Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Testbeszéd ismerete segíti az életet? fórum

Testbeszéd ismerete segíti az életet? (beszélgetés)

12. Channa* (válaszként erre: 8. - Srcrss)
ma 19:58

Igen!?

Én képtelen vagyok ilyenekre.

És mindig elképzelem, hogy mit gondolhatnak velem kapcsolatban is. Állandóan pofákat vágok, mármint nincs póker arcom egy kicsit sem;)

11. 55Judit (válaszként erre: 1. - Boldogabban)
ma 19:32
Szerintem ha nem akarsz hivatás szerűen ezzel foglalkozni, nem érdemes ekkora összeget beletenni. Persze attól is függ, megterhe-e ez téged anyagilag. Ha csak a hétköznapi életben szeretnéd jobban kiismerni az embereket, ahhoz első körben vedd meg a Testbeszéd c. könyvet. Ha csak az interneten olvasgatsz, akkor is a főbb jegyeit a testbeszédnek megtanulhatod.
10. Enissa (válaszként erre: 9. - Boldogabban)
ma 19:02
Szerintem ez olyan, mintha egy ember, akinek semmi hangja nincs , énekelni tanul. Ha nincs született érzéke, tehetsége hozzá, kap valami pluszt, de sosem lesz jó hangja. Vagy jön ez magától, vagy nem.
9. boldogabban (válaszként erre: 7. - Enissa)
ma 18:19
Tudtam, csak ha rendszerezve tanulnám, az talán hatékonyabb lenne.
8. srcrss (válaszként erre: 1. - Boldogabban)
ma 18:13
Sok mindent megúsztam, mert megéreztem, hogy rossz helyen vagyok, rossz társaságban. És azt is tudtam, hogy ki fog segíteni. Nálam ösztönös. Elég, ha a szemükbe nézek, vagy a hangjukra figyelek.
7. Enissa (válaszként erre: 1. - Boldogabban)
ma 18:10

Szerintem, ha idáig nem tudtál megfigyelni embereket mimika, testbeszéd alapján, akkor kidobott pénz lenne a tanfolyam is.

Próbálj a neten olvasni róla.

6. Regin_a (válaszként erre: 1. - Boldogabban)
ma 18:03

Esetleg érdemes lenne befektetni 70-120ezer forintot egy testbeszéd tanfolyamra? "

Nem! Olvassgass róla és figyeld az embereket

5. boldogabban (válaszként erre: 4. - Ildi)
ma 17:48
Nincs kábeltévém.
4. Ildi (válaszként erre: 3. - Boldogabban)
ma 17:47
Investigation Discovery Channel
3. boldogabban (válaszként erre: 2. - Ildi)
ma 17:46
Mi az az Id?
2. Ildi (válaszként erre: 1. - Boldogabban)
ma 17:46
Nézd az Id- t...olcsóbban meguszod..van hasonló műsor!
ma 17:42

Ti mit gondoltok, mennyire lehet a testbeszéd tudatos olvasásával jobban boldogulni az élet különböző területein? Én mostanában kezdtem el kicsit komolyabban érdeklődni és meglepett, hogy mennyi minden látszik pluszban az arcon, testen anélkül, hogy kimondanánk. Tárgyalások, randik, de még hétköznapi beszélgetések során is hasznosnak tűnik. Szerintetek ez tanulható dolog, vagy inkább ösztönös érzékenység kérdése?

Esetleg érdemes lenne befektetni 70-120ezer forintot egy testbeszéd tanfolyamra? Szerintetek megtérülhet munka, magánélet területetén, hogy kiismeri magát a témában? Nem is anyagilag, szó szerint, hanem másképp.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook