Testbeszéd ismerete segíti az életet? (beszélgetés)
Igen!?
Én képtelen vagyok ilyenekre.
És mindig elképzelem, hogy mit gondolhatnak velem kapcsolatban is. Állandóan pofákat vágok, mármint nincs póker arcom egy kicsit sem;)
Szerintem, ha idáig nem tudtál megfigyelni embereket mimika, testbeszéd alapján, akkor kidobott pénz lenne a tanfolyam is.
Próbálj a neten olvasni róla.
Esetleg érdemes lenne befektetni 70-120ezer forintot egy testbeszéd tanfolyamra? "
Nem! Olvassgass róla és figyeld az embereket
Ti mit gondoltok, mennyire lehet a testbeszéd tudatos olvasásával jobban boldogulni az élet különböző területein? Én mostanában kezdtem el kicsit komolyabban érdeklődni és meglepett, hogy mennyi minden látszik pluszban az arcon, testen anélkül, hogy kimondanánk. Tárgyalások, randik, de még hétköznapi beszélgetések során is hasznosnak tűnik. Szerintetek ez tanulható dolog, vagy inkább ösztönös érzékenység kérdése?
Esetleg érdemes lenne befektetni 70-120ezer forintot egy testbeszéd tanfolyamra? Szerintetek megtérülhet munka, magánélet területetén, hogy kiismeri magát a témában? Nem is anyagilag, szó szerint, hanem másképp.
További ajánlott fórumok:
- Titkárnő szeretnék lenni később. Milyen tantárgyakra, ismeretekre erősítek rá, hogy minél kelendőbb legyek majd?
- Tudattalan vonzalom testbeszéde és nem-verbális megnyilvánulásai
- 2.5 héttel a kiirt időpont előtt kezdtem el méhösszehuzodásokat érezni.Mikor várható a szülés ennek ismeretében?
- Ez mit jelent a testbeszéd szerint?
- Mit jelent a testbeszédben a legyintés?
- Nevelési ismeretek