyolultan beszéled a nagort
Én tettem feljelentést az illetékes nyomzó osztályos. Semmi nem lett belőle
Igaz egy idő után kiröhögtem a welszit miután boldog újévet kivántam neki. Többet nem írt:)
4 HAsonló telefonhívást kaptam, sőt a Microsofttol is angolul
Elbeszélgettünk aztén mondtam hogy a hülyék a másik oldalon vannak
A saját anyámnak rendszeresen mondom, milyen újabb trükkök vannak, nehogy rákattintson. Veszekedni kell vele, hogy ne legyen olyan ostoba, hogy bedőljön. Nem mindig szól, amikor rendel pl. és csodálkozik, hogy haszontalan vacakokat kap.
Múltkor valami Toyotás szart lájkolt Facen, azt hittem, elsüllyedek. Utána meg nyavajgott, hogy nem tud szabadulni a hirdetéstől valahogy.
Pedig elvileg nem hülye még, gyakorlatilag a digitális világban meg mégis.
Hosszú idő óta kapjuk számtalan irányból a figyelmeztéseket arról, milyen módokon akarnak átverni minket.
Aki ezek ellenére is gyanútlanul elhiszi, meg is érdemli.
Tisztelt Ügyfelünk!
10 020 301 Ft befizetés történt a számlájára, de az adataiban talált adathiba miatt nem tudtuk feldolgozni.
Kattintson ide az azonnali fizetés feldolgozásához szükséges adatok ellenőrzéséhez.
Tisztelettel,
Raiffeisen Bank Zrt.
Ezt elhiszi bárki is?
További ajánlott fórumok:
- Kötelezhetnek rá hogy bent altassam a gyerekem az óvodában, különben nem kapja meg az ebédjét?
- Aki számlára kapja GYES-t megkapta már?
- Van köztetek olyan aki külföldről kapja a gyerektartást miközben ő és a gyermek Magyarországon él?
- Munkaviszony nélküli terhességnél érdemes az 5. hónapban a vállalkozóit kiváltani hogy kapjak gyed-et?
- Ha valaki jár egy munkaügyi központ által szervezett tanfolyamra, akkor a hónap mely részén kapja meg a pénzt?
- Milyen okok vezetnek oda, hogy az apuka kapja a pici gyerekek felügyeleti jogát?